2777
2789

نامردیه اگه اینو نگم تو تمام مراحل خدا کنارم بود انقد پولمون برکت داشت همه چی بهترینشو تونستیم بگیریم.چقد بلا از بغل گوشمون رد کرد چه جاهایی گیر میکردم حل میکرد این چند روز هرلحظه کنارم بود. 

خدای مهربونم بیشتر از هرکسی مدیون توام ازت ممنونم😘😍💗

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزززززم.چقدر خوشحال شدم برات شیوا.دیدی گفتم همه چیز درست میشه خدا بزرگه.زیرلفظیت خیلی خوشکله خیلیییییییی.دست شوهرت درد نکنه.ان شالله خوشبخت بشین و سالیان سال درکنار هم شاد باشین با بچه های سالم و صالح.چه عیدی برات شد.

راستی جاریتم که دعوت نکردن پس یعنی دل خوشی ازش ندارن.بنظر من تو باهمین فرمون برو جلو بلکه عزیز بشی پیش خانواده همسرت.خیلی برات خوشحال شدم

نامردیه اگه اینو نگم تو تمام مراحل خدا کنارم بود انقد پولمون برکت داشت همه چی بهترینشو تونستیم بگیری ...

عزيزم ماشاء الله ماشاء الله ماشاء الله😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

زيرلفظي ات چقدرررر نازه خدا رو شكرررررر  اميدوارم سال 97 يك سال عالي در انتظارت باشه عزيزمممممممممم

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

وای شیوا جووون همیشه تاپیکتو دنبال میکردم و برات دعا میکردم تا هر چی به صلاحته و خدا میخواد برات رقم بخوره خدارو شکر بلاخره دعاهامون نتیجه داد،سال نو هم تبریک میگم امیدوارم در کنار همسرت به خوبی و خوشی زندگی کنی از راه دور میبوسمت 😘مراقب خودت و خوبی هات باش عزیزم😊

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

تبریک میگم عزیزم  خوشبخت باشید انشالله شیوا جان مهریه ات چقدر شد بالاخره؟

شب قبلش باهاش حرف زدم تو محضرم باز گفتم قبول نکرد هیچیو.همون چهارده تا هیچ حقی هم نداد

لطفا درخواست دوستی ندید
شب قبلش باهاش حرف زدم تو محضرم باز گفتم قبول نکرد هیچیو.همون چهارده تا هیچ حقی هم نداد

اشکال نداره عزیزم انشالله خوشبخت باشید 

ولی خواهش میکنم حواست رو جمع کن، نکنه بشی مثل این زن هایی که کار میکنن و پولشون رو دو دستی میدن به شوهره و شوهره هم با پول زنه خونه و ماشین میخره به نام خودش!!

هر پولی که برای خرید خونه فردا روز کمک کردی، بگو باید به همون اندازه خونه به نامت کنه

اگه میخوای پول هات رو بیاری وسط زندگی خرج کنید، بیار ولی حواست باشه نشه که فردا پولات بشه هدیه و تامین ولخرجی های خانواده شوهر... نشه خونه و ملک به نام شوهر.... ببخشید اینا رو میگم ولی دیگه بیش از این کوتاه نیا

اشکال نداره عزیزم انشالله خوشبخت باشید  ولی خواهش میکنم حواست رو جمع کن، نکنه بشی مثل این زن ه ...

نه حق داری من خودمم طرز فکرم همینه تلاشمم براش میکنم ولی همیشه شدنی نیست

لطفا درخواست دوستی ندید

سلام شیوا جونم خدارو هزار مرتبه شکر 

انقدر خوشحالم برات که خدا میدونه ، ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشید . تو از همه قطع امید کردی و گفتی خدا ، خدا هم اجابتت کرد . 

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!

ناراحت مهریه هم نباش نیتت چهارده معصوم باشه ، مهریه زیاد ارتباطی با خوشبختی نداره . اگر کسی بخواد اذیت کنه میکنه کسی هم خوب باشه همیشه کنارته . شما برای رسیدن به همدیگه خیلی سختی کشیدید یادتون باشه همیشه قدر هم رو بدونید .

😘😘😘😘😘😘😘😘

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!