2777
2789
کاش نزدیک بودیم میتونستم برات از دوستای مامانم وام قرض الحسنه بگیرم کارت راه بیفته ولی خیلی کم میدم ...

وای چقدر خوبه من الان با دوتومن کارم راه میفته کاش اطرافم همچین چیزی بود😞

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست داری بپرسم ازشون برات، واقعا دلم میخواد کمکت کنم.

من غریبم چه جوری میخوان اعتماد کنن؟ اینجا که من فقط کمک کلامی خواستم که راه نشونم بدن ارومم کنن انقد بهم گفتن دروغگو و... چه برسه پول! اصلا راضی نیستم به سختی بیفتی ولی اگه اینکارو کنی که خیلی لطف بزرگی در حقم کردی

لطفا درخواست دوستی ندید

من میپرسم ازشون توکل به خدا 

نشد هم نگران نباش هزارتا راه هست 

ولی این یه مسجد هست طرفهای ما ما نم اینا فقط واسه کار خیر وام میده

اینجا فامیلی اشنایی چیزی ندارین:؟؟؟؟

R.        E.         G  
من میپرسم ازشون توکل به خدا  نشد هم نگران نباش هزارتا راه هست  ولی این یه مسجد هست طرفها ...

لطف میکنی عزیزم مرسی. تبریز نه نداریم کسیو

لطفا درخواست دوستی ندید

شیوا جان عزیزم چرا به خودتون این همه سختی می ارید یه عقد ساده محضری بگیرد جشنو لباس خرج اخه واسه چی این همه به خودتون فشار میارید اعصابتون خورد می کنید مهم دلتون خوش باشه

خدایا همه مریضا را شفابده😔

سلام شیواجون 

خوبی ؟  من از روزاول تاپیکات باهاتم .هرشبو روزم میام سرمیزنم اینجا ولی خاموش بودم 

همیشه برات دعا میکنم نمیدونم چی به صلاحته عزیزم.

خدای بزرگ خودش کمکت کنه و بهترینهاروبرات رقم بزنه .

لحظه هات ناب و پراز عشق

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
سلام شیواجون  خوبی ؟  من از روزاول تاپیکات باهاتم .هرشبو روزم میام سرمیزنم اینجا ولی خامو ...

سلام گلم یه دنیا از محبتات ممنونم 😘

لطفا درخواست دوستی ندید

مثلا قرار گذاشته بودیم برا جمعه دیگه و هنوز هیچ خبری نیست اصلا انگار نه انگار اصلا انگار نمیخوان ما عقد کنیم ابجیشم تازه برامون مشاوره پیدا کرده گیر داده برید مشاوره این یعنی چی؟یعنی هنوز قبول ندارن ما عقد کنیم تولد بچه داداششم هست دعوتش کردن ولی تنها نامزدمم گفته من تنها نیستم که تنها بیام. ولی بچه ها واقعا حس های خیلی بدی دارم همش یاد زندگی اون خانومی میفتم که یکی از دوستان تو همین تاپیکم لینکشو گذاشته بود. همش یادم میاد باباش چه جوری بهم گفت فقط من شرطمو باید قبول کنیا یعنی چهارده تا سکه که راحت بتونن از زندگی بعدا پرتم کنن بیرون با تحت فشار گذاشتن نامزدم فکر میکنم اینکه تقویمم دادن من تاریخ گذاشتم برا این بود که خودشونو بکشن کنار خب شما که نمیخواستین اون تاریخو چرا منو مسخره خودتون کردید گفتید تاریخ بذار که بعد هم اهمیتی ندید اصلا یه جور بدی ام لطفا بیاید دوستای عاقل شیوا بنظرتون با مادرش صحبت دو نفره کنم؟

لطفا درخواست دوستی ندید

بگم من خواستم آشتی کنم عروستون همش داره تفرقه میندازه پس چرا میگفتید منم که بین پسرا رو خراب کردم به اون هیچی نمیگید؟ چرا تاریخ گذاشتید دیگه خبری ازتون نشد؟ ما مگه باهم مشکلی داریم که تازه الان برامون مشاوره پیدا کردید؟ چی میخواید؟ میخواید به هم بخوره؟ چرا بزرگتری نمیکنید برامون؟چون من غریبم و شما همه از فامیل ازدواج میکنید؟ 

لطفا درخواست دوستی ندید

سلام شیواجون ناراحت نباش عزیزم.

نمیدونم حالات و روحیات اونا رو تو خودت بعتر میشناسی .اگه مادرشوهرت حرف حساب تو کتش میره و بحرفات گوش میکنه حتتتتما اینکارو بکن

ولی به هیچ وجه از اون عروسشون یککلامم   

حرف نزن اسمشم نیار 

چون اینجوری تو هرررچی حرف بزنی برای عقدواینا  اون فقط همون یه تیکه از جاریت تو ذهنش میمونه و اگه به بقیه هم بگه باز تو این وسط بی گناه  بده میشی 

فقط بگو شما بزرگتر مایین برامون بزرگتری کنین و منم میخام عروس خوبی براتون باشم و گذشته روجبران میکنم 

ضمنا شیوا میتونی حلقه اینا بدلی بگیرین فعلا و لباسم کرایه کنی من دوستم اینکارو کردن سرویس طلا وحلقه ایناهمه چی بدلی گرفتن بدوت اینکه کسی بفهمه

البته تو بهتره خانواده شوهرتم حتی نفهمن

مثلا قرار گذاشته بودیم برا جمعه دیگه و هنوز هیچ خبری نیست اصلا انگار نه انگار اصلا انگار نمیخوان ما ...

میگم شیواجون رفتار شوهرت چجوریه این روزا؟امیدوارکنندست؟

منم اون تاپیکو که میگی خوندم بدبه دلت راه نده گلم انشااللهبه هم میرسید و همه ی فاصله ها وکدورتا  هم بوسیله ی زمان و درایت خودتون حل میشه به امیدخدا

فقط راهش محبته و محبت و محبت ولی شایدحتی تا 4سالم طول بکشه تاپاک شه

فقط هم  بایدبه شوهرت خیلی محبت کنی و جلوش فقط خوب خانوادشو بگی تا بیاد طرف توبشه البته همه ی مردا مث شدهر خودم شدیدا جونشون بسته است به خانوادشون ها همینکه در کنارش هوای مارم داشته باشن خوبه منکه چندین ساله حواسن هست بد خانوادشو نگم چون بشدت ازچشمش میفتم

بعدم شیوا بنظرم دوتایی با پدرمادرش حرف بزنین نامزدت بگه مگه نمیخاین منسرو سامون بگیرم ما باهم خوشبخت میشیم بیاین بزرگتری کنین ماعقدکنیم  تاریخشم که مشخصه بعد اگه چیزی گفتن تو بگوو که جبران میکنی و میخای عروس خوبی باشی واینا