2777
2789
نه امشبم خیلی خسته بودم چهارده ساعته دارم کار میکنم. ازم خواسته بود برا یه کاری شب برم خونشون و شامم ...

حالا برو ببین کارش چیه ان شاءالله ک اونجا بهت خوش میگذره و دوباره میای اینجا دنبال استیکر قر میگردی😀😀

ماشین مال باباشه یا خودش؟؟؟ 

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها دقت داريد ماشاء الله بزنم به تخته چقدر مهربون تو اين تاپيك زياد هست؟   ستايش جونم ...

عزیزم مهربونی از خودته خانوم گل😍😍😍🌹🌹🌹

ان شاءالله خدا ب شیوا کمک کنه هممون دلمون شاد بشه تو این تاپیک😃😃

حالا برو ببین کارش چیه ان شاءالله ک اونجا بهت خوش میگذره و دوباره میای اینجا دنبال استیکر قر میگردی� ...

کارش میدونم چیه قرار داد باید بنویسم براش. باباش داره خراب بوده ابجیش نتونسته یه روز با دوستاش نره بیرون از این گرفته. اون دفعه هم که پول اومد دستش برا ابجیش یک کیلو باقلوا گرفت کلی پولشو داد بعد من چهارصد دستی براش از دوستم قرض کردم اونو که پس نداد هیچ یک کلام نگفت تو خودتم هیچی پول نداری برا منم رفتی زیر قرض هیچی اینم. لااقل یک کلام تعارفم نزد تو چیزی نمیخوای؟😢

بی توجهی و نامهربونیش بغض اورد عصبیم کرد چون نمیذاره هم با دوستام برم بیرون یا امامزاده حداقل یکم حالم عوض شه خیلی روحم در عذابه😢

همش با دوستاش میره جاهایی که من عاشقشم ولی حتی به زبونم میام و میگم جمعه بریم فلان جا میگه نه

لطفا درخواست دوستی ندید
کارش میدونم چیه قرار داد باید بنویسم براش. باباش داره خراب بوده ابجیش نتونسته یه روز با دوستاش نره ب ...

شیوااااااااا😲تو چت شده تو که اینهمه سختی کشیدی تا رسیدی به اینجا چرا داره اخلاقت عوض میشه مگه نگفتی فقط میخام باشه😑 همه سختیارو به جون میخرم😉 زود بریدی دختر زود وا دادی چرررررررااااااااا  ؟؟؟با این اوضاعی که ما سراغ داریم از نامزدت ورابطتتون حالا حالاها سختی درپیش داری قوی باش دختر😔

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
ببخشید که حواسم نبود علیک سلام

سلام به روی ماهت😍

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
بچه ها دقت داريد ماشاء الله بزنم به تخته چقدر مهربون تو اين تاپيك زياد هست؟   ستايش جونم ...

عزیزم خیلی لطف داری 

خودتم خیلی مهربون و گلی . 😍😍😍😘😘😘

حق با توئه عزیزم اینجا ادم انرژی مثبت میگیره 

الهی امین گلم . ❤❤❤❤

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
کارش میدونم چیه قرار داد باید بنویسم براش. باباش داره خراب بوده ابجیش نتونسته یه روز با دوستاش نره ب ...

شیوا عزیزم از همین الان بخوای زوم کنی رو رفتارش با خونوادش خیلی اذیت میشی

از من گفتن بود حتی شاید تا ی سال بعد عروسی هم این رفتاراش ادامه داشته باشه اصلا نباید دراین مورد حساسیت ب خرج بدی

ن تنها بخاطر اون... برای آرامش خودت هم ک شده بی خیال باش والا شوهرای ماهم همینن مگه اینکه دستشون تنگ باشه دست از این دست و دلبازیا بردارن

ب قول اون دوستمون بهم رسیدینااااا چیزی ک اوایل همین تاپیک آرزوت بود چی شده ک حالا ذوق نداری فقط چشمت چیزای منفی رو میبینه مثل همون اوایل ب خودت دلگرمی بده عزیزم❤❤❤

شیوااااااااا😲تو چت شده تو که اینهمه سختی کشیدی تا رسیدی به اینجا چرا داره اخلاقت عوض میشه مگه نگفتی ...

میبینی چه بدم؟ هی یادم میره باید صبور باشم

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوا عزیزم از همین الان بخوای زوم کنی رو رفتارش با خونوادش خیلی اذیت میشی از من گفتن بود حتی شاید ت ...

درسته. مرسی که بادآوری میکنید. امشب رفتم همه چیم خوب بود خداروشکر. مادرش برام میوه پوست کند منم ظرفارو شستم خودشم باهام صحبت منطقی کرد از دلم دراومد. یه روز نبینمش خول میشم تا بهم محبت و توجه میکنه کلی جون میگیرم. انقد خسته بودم سرم گیج میرفت تو راه ولی الان میتونم تا صبح راحت بیدار بمونم انقد انرژی دارم😄

لطفا درخواست دوستی ندید