2777
2789
شیوا اگه میخای زندگی کنی به این چیزا نپیچ قبول کن خانواده شوهرت بدرد نخورن اینو چند بار از روش بنو ...

باشه.نمیتونیم نگیم به کسی که چون یه جوریه که تو محضر خانواده بابام باید باشن میگه دیگه عاقد

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام عزیزم نه خودتو زجر نده ول کن به نظر منم خرف پیش نکش که چرا از بابام اجازه نگرفتید و ...چون باز ...

سلام. عزیزم الهی زود خوب شی😘😘😘

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام. عزیزم الهی زود خوب شی😘😘😘

سلام عزیزم مبارکه خداروشکر بالاخره تاریخ عقدتون مشخص شد😍😍😍

شیوا مگه تو خدایی نکرده قراره طلاق بگیری یا ب این فکرمیکنی ک ی روزی شوهرت طلاقت میده ک اینقدر مهریه برات مهمه

بخدا مهریه فقط ی عدده چ زیاااااد باشه چ کم

حالا ک تو مجبور شدی کم بگی ب قول اون دوستمون از ته دل بکنش ب نیت 14معصوم ان شاءالله ب حق همشون زندگیتون مثل عسل شیرین بشه ک اصلا یادت بره مهریه چیه

بعدشم اینکه مردم همیشه حرف واسه زدن دارن اصلا خوشی و ناراحتی زندگیت رو وابسته ب حرف مردم نکن ب جاش سعی کن اینقدر خوب زندگی کنی ک همه اونایی ک طعنه و متلک بهت میندازن چشمشون درآد

و اینو بدون ک اگه خدایی نکرده قرار باشه کسی زندگیتو خراب کنه یا شوهرت قصد جدایی داشته باشه هییییچچچچوقت مهریه زیاد نمیتونه جلوش رو بگیره و هزارتا راه هست ک از زیر مهریه در برن

پس اینقدر روحیه خودتو با گفتن اینکه مهریه ام اندازه صیغه ایا هست ضعیف نکن تو اگه خودتو تو زندگی ب شوهرت ثابت کنی و زندگیتون عالی باشه شوهرت مطمئن باش جونشو هم برات میده خونه هم ب نامت میزنه

البته ن اینکه از الان بشینی ب این فکر کنی ک چیکارا کنم ک خونه ب نامم بزنه و.... 😛😛😛😛

تو حال زندگی کن دغدغه آینده رو نداشته باش فقط توکل کن ب خدا و با عشقت زندگیتونو شروع کنین چی بهترازاین ک رو لب هردوتون خنده باشه حیف نیست با فکر ب مادیات ب ناراحتی تبدیلش کنی😍😍😍😍😍

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
مریض بودم شیما جون یه مریضی قدیمی که یه عالمه طعنه و کنایه سرش شنیدم واقعا چقدر حقیرن یه عده که از ب ...

عزیزم خدا شفا بده آخه مریضی ک دیگه طعنه کنایه نداره بسپرشون ب خدا خودش جوابشونو میده ان شاءالله امروز روز خوبی برات باشه❤❤❤

شیوا جان ما یکی از فامیلامون مهریه اش کم بود نمیخواست کسی بفهمه موقع عقد دیگه با عاقد هماهنگ کردن موقع خوندن خطبه تعداد سکه رو نمیگفت به جاش میگفت مهر معلوم کسی هم نفهمید مهریش چقدره شما هم این کار رو کنید. انشالله خوشبخت باشید .

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂
اره ولی ما اینجوری نیستیم بخصوص اینکه کلا دوتا عروسیم یکی انقد سنگین یکی عین صیغه ایا عقدشم باز چهار ...

حالا اینا چرا اینقدر اصرار دارن مهریه تو رو کم بگیرن شیوا؟

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

افرین دختر عالی بودی

راست گفتن از محبت خارها گل میشوند😍😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
شیوا جان ما یکی از فامیلامون مهریه اش کم بود نمیخواست کسی بفهمه موقع عقد دیگه با عاقد هماهنگ کردن مو ...

شیواجون منم میخواستم این پیشنهادو  بدم ببین محضری ک میریم قبول میکنه اگه قبول کرد اینکارو کنین با خونواده ها هم هماهنگ کنین ک چیزی نگن

ولی مطمئن باش تعداد مهریه تو زندگیتون تاثیری نداره ن در خوب شدنش ن در بدشدنش

شیوا جان ما یکی از فامیلامون مهریه اش کم بود نمیخواست کسی بفهمه موقع عقد دیگه با عاقد هماهنگ کردن مو ...

من چقدر گفتم بهش گفت نه عاقد قبول نمیکنه که. پس چه عالی خیلی اروم شدم مرسی عزیزم

لطفا درخواست دوستی ندید
حالا اینا چرا اینقدر اصرار دارن مهریه تو رو کم بگیرن شیوا؟

فک میکنن چقد زرنگیم کلا از اول فکر این بودن عروس میارن به ارزونترین شکل ممکن از همه لحاظ براشون تموم شه

لطفا درخواست دوستی ندید
من چقدر گفتم بهش گفت نه عاقد قبول نمیکنه که. پس چه عالی خیلی اروم شدم مرسی عزیزم

وقتی میگه به تعداد مهر معلوم یعنی چیزی که خودشون توافق کردن عاقد هم هرچی شما بهش بگید میگه. اونوقت توی عقد نامه تعداد رو مینویسه مشکلی نیست. من فقط نگران جاریتم خودش رو تو مجلس شیرین نکنه بگه

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂
فک میکنن چقد زرنگیم کلا از اول فکر این بودن عروس میارن به ارزونترین شکل ممکن از همه لحاظ براشون تموم ...

مگه میخوان بخرنت؟؟؟😨😨

مگه خریدنی هستی؟😐

تا ۱ماه قبل فقط میخواستی برش گردونی حالا ک برگشت سر مهریه چک و چونه میزنی

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
مگه میخوان بخرنت؟؟؟😨😨 مگه خریدنی هستی؟😐 تا ۱ماه قبل فقط میخواستی برش گردونی حالا ک برگشت سر مهر ...

چونه نزدم نگرانی و غصمو گفتم

لطفا درخواست دوستی ندید
وقتی میگه به تعداد مهر معلوم یعنی چیزی که خودشون توافق کردن عاقد هم هرچی شما بهش بگید میگه. اونوقت ت ...

وای یعنی میاد؟ خدا کنه نیاد گفته بود نمیام😣

لطفا درخواست دوستی ندید
مگه میخوان بخرنت؟؟؟😨😨 مگه خریدنی هستی؟😐 تا ۱ماه قبل فقط میخواستی برش گردونی حالا ک برگشت سر مهر ...

عروسیه ارزون یادمه مامانش میگفت برید خیریه بگیذ نداریم براتون مجلس میگیرن. خرید نکنم طلا خیلی ظریف و ارزون و...

لطفا درخواست دوستی ندید