2777
2789
ایول هوووووووووووهوهوهوهو حالا دست👏دست👏دست👏💃💃💃💃💃 ولی شیوا کاش دوباره قاطی نکنه😐😐😦� ...

باز گفت بیا خونمون گفتم دیشب مامان بابا گفتن تا عقد نیام اونجا ناراحت شد سرد شد باز گفت نیا برو خونتون. قبلش خوب بودیم دلتنگتم و....

لطفا درخواست دوستی ندید
باز گفت بیا خونمون گفتم دیشب مامان بابا گفتن تا عقد نیام اونجا ناراحت شد سرد شد باز گفت نیا برو خونت ...

طوری نیس نترس حرفت درست بوده خب

ولی این حالتاش اصلن طبیعی نیستا😞

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بحث دل و دماغ نیست مادر پدرش لجبازن و مغرور. خودش انقد تلاش کرده هیچ وقت نتونسته حرفشو به کرسی بشونه ...

خودت اونا رو میشناسی طرفت هم با رفتارای الانش کسی نیست که نتونه یا نخاد کاری کنه 

با فضاحت تمام قبول کردی 14 سکه مهر داشته باشی که فقط زن این اقا باشی که به قول خودت هیچی نداره ! 

خانواده اشم تو رو نمیخان ! 

مستاجری هم بری !!!!

بهت به راحتی بی احترامی میکنن و اجازه دارن کوچیک تا بزرگ هرجور دوست دارن باهات حرف بزنن حتی فامیل درجه دومو سوم!!!!!

چند درصد مطمئنی بخاطر همین حرفاشون شوهرت بعد عقد ولت نکنه ؟

چند درصد مطمئنی اگه ازدواج کردی بعد از ازدواج توهین نشنوی؟

چقدر میخای خانواده ات سرکوفت بشنون؟ همین مادرت ؟؟؟

واسم خیلی عجیبه رفتارت اون سری هم بهت گفتم از اینور بوم افتادی فقط !!!!!!

نه از دست دادنش چیز تازه ایی هست چون قبلا به دستش نیاورده بودی پسش میزدی دیگه

نه به دست آوردنش وقتی داره اینمهمه بهت توهین میشه 

امیدوارم راه زندگیتو به درستی انتخاب کنی ولی بدون راهی که داری میری درست نیست 

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️
دختر بلا درسته فقط متنه درسته نمیبینمت ولی کاملا دلسوزیت مشخصه عزیزم حرفت حقه دردمو میفهمی منم از هم ...

نزدی تو دهنش ؟؟؟؟؟؟  

هیچی نگفتی به این حرف ؟؟؟

واییییییییییییییییییییییییییییییی دم دستم بودی میکشتمت شیوااااااااا

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️

به نظر میاد نامزدت دیگه از این اوضاع خسته شده یه جورایی هم حق داره دیگه زن میخواد زندگی میخواد...میخواد آسایش داشته باشه از یه طرف هم این وسط لج و لجبازی گیر کرده میخواد زودتر از این شرایط راحت شه اعصاب آرومی داشته باشه 

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂

دیشب بهش زنگ زدم بعد کار گفتم کارت دارم میام سر پیشت خودمم برمیگردم زیادم نمیمونم گفت باشه خیلی وقتم بود دلم میخواست گل براش بگیرم یه شاخه دو شاخه که نگه خرش از پل گذشت و.... دو روز پیش هم یاد یکی از خاطره هامون کرده بودم که برام یه گل بی نهایت قشنگ اورده بود

همش تو راه میگفتم از کجا گل بگیرم چیکار کنم اخه تو مسیرم اصلا نبود تااینکه در کمال ناامیدی یهو چشمم خورد به گلفروشی رفتم یه شاخه گرفتم یکمم خوشگلش کرد و رفتم. نزدیکای خونشون که شدم زنگ زدم اومد و گلو دادم و همه چی خوب بود و گفتم میشه شما مارو دعوت کنید گفت باشه بذار برم رو مادرم کار کنم خلاصه منتظرم ببینم نتیجه چی میشه

لطفا درخواست دوستی ندید

البته خودشم رسوندتم بازم گفت من دل اون دخترو شکستم😭

یه جام گفت برا بابابزرگم زن نگرفتن دغ کرد از تنهایی ما اصلا نمیتونیم تنها بمونیم حرصم دراومدااااا ولی به روم نیاوردم والا مردم میگن من بدون تو نمیتونم بعد مرگشونم به هم وفادار میمونن اون وقت این😒

اهان راستی اون اذیتا و بی احترامیایی که زن داداشش کرد من از نامزدم خواستم فراموش کنه و کش نده باز تنش راه نیفته اونم کاری نکرد در صورتیکه یه دعوای حسابی رو همه منتظر بودن فرداش هی زن داداشش زنگ میزده ببینه چه خبره دعوا شده یا نه که بد ضایع شد. خدا کنه عقدمون نیاد 

لطفا درخواست دوستی ندید
البته خودشم رسوندتم بازم گفت من دل اون دخترو شکستم😭 یه جام گفت برا بابابزرگم زن نگرفتن دغ کرد از ت ...

😣😣😣😣😣😣  شیوا اگه این دختره خودشم بیاد بنویسه و امضا کنه بگه آقا دل من نشکسته ، برو پی زندگیت ! باز نامزدت هر چند وقت یه بار میخواد مثل متّه بره توی اعصاب تو و هی قضیه ی این دختره رو یاداوری کنه ! 

بعد عقدتون ی برخورد گازانبری بکن که دییییگه برای همیشع در مورد دختره فراموشی بگیره ، بااشه ؟ !😠😠

شیوا هرروز میام به تاپیکت سر میزنم.پس کی خبر عقدتو میدی?به نامزدت بگو مهم اینکه ما همدیگرو دوست داریم بیا باکمک همدیگه این مشکلات رو پشت سر بذاریم .بگو تو مرد منی من به حمایتت احتیاج دارم دلم به قدرت مردونت گرمه مثل کوه پشتم باش .مردها رواگه بهشون شکوه وعظمت بدی واین احساس روبهشون بدی که ناجی تو هستن حاضرند برات هرکاری بکنن

شیوا هرروز میام به تاپیکت سر میزنم.پس کی خبر عقدتو میدی?به نامزدت بگو مهم اینکه ما همدیگرو دوست داری ...

عزیزدلم یه شبه که نمیشه بلاخره چهارسال دعوا و کینه و ناراحتی رو حل کردن بین دوتا خانواده نه فقط دو شخص زمان میبره وگرنه ما خودمونم خیلی خسته ایم زن داداشش دایم منتظر به هم خوردنه و خیلی تلاش میکنه و پیگیره دایما به خانواده نامزدم میگه این دختره چیه بدرد نمیخوره و... به نامزدمم گفته بااین انتخابت ادم میخواد سر بذاره به بیابون و...  تحقیرش میکنه

لطفا درخواست دوستی ندید
عزیزدلم یه شبه که نمیشه بلاخره چهارسال دعوا و کینه و ناراحتی رو حل کردن بین دوتا خانواده نه فقط دو ش ...

چقدر زنداداشش حقیره.کاملا مشخصه خودش کمبود داره که سعی داره تورو بد کنه.کاری بهش نداشته باش نه حالا نه بعداز ازدواج بذار خسته بشه از کاراش.بدم اومد ازش