2777
2789
مرسی همیشه آبی رو آتیشم. حق طلاق نمیخوام دوس داشتم بتونم حق اشتغال و حق مسکن و حق حضانت فرزندو بخوام ...

با این طرز فکرت از چاله ب چاه میفتی

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

فکر نکن بعدا میگند چه عروس خوبی و .... نه اینا بدون هر چی توقع و خواسته های معقولتا پایین بیاری به همون نسبت ارزش و احترامی که واسه تو و خانوادت قائل میشند کمتر میشه اینا تو اطرافیانم دیدم که میگم . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی همیشه آبی رو آتیشم. حق طلاق نمیخوام دوس داشتم بتونم حق اشتغال و حق مسکن و حق حضانت فرزندو بخوام ...

فدات شم

ببین شیواجون مرد اگه بخواد زورگو باشه کارخودشو میکنه حالا تو حق اشتغال یا مسکن داشته باش وقتی اون مخالفت باشه دورازجون خونتو میکنه تو شیشه ک بالاخره اون کاری رو ک میخواد بکنی

ولی درعوض آدم همیشه میتونه با پنبه سر ببره اصلا خودشم نفهمه شوهر من هزاربار بهم گفته مردا با محبت و احترام خرمیشن😀

باورت میشه تا حالا باهاش لجبازی نکردم و هنوزم بعد دوسال بهش تو نگفتم حتی خونوادش باورشون نمیشه این آدم همونیه ک قبلا باهاشون زندگی میکرده و جرات نداشتن جلوش حتی کوچکترین صدایی بدن حتی خودش تعریف میکنه ک اگه غذا بد بود میریختمش بیرون سروصدا راه مینداختم برای مامانم

ولی الان من بدترین غذا هم درست کنم هیچی نمیگه میخوره تشکرم میکنه آخرش😀

فکرکن من چجور آدمی رو با احترام و محبت عوض کردم یعنی همونجوری ک روز اول باهاش بودم هنوزم هستم کوچکترین تغییری تو رفتارم نکردم اون بعضی وقتا دعوا میکنه دادوبیداد میکنه ولی من هنوزم حتی صدامو بالانبردم و خودش همیشه پشیمون میشه و عذاب وجدان میگیره.... 

میخوام بگم ک مردا همشون تشنه محبت و احترام هستن جلو بقیه خصوصا احترامشون بزاریم تو خونه چیزی میگه الکی با ناز بگیم چشم سرورم هرچی شما بگی

در کنار اینا ب خودتم برسی و همیشه خوشگل و مرتب باشی و ب موقعش براش ناز کنی موقعشم ک خودت میدونی منطورمو....

اینکارا رو ک بکنی و با سیاست پیش بری هرچی بخوای قبول میکنه حالا اگه حق اشتغال داشته باشی بگه نمیخوام بری سرکار میخوای زندگی رو برای خودتون جهنم کنی و کارو ب دادگاه بکشونی و از حقت استفاده کنی؟؟؟ اونوقت بنظرت این زندگی دیگه ارزش داره؟؟؟؟ 

هرچند ب نظر من محیط بیرون زن رو زود پیر میکنه ولی فقط با پول درآوردنش موافقم

خلاصه حرفم اینه درمورد شروط ضمن عقد دوستانه بشینین صحبت کنین ب همراه بگو و بخند ولی اگه قبول نکرد دوباره نشین غصه بخور

بخدا ن مهریه ن اینا شرط خوشبختی نیست ببین راستشو بخوای من اوایل ک تاپبکت رو خوندم ی درصدم فکرنمیکردم نامزدت برگرده ولی دیدی خدا کمک کرد برگشت و آخرماهم عقدتونه بسلامتی

پس باورکن وقتی خدا رو داشته باشی همه چیز ممکنه فقط کافیه توکل کنی ب خدا و تو زندگیتم برای هرچیزی سعی کنی رضایت خدا رو درنظر بگیری اول از همه....

خیلی حرف زدم دیگه😩😩😩

راستی از چیزایی ک تعریف کردی فهمیدم نامزدت خیلی احساساتیه پس اون محبت و احترام و اینا خیلی جواب میده البته غیرتی هم هستا مث شوهر خودم 😀😀😀

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
فدات شم ببین شیواجون مرد اگه بخواد زورگو باشه کارخودشو میکنه حالا تو حق اشتغال یا مسکن داشته باش وق ...

نه نمیتونم بهش بگم میترسم. حساس شده رو این قضیه زود جوش میاره تا حس کنه میخوام اینا رو بگم. چند بار اومدم شروع کنم خنده خنده زمینه چیدم سریع جلو حرفمو گرفت

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها همه حرفاتون درسته ولي اين شيوا دوستش داره ادم وقتي يكي رو دوست داشته باشه حتي خوابشو ميبيبنه حتي بغض ميكنه به يادش منم حرفاتون رو قبول دارم ولي ما زنها اينجوري ايم😞 دست خودش نيست بدون نامزدش زندگي براش رنگ ميبازه رنگ نداره ديگه دلش ديگه اميدي توش نيست ولي اونجوري اگه زجر هم بكشه خودش دوستش داره خودش خواسته من ادمي بودم اصلا عشق ميگفتم چيه بابا! گور بابا عشق! ولي سرم اومد و ناجور يه بار شكست خوردم دلم تيكه تيكه شد هرچند بعدش زمان مرهم شد ولي واسه همين دوست ندارم هيچ دختري اين حس رو تجربه كنه هرچند واقعا اينو ميگم كه مردها ارزشش رو ندارن اما نميشه كاري كردي😢

هميشه يه ديالوگ خيلي زيبا تو ذهنم هست فكر كنم مال فيلم خانه عقابها باشه ميگه

_مرد: هرگز يه مرد غرور و شرف و اعتبارش رو براي خاطر عشق يك زن زير سوال نميبره!!

_زن:  واقعا؟! ولي اينكاريه كه زنها هميشه براي عشق انجام ميدن!

اين ديالوگ داستان زندگي همه ما زنها و مردهاست...😞

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

شيوا اين حقها تو ايران يه اسم بيشتر نيست الهي هرگز سر و كارت به دادگاه ها نيفته خيلي محيطش بده اصلا قاضي ها واسه زن ارزشي قايل نيستن خيلي بده خيلي بد

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

امشب با یه اهنگ میخوند عین قبلنا منو مخاطب قرار داد یهو چرخید سمت من با اهنگه گفت دوستت دارم بعد یهو خودش فهمید چی گفته جا خورد سکوت شد انقد حالش بد شد چشماش پر اشک شد 😢

این از وضع من که همش استرس دارم و ناارومم اونم از اون که دلش شاد نیست اصلا چه حس بدیه مثلا بعد چند سال دراومدن پدرمون داریم میرسیم به هم بااین همه غصه

لطفا درخواست دوستی ندید
چرا چشماش پر از اشک شد متوجه نشدم؟

هنوزم ازم دلش شکسته ست یاد روزایی میفته که نبودم درد میکشید حیرون خیابونا بود بیمارستان رفت اطرافیاش چقد گفتن اون الان با کسی دیگه ست ولش کن. من خودمم درد کشیدم تازه اندازه اون عاشق نبودم میدونم چه بده یعنی ترک موادم انقد سخته؟ درد استخون بدن لرز تهوع بی جونی انگار استخونام از تو داشت میترکید درد روحی نبود فقط تمومم که نمیشد

لطفا درخواست دوستی ندید

مسکن اثر نداشت.من خودمم اصلا نمیخوام. یاد اون روزام بیفتم تازه من دو هفته اینجوری بودم اون بدبخت یک ماه. مثل مادری که یهو بچشو ول میکنه خب اون بچه دیگه یادش نمیره که یه بار از طرف عزیزترین ادم زندگیش طرد شده

لطفا درخواست دوستی ندید
مسکن اثر نداشت.من خودمم اصلا نمیخوام. یاد اون روزام بیفتم تازه من دو هفته اینجوری بودم اون بدبخت یک ...

😢😢😢

دلم براش سوخت سعی کنین برای هم جبران کنین اون تلخیهارو

روزای خوش درراهه دیگه ناراحت چی هستین😍😍

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
😢😢😢 دلم براش سوخت سعی کنین برای هم جبران کنین اون تلخیهارو روزای خوش درراهه دیگه ناراحت چی هستی ...

منم همینارو گفتم. خدا خودش از یادش ببره من واقعا کاری نمیتونم کنم زمان زیادی میخواد

لطفا درخواست دوستی ندید