2777
2789

عزیزم نمیخواستم نظر بدم اما گفتم شاید ثمری داشت نظر من

دوست عزیزم پسری که کاملا اطمینان داره شما صددرصد میخوایش. پسری که انقد رفتاراش در تضاده. پسری که مدام گیر میده و در عین حال که با اون دختره است با تو هم هست

ارزش یک لحظه فکر کردن نداره چه برسه به رابطه ی عاشقانه و...

و در نهایت ازدواج

فکر کردن بهش هم زجر آوره

فکر چهارسال دیگه هم بکن که با این اخلاق بسیار عجیب نامزدت بچه دار بشی و... 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
چونه نزدم نگرانی و غصمو گفتم

از چی نگرانی؟

از اینکه ۱۴تا سکست مهرت راحت طلاق میده؟

مهر چه ی دونه باشه چه بی نهایت اونی ک بخود طلاق بده میده

مهریه تضمین بهم نریختن زندگی نیست

همه چی بر میگرده ب رفتار زن و مرد

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عروسیه ارزون یادمه مامانش میگفت برید خیریه بگیذ نداریم براتون مجلس میگیرن. خرید نکنم طلا خیلی ظریف و ...

تو همه ی اینا رو میدونی و باز اصرار داری زنش بشی

این دیگه انتخاب تو هستش

اگه عشقتو میخوای چشمتو ب این حرفا و رفتارا ببند اگر هر دو رو میخوای قید عشقتو بزن چون بخاطر رفتار خانوادش عمر زندگی مشترکتون خیلی کوتاهه

فکر نکن قراره معجزه بشه 

الان نامزدت و خانوادش پیش خودشون میگن ما هر بلایی سرش اوردیم نرفت پس هرکار دلمون بخواد میتونیم باهاش بکنیم

فقط الان رو نبین

۲روز دیگه رو هم ببین

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
از چی نگرانی؟ از اینکه ۱۴تا سکست مهرت راحت طلاق میده؟ مهر چه ی دونه باشه چه بی نهایت اونی ک بخود ط ...

مهریه قرار نیس تضمین کننده پایداری زندگی باشه ولی باید در حد عرف اون فرهنگ و خانواده باشه ک دختر احساس بی ارزشی نکنه. درسته اصل این حرفا غلطه ولی مگ ن اینکه جزئی از رسوم و فرهنگمون هست؟ اونا دقیقا هدفشون بی ارزش کردن شیوا هست. من کاملا شیوا رو درک میکنم. ۱۴سکه واقعا کمه. باید ۳دنگ از خونه ایندشونو مهرش کنن تا هم احساس کنه تو زندگیش سهمی داره و هم پشتوانه باشه. کی از اینده خبر داره؟ زبونم هزاربار لال مرگ یا طلاق ممکنه اتفاق بیفته.مگر اینکه شوهرش بهش حق طلاق و حق اشتغال بدون چون و چرا بده و کلا بتونه مستقل باشه نه اینکه مثل الان واس ی بیرون رفتن اینقدر تنش بلرزه و هی بخاد خودشو ایده‌آل شوهرش کنه

شیواجون عزیزدلم من بندرت جایی پست بزارم ولی تاپیکتو خوندم طاقت نمیارم پست نزارم

دخترِخوب ،چرا واقع بین نیستی؟

عزیزدلم ،میدونم دوسش داری،میدونم فکرمیکنی بدون ِنامزدت دورازجونت می میری و هزاران دلیلِ دیگه واسه دل نکندنت داری

به عقیده ی خودت تا کی میتونی این مدل زندگی رو تحمل کنی؟ببین عزیزم طرف میره پسریا دختر ۲۰سالشو به خاک میسپره و بعد از ی مدت به زندگیه عادیش برمیگرده.درسته داغ ِدل همیشه هست .ولی زندگیه باعزت و عشق دوطرفه ی چیز دیگس.

بیشترفکرکن.

چرانامزدت اینقدرررررر برات ادا درمیاره .چون عشقتون یکطرفست.منوببخش دخترگلم ولی سال بیادوبره ی عزیزم و قربونت برم دلیلِ برعاشق بودنش نیست.زن محبت میخواد.مهر میخواد.ابرازعلاقه میخواد.احترام به خانوادشو میخواد.خودت اینارومیدونی فرداروز که صاحب دوتابچه شدی و فقط باهمسرت همخونه بودی دلت میشکنه.این بیتوجیهاا تل انبار میشه و دورازجونت داغون میشی. بفکر باکرگی نباش .بفکر یک عمرزندگیه بدون عشق باش

تجربه دارم که میگم و واقعا دلم سوخت و خواستم راهنمایی کرده باشم.میبوسمت و ازخدامیخوام بهترین مسیرو توزندگیت واست هموار کنه.

من به دستان خدا خیره شدم،،معجزه کرد دستان معجزه گر خدای مهربانیها ،سایه سار زندگیت

من بازم نظر قبلی که دادم رو تکرار میکنم بعد عقد قرار نیست معجزه اتفاق بیفته برعکس خیلی از شور و شوق های که الان باید باشه و نیست اون موقع اصلا نخواهد بود.من فقط در تعجب اون کاربرهای هستم که میان تبریک میگن و ابراز خوشحالی میکنن!! زندگی یه روزه یا دو روز؟؟؟ بشدت خانواده خودت رو بی ارزش کردی و در نهایت همه اینا به ضرر خودت تموم میشه والا ما با هزار عاشقی و دلدادگی ازدواج کردیم و رو سرشون میزاشتن مارو الان زندگی مون افتاده رو دور روزمرگی و کنار هم زندگی کردن. حرف و حدیث های دیگران هم بماند که بعدا چقدر برات عذاب اور میشه‌ فقط خودت رو آماده که بعدا این جمله رو بارهای بار خواهی شنید: همینی که هست خودت خواستی!

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....

ببین به خدا منم دلم نیومد چیزی نگم الهی اگر این ازدواج قراره سر بگیره همه چیز تا آخرش برات خوب پیش بره و خوشبخت  بشی  ولی قبلش با خودت دو دو تا چهارتا کن فکر کن آیا بعد از ازدواج قراره معجزه بشه ؟؟؟؟ به خدا بعدش سختتره شرایط دشوارتره 

زندگی که همین گیلی لی لی و عروسی و اینا نیست 

معیارهای مهم ۱- خانواده ۲-  ثبات اخلاقی ۳-احترام متقابل ۴- دوست داشتن و متعهد بودن و .... 

الان ایشون این ۴ مورد اصلی و خیلی معیارهای مهم دیگه رو نداره 

دختر خوب بیدااااااار شو اینجا همه غریبه هستن به خدا ازدواج شما نه چیزی از ما کم می‌کنه نه زیاد ولی من فقط دلم میسوزه 

یعنی چی من میخوام دلی برم جلو به خدا چند ماه دیگه این تب عشقت می‌خوابه بعدا میگی عجب کاری کردم آخه مهریه هم ۱۴ تا سکه است منظورم این نیست که مهریه قراره خوشبختی بیاره ها ولی آخه یه چیزی هم باشه که اینا به خاطر اون هم که شده دور بر ندارن سرت حداقل یه چوبی باشه بالا سرشون 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان

منم میخوام بگم اصلا به این ازدواج خوش بین نیستم .هرچند دوستمون استارتر از این حرفا ناراحت میشه ولی واقعا به چه امیدی میخای باهاش ازدواج کنی؟

من خودم وقتی ازدواج کردم فکرمیکردم خوشبخت ترین دخترم .از بس همه چی بر وفق مراد بود ولی الان با صدتا مشکل روبه رو شدم که اصلی ترینش خانواده همسرمه که با ما تفاوت فرهنگی دارن و این تفاوت رو من متوجه نشده بودم.

دیگه شما که از الان فهمیدی چجور خانواده ای هستن و با 14 تا سکه واقعا دل شیر داری که میخای باهاش بری سر سفره عقد .

خیلیاتون گفتین ک خونواده همسرمون از اول ما رو میخواستن و بهمون احترام میزاشتن حالا وضعمون اینه و همش دعوا و دخالت و..... خدا ب داد شیوا برسه ک الان اینجوری باهاش رفتارمیکنن. 

خب این حرف شما شاید درست باشه ولی درهرصورت خیلی کم پیش میاد ک خونواده شوهر باعروس گل و بلبل باشن شیوا حداقلش اینه ک الان ک قبل از عقده خونواده شوهرشو شناخته و نقاط ضعف و قوتشون رو میدونه و میتونه بعد از ازدواج از این طریق رابطشو باهاشون خوب کنه ک بنظرم خیلی مهمه تو زندگی و از نظر شوهر....و همیشه هم گفتن جنگ اول به از صلح آخر این دلیل نمیشه ک ی عمر زندگیش بد باشه و حرف بشنوه... 

البته اینا همش ب رفتار شیوا بستگی داره ک همیشه با سیاست با شوهرش و خونوادش رفتار کنه و هیچوقت دربرابرشون عصبی و تند نشه اینجوری پیش بره خود شوهرش بهترین حامی میشه براش دربرابر خونوادش

شیوا بنظرم صحبت از حق طلاق نامزدت رو خیلی عصبی کنه حالا باز خودت میدونی حالا شرط دیگه ای میخوای بزار ولی حق طلاق ممکنه پیش خودش ی فکرایی بکنه

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
خیلیاتون گفتین ک خونواده همسرمون از اول ما رو میخواستن و بهمون احترام میزاشتن حالا وضعمون اینه و همش ...

مرسی همیشه آبی رو آتیشم. حق طلاق نمیخوام دوس داشتم بتونم حق اشتغال و حق مسکن و حق حضانت فرزندو بخوام ازش یا حداقل مهریه قانونی صدو چهارده تا ولی خب عصبانیش میکنه جرات ندارم شاید دارم باز حساس میشم شاید سکوت و ارامش بهتره نمیدونم

لطفا درخواست دوستی ندید