2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز بر وفق مراد هست عروس خانوم؟همسر چطورن؟جاری جان؟مسافرت خوشها گذشته😜؟

خداروشکر.آیسون جون از وقتی عقد کردم مهریم عین خوره روحمو داره میخوره صبح و شب دایما تو سرمه اصلا احساس امنیت نمیکنم سه بارم دعوای شدید کردیم سرش که حتی خودشو کلی زد تو خیابون وقتی میگه دوسم داره یا عاشقمه ازش متنفر میشم و دعوامون میشه میگم نگو بدم میاد دروغ میگی تو اگه دوس داشتن که هیچ کوچکترین ارزشی برام قایل بودی دیقه اخر میذاشتی رو مهرم سواستفاده کردی و.... الانم بهش گفتم که دیگه باهات حرف مهر نمیزنم ولی بدون تا روزی که زنتم نه خونتو خونه زندگی خودم میدونم نه تو رو تکیه گاهم نه ارامشی دارم نه ابراز علاقتو باور میکنم

لطفا درخواست دوستی ندید

خانوادشم که دایما اسم دختره رو به هر نجوی جلو من میارن. نامزدمم که بیکاره و هیچی پول نداریم.ولی دلم خوشه باهاش همین که هست خدا رو هزار مرتبه شاکرم

لطفا درخواست دوستی ندید

خیلی برام زور داره جاهاز ببرم تو این نداری سه تا وام بگیرم قسط بدم برا زندگی که اصلا احساس نمیکنم یه طرفش منم. وقتی انقد بی پشتوانم دلم میخواد. اون سی تومنو بدم اطراف شهر خونه برا خودم بخرم انقد تنم از سالهای ایندم نلرزه شاید یکم ارامش داشته باشم ولی بعد میگم خدایا پس چه جوری زندگیمونو شروع کنیم از تالار برم خونه بالباس سفید بشینم رو موکت خونه عروس به دلم میمونه حرفا هم که هیچ اصلا چند سال طول میکشه وسیله بگیره وقتی خودشم چند جا قسط داره و خرجی باید بده کلافم دایما

لطفا درخواست دوستی ندید

شیواجونم عزیزم انگار خیلی فکرت درگیره.دوست خوبم تو که داشتی باآرامش برخورد میکردی الان چرا زدی به سیم آخر.ببین عزیزم با دعوا و بحث و جنجال اصلا اصلا به هدفت نمیرسی.تازه بدتر اوضاعو مشوش میکنی.الان که دیگه مهریت تعیین شده و گذشته.حتی اگه بخوای تغییرش بدی اصلا راه درستیو انتخاب نکردی.ببین پسرخاله من خیلی چیزارو از خانمش دریغ کرد از اول.خیلی چیزارو حسرتشو به دل خانمش گذاشت اونم فقط بحث میکرد تا به هدفش برسه ولی پسرخالم تازه بدتر لج میکرد. من به دختره گفتم ولش کن اگه روی یه موضوع حساسیت نشون بدی بدتر لج میکنه.اونم ولش کرد یه مدت الان بدون اینکه دختره بگه یکی یکی داره خواسته هاشو براورده میکنه.توام عزیزم دیگه حساسیت نشون نده سر مهریت.ولش کن حرفشو نزن.شاید اگه بعد از یه مدت یا حتی چندسال اخلاق و رفتار خوبتو دید و متوجه شد که دلیل موندنت باهاش مهریه نیست خودش یه چیزی به نامت بزنه یا مهریتو اگه میشه زیاد کنه.طوری رفتار نکن که فکر کنه بخاطر مهریه باهاشی.در مورد جهیزیتم اصلا اصلا زیاد نخر.فقط چیزایی که استفاده میکنی اونم گرونش نه در حد نیاز.لازم نیست مثلا یخچال ساید ۱۰تومنی بخری وقتی نداری.بجاش یخچال فریزر ۳ تومنی بخر برای دونفر بسه.این یه مثال بود.به حرف مردمم کاری نداشته باش بعد از یه مدت چیزی نمیگن دیگه.مطمئن باش جهیزیت جور میشه الان الکی داری غصه میخوری

شیواجونم عزیزم انگار خیلی فکرت درگیره.دوست خوبم تو که داشتی باآرامش برخورد میکردی الان چرا زدی به سی ...

آیسون جونم اخه میگه نصف خونه رو بنامت میزنم ولی طبق قانون وقتی تو معامله مبلغی رد و بدل نشه هروقت بخواد میتونه بنام خودش کنه باز چون مهریه هم ندارم مثل خانومای دیگه وگرنه تو اون شرایطم میشد مهر خانم و اقا نمیتونست پس بگیره منم میگم منو مسخره کردی؟ چیزی که میشه پس گرفتو چرا بنام میکنی

جهیزیه اخه کم ببری با نبری فرق نداره نه ایده ال ها ولی یا باید درست ببری یا نبری همینجوریش همش بهم میگه تو نداری کم ببرم و نبرم همین حرفا هست خب من اون پولو برا خودم خونه بگیرم چهارده تا سکه یه خونه یه جای داغون اطراف شهر که ارزش جهیزیه نداره زورم میاد اینجوری یکم خیالم از ایندم راحت تره باز شاید باعث شه حساسیتم به مهریه از بین بره چیزی که اون نصفشو میخواد به من بده خب خودم تمامشو میگیرم جهیزیه که وظیفه زن نیست

لطفا درخواست دوستی ندید
آیسون جونم اخه میگه نصف خونه رو بنامت میزنم ولی طبق قانون وقتی تو معامله مبلغی رد و بدل نشه هروقت بخ ...

من میگم جهیزیتو خوب بخر ولی نه چیزای اضافه.با یه مبل طرح ال و شیک هم خونت خیلی زیبا میشه نیاز نیست مبلت مثلا استیل ۱۰ تومنی باشه.لوازم برقی فقط چیزایی که استفاده میکنی.هما چیزت فقط وسایل مورد نیازت باشه.چرا نمیشه.همسرت اگه خونه عالی بخره توام باید با وسایل عالی پرش کنی ولی الان هردو ندارین پس باید با شرایط هم کنار بیاین(البته نگی به همسرت که چون خونه خوب نمیخری پس منم جهیزیه خوب نمیارم).ببین منم تک دختر بودم و ته تغاری. همسرمم خونه خوب خرید ولی من به جیب پدرم نگاه کردم.جهیزیم فوق العاده شیک بود ولی فقط چیزای ضروری داشتم.همونارو خوب خریدم و شیک که هم خونم زیبا باشه هم به پدرم فشار نیاد.یه نفرم پشت سرم گفت تک دختر بود و فلان وسیله رو نداشت و جهیزیش ال بود و بل.ولی برام مهم نبود.اینکه خودم راضیم برام مهمتر بود

من با حرفات موافقم شیوا جون 

اصلا به نطرم جهیزیه نخر .... بذار خودشو خانواده اش تهیه کنن. تو هم با پولت به نام خودت یه خونه حتی کوچیک لخر . میتونی خونه رو رهن کامل هم بدی و پول رهن کامل هم به پول خرید خونه ات کمک میشه.

جهیزیه رو کسی توقع میکنه که مهریه درست برای عروسش میگیره . حالا که شوهرت موقع مهریه کردن خوب هوای خودشو خانواده اش رو داره، مسایل مالی رو با عاطفی اش قاطی نمیکنه و خیلی راحت با این مهریه ای که برات درنظر گرفت علنا جار زد که من به همسرم اطمینان ندارم.....شما هم مثل خودش مسایل مالی و عاطفی رو قاطی نکن... باهاش مهربون باش ولی اصلا زیربار خرید جهیزیه نرو .... حتی با حداقل هم شد، بذار هرچی تونستن خودش و خانواده اش بخرن .

بعدهم اگه حرفی زد خیلی اروم و مهربون بهش بگو عزیزم یه درس خوبی ازت گرفتم اونم این که حساب عشق و عاطفه رو با پول قاطی نکنم ... مثل خودت که هم منو دوست داری هم لزومی ندیدی برای اثباتش مهریه رو مناسب تر کنی ، منم همینطورم خیلی عاشقانه دوستت دارم ولی لزومی نمیبینم برای اثباتش پولامو بیارم وسط جهاز بخرم.

شیوا خل شدیی دختر اگه از الان داری به جدایی فکر میکنی که هیچ وقت ارامش نخواهی داشت

مهریه خفن کیو خوشبخت کرده به فکر زندگیت باش مهریه یه چیزی بود نوشته شد و رفت زندگیتو بساز مگه این همونی نیست که با همه وجود دوسش داشتی پس اینهمه سختی کشیدی که حالا سر مهریه جنگ کنی آخه

شیوا خل شدیی دختر اگه از الان داری به جدایی فکر میکنی که هیچ وقت ارامش نخواهی داشت مهریه خفن کیو خو ...

1_ موضوع مهریه نیست آنی جان موضوع اینه که من احساس امنیت ندارم پشت ندارم زوره برام سی چهل میلیون جهیزیه ببرم وقتی وظیفم نیست اونم براادمی که بفکر من نیست ترجیح میدم باهاش یه خونه بگیرم یواشکی.

2_ مشکلم با مهریه اینه: شبا تا صبح خواب میبینم، خواب میبینم جاییم گوشیم تو کیفمه نشنیدم زنگ زده دو ساعت بعد از دلشوره گوشیمو چک میکنم و میبینم ولی اون فک میکنه من خیانت میکردم بهش و ج ندادم حتی نمیذاره باهاش حرف بزنم یا ببینمش خانوادشم جوابمو نمیدن خودشم میره و طلاقم میده خیلی راحت بدون حتی یه فرصت دیگه.این خوابا کلافم کرده استرس دارم

لطفا درخواست دوستی ندید