2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی مهربونا ازتون ممنونم😘😘😘😘😘 نمیدونم این قفل کی میخواد باز شه من خبر عقدمو بذارم اصن عجیبه ن ...

قفل باز میشه 

عقد میکنی

ازدواج میکنی

اینقدر زود میگذره که باور نمیکنی 

من هنوزم بعد از ۱۵ سال از شروع دوستی و ۹ سال هم عقد و ازدواج هنوز باورم نمیشه که اون روزها گذشتن انگار همین دیروز بود 

قفل باز میشه  عقد میکنی ازدواج میکنی اینقدر زود میگذره که باور نمیکنی  من هنوزم بعد از ...

عزیزم چه شیرین چه خوبه عشق ادم سالهای زیادی پایدار باشه مثلا منم یه روز بگم پونزده ساله با عشقمم😍

ارزو میکنم تو خوشبختی غلت بزنید

لطفا درخواست دوستی ندید
عزیزم چه شیرین چه خوبه عشق ادم سالهای زیادی پایدار باشه مثلا منم یه روز بگم پونزده ساله با عشقمم😍 ...

ممنونم از آرزوی خوبت 

واقعا وجود عشق توی زندگی خیلی لذت بخشه😍

خیلی افسرده شده خیلی زیاد 😳

چند باری گفته بریم شمال دوروز من گفتم نه دوس ندارم باز صیغت شم فقط عقد هروقت کردیم میریم از طرفی دوس ندارم باز دل خانوادمو بشکنم و نگرانشون کنم یا دروغ بهشون بگم اونم خیلی راحت میپذیره و چیزی نمیگه همینجوری کز میکنه میره تو خودش و یکم که پیشم موند میره ساعت ها پیش دوستاش

بنظرتون مسافرت میتونه حالشو بهتر کنه؟  اینکارو بکنم؟

لطفا درخواست دوستی ندید
خیلی افسرده شده خیلی زیاد 😳 چند باری گفته بریم شمال دوروز من گفتم نه دوس ندارم باز صیغت شم فقط عقد ...

سلام شیوا جان

من کاملا با مسافرت مخالفم‌فک کنم شنیدی ک میگن مردا وقتی ی چیزیو نداشته باشن برا بدست اوردنش حریص میشن.شما اگه خودتو راحت در دسترسش بزاری دیگه میلی برا عقد و ازدواج نخواهد داشت.تو این مورد حرف خوبی زدی بهش.خب ناراحت بشه.قرار نیست این وسط فقط شما ناراحت بشی و اون تو دلش آب تکون نخوره.

برات بهترینارو آرزو میکنم😍😙

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

شیوا بهترین کار برای شما اینه که دو تا حلقه ی ساده بخرید پاشید برید محضر عقد کنید و تماااااام

نه خریدی نه ریخت و پاشی رااحت

تا حالا شنیدی میگن با خوندن خطبه عقد خدا مهر و محبت شدیدی توی دل زن و شوهر میندازه ؟

من به چشم خودم اینو دیدم

اینجوری دو تایی به آرامش میرسید و بعد شوهرت میتونه با آرامش کار کنه و پول واسه یه خرید و مراسم خوب جور کنه

اینجوری عقد نکرده خیلی بلاتکلیفید و پاتون رو زمین سفت نیست خودتم همش نگرانی

عقد کنید راحت میتونید مسافرت برید که نامزدت افسرده نشه

مگه نگفتی دنبال وامی؟

فعلا عقد محضری بکنید تا خیالت راحت شه بعد ل دستتون اومد راحت برید برا خرید و مراسم

بنظر من خانواده ی شوهرت هنوز از اینکه شما دو.تا با هم بمونید مطمئن نیستن بخاطر همین دارن لفتش میدن ، شما معطل اینا نشید ، بگید میخوابم محضری عقد کنیم ، اصلا شاید دیدن قصد پسرشون جدیه ، جنبیدند و کمک کردند تونستید مراسم بگیرید

شیوا بهترین کار برای شما اینه که دو تا حلقه ی ساده بخرید پاشید برید محضر عقد کنید و تماااااام نه خر ...

قرار از اولم همین بود عقد محضری کنیم ولی واقعا هیچی پول نداریم چهارصد مخضر میشه حلقه زیر یک وششصد که زشتترین هاشم بود البته تا یه ماه پیش که انقد گرونتر نشده بود نداره دو تومن خو تا پول دستش میاد میده برا قرضا یا تعمیر ماشین یا لباسی که خیلی واجبه و نداره دیگه واقعا. بعدم من هرچی بهش میگم میگه صبر کن. سومم اینکه وام خودمم جور نشده هنوز دنبال ضامنم همچنان ولی خب نصف پول حلقه رو تونستم جمع کنم

لطفا درخواست دوستی ندید

مسافرتم که میخواست ببره دو روز خونه دوستش اونجاست خیلی گفته بیاید فقط پول بنزین میخواس بده خرجی نداشت. الانم باز گفت گفتم نه میخواس شیطونی هم کنه گفتم صیغه نیستیم من به خدا قول دادم و... حرصش دراومد مسخرم کرد با بداخلاقی گفت باشه تو الهه پاکی بابا

دفعه قبل هم که پسش زدم تا مدتها میگفت ازت سرد شدم بهم برخورد 

جاریم باز جنگ به پا کرده تولد بچشم کنسل کرده میخواد جدا شه اینجوری کرده که باز یه سنگی بندازه نتونن تمرکز کنن رو ما و باز چشمشون بترسه

لطفا درخواست دوستی ندید
مسافرتم که میخواست ببره دو روز خونه دوستش اونجاست خیلی گفته بیاید فقط پول بنزین میخواس بده خرجی نداش ...

آخرشم با این خبیث بازیاش و نقشه کشیدناش برا جدا کردن شما ، جدایی نصیب خودش میشه جادوگر خانوم! 

میگم این جاری اینقدر آزار اذیت میکنه و جنجال و تهدید به جدایی ، پدر شوهرت واسه چی اییینقدر لی لی به لالاش میذاره و گرم میگیره باهاش؟ عجیبه والا

حتما چاخانش میکنن که مهریه نیفته گردنشون

امروز زنگ زدم به مادرشوهرم معذرتخواهی که وقت نکردم دو هفته ست بهشون سر بزنمو گفته بودم میریم زیارت نشد بریم و گفتم دلم براتون تنگ شده و... اول پدرشوهرم بود گفتم مامان کجاس صداشو بشنوم دلم تنگشه بعدم که به خودش گفتم قشنگ معلوم بود که باورششون نشد و فک کردن دارم گولشون میزنم حتی نامزدمم بهم گفت پاچه خوار ولی از ته دل بود خدایی😶

لطفا درخواست دوستی ندید
آخرشم با این خبیث بازیاش و نقشه کشیدناش برا جدا کردن شما ، جدایی نصیب خودش میشه جادوگر خانوم!  ...

از ترسشون باهاش خوبن. جدایی براش مهم نیست امشب فهمیدم خونه و ماشینی که بعد از نامزدی ما با خون تو شیشه کردن ما از خانواده نامزدم گرفتن تا خرج ما نتونن کنن همه رو برادرشوهره زده به نام زنش. تمام پولشم ازش میگیره هیچی به خود شوهره نمیده زن سالمی هم نیست الانشو نمیدونم ولی انقد قبل ازدواجش بدنام بوده که خودش و شوهرش و هرکسی که میشناستش منکر نیستن با درو همسایه و فامیل و همه رابطه داشته بااینکه خانواده نامزدم خیلی مخالف بودن ولی جالبه که حتی جهیزیه رو هم اینا میخرن چه برسه به مراسم و مسکن و...

لطفا درخواست دوستی ندید