2777
2789

سلام عزیزای دل. دیشب گفت فردا میخوام برات صبحونه بیارم باهم بخوریم بهش گفتم بیا ولی فقط نون سنگک بگیر گفت باشه. یکم عکس شاید واضح نباشه میگم نوتلا و مربای البالو و خامه، عسل و کره طبیعی سفید و پنیر، تخم مرغ طبیعی پخته شده با کره (اگه نیمرویی نیست به هم زدم بخاطر اینه که اینجوری دوس داره تاحالا تخم مرغ نپخته بودم تجربه جالبی بود😄)، بربری و سنگک و نون تست، چای و اب پرتغال، گوجه خیار

امیدوارم باردارم نباشید هوس نیفتید.خلاصه کلی بهش رسیدم 😀

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارک الله عزیزم😋 انشالله عکس عقدت😙😙 اخلاقش چطور بود؟؟

مرسی عزیزم😍 خوب خداروشکر بقیه روزو من بد😫 یکم از کنترل خارج شدم باز چند تا موضوع بهم فشار اورد حرکتای ناجور کردم دعوام کرد ولی درست شدیم باز

لطفا درخواست دوستی ندید
مرسی عزیزم😍 خوب خداروشکر بقیه روزو من بد😫 یکم از کنترل خارج شدم باز چند تا موضوع بهم فشار اور ...

😂😂😂😂😂خدا نکشتت ولی خیلی خوشحال شدم برات😍😙😍

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
😂😂😂😂😂خدا نکشتت ولی خیلی خوشحال شدم برات😍😙😍

راستی یه سوال شیوا گفتی کجابیاد واسه صرف صبحانه من درست متوجه نشدم اینجاشو😊

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
تو نت نامه نوشتن به فرشته هارو هم بگرد و بخون هر خاسته ای فرسته مخصوص خودشو داره برا فرشته عشق نام ...

نامه ای ک اسم خدا و ملائک داره بسوزونه؟

گناه داره ها!

سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
نامه ای ک اسم خدا و ملائک داره بسوزونه؟ گناه داره ها!

بله 

تو رو خدا نکنید 

این اااا مال ما نیست 

اصلنم انرژی خوبی نداره

دعا بهترین 

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
شیوا کجاییی چه خبراااا

سلام عزیزم خبری نیست درگیر کارو زندگی ام ده روز مونده ولی ما هنوز هیچ کاری نکردیم منم خیلی گفتم دیگه نمیگم چه کنم خودش فکرش هست دیگه حتما

لطفا درخواست دوستی ندید