2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام شیواجون.بالاخره پسر موردعلاقت اون خانومو ول کرد؟

بله عزیزم ظاهرا که اینطوره تازگیا گوشیشو ندیدم که بازم هنوز عکسا و چتاشو نگه داشته یا نه ولی کلا مثل قبل نیست خیلی رو گوشیش حساسیت نشون میده شاید از حرص دراوردن منه که قبلنا همین رفتارارو میکردم عذاب میکشید ولی خب اخرین بار که دیدم عکسای دختره هنوز بود شاید نگهداشته من ببینم اونجوری باشم تیپاشو بارها گفته بود که دوس داره شایدم نگهداشته حرص بخورم شایدم دلش نمیاد پاک کنه😞

لطفا درخواست دوستی ندید
بله عزیزم ظاهرا که اینطوره تازگیا گوشیشو ندیدم که بازم هنوز عکسا و چتاشو نگه داشته یا نه ولی کلا مثل ...

چرا کاملا بیخیالش نمیشه؟

خدایا هرکسی رو دقیقا بذار همونجایی که واسه دیگری میخواد.این منصفانه ترین آرزوست.
بله عزیزم ظاهرا که اینطوره تازگیا گوشیشو ندیدم که بازم هنوز عکسا و چتاشو نگه داشته یا نه ولی کلا مثل ...

سلام شیوا جان

من نتونستم تاپیکای قبلیتونو بخونم فقط ای تایپیکو خوندم

برات دعای گنجالعرش رو خوندم امیدوارم به همین زودی به خواستت برسی و آرامش پیدا کنی گلم

R.        E.         G  
راستی از عقدتون چه خبر خریداتون؟؟؟؟

امشب قرار بود بریم لباس ببینیم نیومد گفت کار دارم بعد من گفتم باشه عیب نداره ولی ناراحت گفتما اونم گفت پول تو جیبم نباشه اعصابم خورد میشه بریم چی ببینیم اخه بذار پول دستم بیاد بعد بریم صدتا بازار و مغازه منم باز گفتم باشه

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام شیوا جان من نتونستم تاپیکای قبلیتونو بخونم فقط ای تایپیکو خوندم برات دعای گنجالعرش رو خوندم ا ...

سلام عزیزم خیلی محبت کردی یه دنیا ممنونم. این دعا رو تاحالا نخوندم چشم میخونم مرسی

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام عزیزم خیلی محبت کردی یه دنیا ممنونم. این دعا رو تاحالا نخوندم چشم میخونم مرسی

گلم زیاد گیر نده بهش انشالله حل میشه میشه بپرسم اهل کجایی البته اگه دوست داشتی بگو.

R.        E.         G