2777
2789
شیوا جون  انقد زوم نکن رو  نامزدت  فراری میشه مثل همون وقتی که اون  همش دنبالت ...

اخه چون خیلی احساسیه فک میکنم خیلی نیاز به حضور و محبتم داره😟

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چون خیلی احساسیه فک میکنم خیلی نیاز به حضور و محبتم داره😟

دوستان راست میگن عزیزم بزار یه وقتایی هم اون سراغتو بگیره اون دلتنگت بشه صبور باش عزیزم اینجوری که تو خانم شدی وخانمی میکنی براش مطمئن باش دوباره تو دلش جا باز میکنی💜💜💜

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

در حدی وحشی شدم باز که الان گفت عزیزم بیام پیشت؟ فقط دیر میرسما ده اینطورا گفتم برا چی😄 گفت امروز ندیدمت اخه گفتم اخه خستم😝 فردا بیا 😁 هر جا شورش دراومد بگید دیگه باز نشم شخصیت قبلیم

لطفا درخواست دوستی ندید
در حدی وحشی شدم باز که الان گفت عزیزم بیام پیشت؟ فقط دیر میرسما ده اینطورا گفتم برا چی😄 گفت امروز ن ...

اخه چه حرفییه اخههه

ادم به عشقش که اون روز ندیدتش میگه خستم 🙄🙄😣😣🤔🤔🤔شیوی جان اینکه دوستان میگن برار سراغت و بگیر  با اینکه اینجوری جواب رد به دیدارش بدی خیلی فرق دارههااااا😣😥😆😆😆😍😘😗😚😙

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
خودش میاد هرروز

سلام شيوا جونم واسه سركوب ات اومدم پررو نشو عزيزم بگو بياااااا بياااااا زيرپوستي تو اين ديدارها مديريت اون جاري حسود و كثيفت رو به عهده بگير☺️

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
سلام شيوا جونم واسه سركوب ات اومدم پررو نشو عزيزم بگو بياااااا بياااااا زيرپوستي تو اين ديدارها مدير ...

سلام عزیزم خوش اومدی😘😘😘😘

لطفا درخواست دوستی ندید