2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه تیکه نیستتیکه واسه جذب کردنه اون توهینه واسه تنفرعیبی نداره مگه ما واسه اونا پوشیدیم😐🦦 والا

چه فرقی داره چه تیکه چه توهین جفتش باعث ازار زن ها میشه 😐

پس مام بگیم مگ ما واسه تیکه های اونا میپوشیم بز بگن🤫

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
کلاه حجاب خیلی خوبه ولی اذیت کننده ست

اصلاً اذیت کننده نیس اینقدررر لذت بخشه

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عزیزم من وایه ازمون معلمی خودم محجبه ام موقتا بخاطر تحقیقات امروز از تو خیابون رد شدم ی پسر گفت خدا ...

والا ما که یه عمره چادر سرمونه 

هرجاهم رفتیم حتی غیرمذهبیاشم حد و حدود و احترام گذاشتنشون به ما متفاوت بوده و حواسشونو جمع کردن 

تخیلاتت رو تو سایت نریز.

کاربری سال1399:)
والا ما که یه عمره چادر سرمونه هرجاهم رفتیم حتی غیرمذهبیاشم حد و حدود و احترام گذاشتنشون به ما متفاو ...

نیازی ندارم بخوام ب ی ادم رندوم تو سایت خودمو اثبات کنم میخوای باور کن میخوای نکن برام ذره ای اهمیت نداره من تجربه خودمو گفتم

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
شما استفاده میکنید ؟روسری دیگه لیز نمیخوره؟

من کلاه رو کلاً خوندم عزیزم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

والا ما که یه عمره چادر سرمونه هرجاهم رفتیم حتی غیرمذهبیاشم حد و حدود و احترام گذاشتنشون به ما متفاو ...

منم چادری ام و تو جامعه هم زیاد رفت و آمد دارم ، الحمدلله تا حالا کوچکترین بی احترامی بهم نشده ، البته اگه یه عده مریض و عقده ای رو استثنا در نطر بگیریم 😄

نمیدونم اینا کجاها رفت و آمد دارن که همچین تیکه هایی بهشون می‌ندازن

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
چه فرقی داره چه تیکه چه توهین جفتش باعث ازار زن ها میشه 😐پس مام بگیم مگ ما واسه تیکه های اونا میپوش ...

پس اینجوری بگیم حضرت محمد ‌م نباید پیامبر میشد چون بهش توهین میکردن میگفتن دیوانه جادوگر 🤦‍♀️

آبجی توهین با تیکه فرق داره تیکه انداختن پسرا نشون دهنده اشتباه بودن یه کاریه 

اما توهین نشون دهنده درست بودن یه کاریه🦦🤝

منم چادری ام و تو جامعه هم زیاد رفت و آمد دارم ، الحمدلله تا حالا کوچکترین بی احترامی بهم نشده ، الب ...

اصلا کسی جرات نداره با این الفاظ با کسی صحبت کنه 

چه باحجابش چه بی حجابش 

دروغ میگین حداقل یه جوری بگین ادم باور کنه🤦‍♀️😂

کاربری سال1399:)