فدات شم
ببین شیواجون مرد اگه بخواد زورگو باشه کارخودشو میکنه حالا تو حق اشتغال یا مسکن داشته باش وقتی اون مخالفت باشه دورازجون خونتو میکنه تو شیشه ک بالاخره اون کاری رو ک میخواد بکنی
ولی درعوض آدم همیشه میتونه با پنبه سر ببره اصلا خودشم نفهمه شوهر من هزاربار بهم گفته مردا با محبت و احترام خرمیشن😀
باورت میشه تا حالا باهاش لجبازی نکردم و هنوزم بعد دوسال بهش تو نگفتم حتی خونوادش باورشون نمیشه این آدم همونیه ک قبلا باهاشون زندگی میکرده و جرات نداشتن جلوش حتی کوچکترین صدایی بدن حتی خودش تعریف میکنه ک اگه غذا بد بود میریختمش بیرون سروصدا راه مینداختم برای مامانم
ولی الان من بدترین غذا هم درست کنم هیچی نمیگه میخوره تشکرم میکنه آخرش😀
فکرکن من چجور آدمی رو با احترام و محبت عوض کردم یعنی همونجوری ک روز اول باهاش بودم هنوزم هستم کوچکترین تغییری تو رفتارم نکردم اون بعضی وقتا دعوا میکنه دادوبیداد میکنه ولی من هنوزم حتی صدامو بالانبردم و خودش همیشه پشیمون میشه و عذاب وجدان میگیره....
میخوام بگم ک مردا همشون تشنه محبت و احترام هستن جلو بقیه خصوصا احترامشون بزاریم تو خونه چیزی میگه الکی با ناز بگیم چشم سرورم هرچی شما بگی
در کنار اینا ب خودتم برسی و همیشه خوشگل و مرتب باشی و ب موقعش براش ناز کنی موقعشم ک خودت میدونی منطورمو....
اینکارا رو ک بکنی و با سیاست پیش بری هرچی بخوای قبول میکنه حالا اگه حق اشتغال داشته باشی بگه نمیخوام بری سرکار میخوای زندگی رو برای خودتون جهنم کنی و کارو ب دادگاه بکشونی و از حقت استفاده کنی؟؟؟ اونوقت بنظرت این زندگی دیگه ارزش داره؟؟؟؟
هرچند ب نظر من محیط بیرون زن رو زود پیر میکنه ولی فقط با پول درآوردنش موافقم
خلاصه حرفم اینه درمورد شروط ضمن عقد دوستانه بشینین صحبت کنین ب همراه بگو و بخند ولی اگه قبول نکرد دوباره نشین غصه بخور
بخدا ن مهریه ن اینا شرط خوشبختی نیست ببین راستشو بخوای من اوایل ک تاپبکت رو خوندم ی درصدم فکرنمیکردم نامزدت برگرده ولی دیدی خدا کمک کرد برگشت و آخرماهم عقدتونه بسلامتی
پس باورکن وقتی خدا رو داشته باشی همه چیز ممکنه فقط کافیه توکل کنی ب خدا و تو زندگیتم برای هرچیزی سعی کنی رضایت خدا رو درنظر بگیری اول از همه....
خیلی حرف زدم دیگه😩😩😩
راستی از چیزایی ک تعریف کردی فهمیدم نامزدت خیلی احساساتیه پس اون محبت و احترام و اینا خیلی جواب میده البته غیرتی هم هستا مث شوهر خودم 😀😀😀