2777
2789
خواستم بابت دعاهاتون تشکر ویژه کنم ازتون. دیشبم به خیر گذشت به مادرش زنگ زدم حال و احوال و بعدشم گف ...

وه که چقققدر لجم میگیره از جاریت ، خبیث ترین شخصیت یه جاری رو به نمایش میذاره  ، خدا سر جاش بنشونتش

شیوا همین که نامزدت خودش حرفاتو به مامانش منتقل کرده کلیییی افتادی جلو 

اینکه اون اول اعتراض کرده به زنداداشش خیلی خانواده ش بیشتر مجبورن اهمیت بدن 

اگه از زبون تو میشنیدن باور کن چندان اهمیتی نمیدادن

حالا بشین حسابی فکر کن وقتی مادرشوهرت قرار گذاشت چطوری و با چه لحنی حرف بزنی و چه چیزایی بگی تا هم حرفای نامزدتو تایید کنی هم خودتو عزیز کنی چون خودت بهتر میشناسیشون که چجوری باید با این قوم صحبت کرد

از عقب افتادن عقدتم نگران نشو

ان شالله این دوری ، باعث میشه نامزدت بیشتر دلتنگت بشه و تصمیم بگیره دیگه قدرتو بدونه و نخواد تلافیه رفتنتو سرت دربیاره و حرصت بده

خلاصه حساابی این دوری ، دوستی به وجود بیاره

و توی این دو ماه هم اتفاقای خوبی بیفته و تو چشمشون عزیز شی و خانواده ش بیشتر حمایت مالی کنن

وه که چقققدر لجم میگیره از جاریت ، خبیث ترین شخصیت یه جاری رو به نمایش میذاره  ، خدا سر جاش بنش ...

خیلی ادم بدیه واقعا تازه الان بهتر شده قبلا اصلا ارامش نداشتیم همش خط عوض میکردیم انقد زنگ میزد تهدید میکرد الان فقط تیکه میندازه.

این حرفارو من به نامزدم نگفته بودما که بگم از زبون من منتقل کرده خداروشکر خودش میبینه و میفهمه و میگه من اصلا حتی به اونم نگفتم که نگن حسادت جاریاست و....

با مادرش میخوام باارامش و صمیمیت و درخواستی صحبت کنم ولی فک نکنم بیاد.

نامزدمم خدایی اذیت نمیکنه طفلک بخواد بچزونتم فقط نمیدونم گفتم یا نه گوشیش دستم بود گفتم حوصلم سررفته بیا عکساتو نگاه کنیم ازم گرفت گفت یه چیزایی هست که دوس ندارم ببینی ناراحت شی فهمیدم حواسش هست که عکسای دختره هنوز تو گوشیشه و عمدی پاک نکرده گفتم چرا پاک نکردیشون گفت عکسای ناجیمو نگهداشتم عکسشم جای تو رو تنگ میکنه؟ خیلی شکستم ولی اذیت دیگه نداره فقط این فرشته دیدن دختره و بهترین دونستنش عذاب دهنده ست اینکه انقدر اون خوب بود که لیاقتشو نداشتم😳

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر تولد هم هستم. موندم اگه گفتن دعوتت کرده چه واکنشی نشون بدم بگم پیامش کو تماسش کو با من کسی تماس نگرفته بعد خب شمارمم دوس ندارم داشته باشه

بگم به نامزدم شب بزنگه خودم ج بدم بگم خب داداشت دعوت کنه بااون که قهر نیستیم زنشم حرف نمیزنه اون بزنه البته اگه قرار شد برم ها شاید دعوت نکردن مام نرفتیم کسی هم اصراری نکرد

لطفا درخواست دوستی ندید
فکر تولد هم هستم. موندم اگه گفتن دعوتت کرده چه واکنشی نشون بدم بگم پیامش کو تماسش کو با من کسی تماس ...

به نظرم اگه دعوتت کردن برو وکنار نامزدت بشین به جاریتم کاری نداشته باش تا بتونی خودت رو اثبات کنی دلیل اینهمه بی احترامی جاریت به تورو نمیفهمم دردش چیه؟؟؟ ولی تو خانم باش و کم محلیش کن و درآخر اینکه خودت بهتر میشناسیشون اگه میدونی بارفتن به این تولد واتفاقایی که ممکنه اونجا واست پیش بیاد شرایطت بدتر میشه به یه بهانه ای نرو یا راستشو به نامزدت بگو که اگه رفتی نامزدت حواسش بهت باشه اونجا

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
عزیزدلم از طرفی واقعا دوس ندارم عقب بیفته واقعا عذابمه دور شه ازم ولی میگم اگه بره و بیاد دیگه محتاج ...

ایشالا که میره وبا دست پر برمیگرده گلم... شیوا جونه ما الان دیگه یه خانم پخته وباتجربه شده😉😄

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
خیلی ادم بدیه واقعا تازه الان بهتر شده قبلا اصلا ارامش نداشتیم همش خط عوض میکردیم انقد زنگ میزد تهدی ...

نگران عکسا نباش گلم خیالش که از تو وعشقت راحت بشه اونها روهم پاک میکنه

ایشالا که میره وبا دست پر برمیگرده گلم... شیوا جونه ما الان دیگه یه خانم پخته وباتجربه شده😉😄

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

لطفا درخواست دوستی ندید
نگران عکسا نباش گلم خیالش که از تو وعشقت راحت بشه اونها روهم پاک میکنه

راحت شده خیالش ولی حسرت اونو داره میخوره انگار گوشه دلش

لطفا درخواست دوستی ندید
راحت شده خیالش ولی حسرت اونو داره میخوره انگار گوشه دلش

سلام

عزیزم تو که از دلش خبر نداری انقد گیر نده مردا از شک و گیر دادن بدشون میاد هم فراریش میدی هم یادش میندازی که بره سمت فکر اون

به خودت مطمعن باش و دیگه اصصصصلا نگران اون نباش اعتماد به نفستو ببر بالا وجوری رفتار کن که تو از همه دخترا سرتری... ببین چجوری میاد سمتت وهمه رو هم فراموش میکنه

سلام عزیزم تو که از دلش خبر نداری انقد گیر نده مردا از شک و گیر دادن بدشون میاد هم فراریش میدی هم ی ...

سلام گلم. یه چیزایی ازش میبینم واقعا جا میخورم اینجوری نبود دیگه عشق نمیبینم توش ولی پشیمونی میبینم ناراضی بودن میبینم دیروز باز بهم میگفت نمیخوام زن بگیرم کلی دعوامون شد. بهش گفتم تو مشکلت من یا اون دختره نیست وگرنه ساعت سه شب که پیدام شد باز با سر نمیومدی این همه راهو بااینکه دلت شکسته بود چشمات برق میزد از دیدن من، پیش اون همش خاطره های منو میگفتی و همش یاد من بودی الان اینجام چرا وقتی همه چی درست شد و برگشتم تازه سرد شدی دید راست میگم گفت نمیدونم باید به کارام فک کنم ببینم چمه

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام گلم. یه چیزایی ازش میبینم واقعا جا میخورم اینجوری نبود دیگه عشق نمیبینم توش ولی پشیمونی میبینم ...

غر نزن براش یه جو شاد درست کن

همه ی مردا اولش یکمی فاصله میگیرن بعد مثل فنر برمیگزدن از ازدواجو مسئولیت میترسن چ ربطی به اون دختره داره؟

ببخشید اینجوری حرف زدم ولی بخاطر خودته

غر نزن براش یه جو شاد درست کن همه ی مردا اولش یکمی فاصله میگیرن بعد مثل فنر برمیگزدن از ازدواجو مسئ ...

خیلیم ممنونم بابت حرفات حق باتوه ولی خب بخاطر اون دفعه که خواستم گوشیشو ببینم همه عکسای دختره رو پاک کرده یکیشو که شال گرفته جلو صورتشو چشم و ابروش معلومه اونو نگه داشته خب این حساسم میکنه دیگه بهشم گفتم عکس پاک نکن یواشکی یه دونه نگهداری از ذلت باید بره دل ادم جای یه نفره تو عاشق اون نبودی نمیدونم چرا الان همش میخوای بگی که اونو فراموش نخواهی کرد که چی بشه؟ میخوای زندگی کنی یا نه؟ 

ولی خب حرفامو زدم چند وقت بود رو دلم مونده بود گفتم سبک شدم باز رویه ارامش و خانومی رو پیش میگیرم😀

لطفا درخواست دوستی ندید
خیلیم ممنونم بابت حرفات حق باتوه ولی خب بخاطر اون دفعه که خواستم گوشیشو ببینم همه عکسای دختره رو پاک ...

خب شما که حساسی نباید چک میکردی

حساس هم نباشی روانشناسا میگن نباید چک کرد چون حرمتها از بین میره و کارش براش عادی میشه مردا هم یه رگ لجبازی دارن اگه بگیره ول کن نیستن دیگه

باکارات بهش بفهمون تو بهترینی با شاد بودنت غر نزدنت بخودت برس وووو

خیلیم ممنونم بابت حرفات حق باتوه ولی خب بخاطر اون دفعه که خواستم گوشیشو ببینم همه عکسای دختره رو پاک ...

چقد اعصاب خورد کنه این آقای نامزد😖

یعنی چی میخام نمیخام😞😞

خوب صبری داری عزیزم😢

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
چقد اعصاب خورد کنه این آقای نامزد😖 یعنی چی میخام نمیخام😞😞 خوب صبری داری عزیزم😢

آره والا، آدم که واسه خودش ارزش قایل نباشه همین میشه دیگه، ما زنها همین کارهارو میکیم که مردها پررو شدن 

.