2777
2789
نمیتونم بخصوص الان که کامل خودمو گم کردم حرف زدنم با عشقمم محدود شده هی مینویسم پاک میکنم چه برسه به ...

مخاطبت متوجه این مسائل هست، فکر میکنم این مظلومیتت و هم که ببینه بیشتر سعی کنه هوات و داشته باشه

عزیز دلم شرمندم ک بیشتر ازین نمیتونم برای آرامشت کاری کنم ولی حال این روزاتو واقعا درک میکنم اینجور ...

دشمنات شرمنده مرسی از دعای قشنگت. شاید چیزی هم نشه ها ولی انقد برام مهمه که اگه بشه واقعا نمیدونم عکس العملم چیه سر مادرم قطعا سکوت نخواهد بود

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مامانم گفتم کلی عصبانی شد گفتم من غلط بکنم دعوت کنم گفتم خب دعوت نکنی هم اونا میزنگن مارو دعوت میکنن ما بریم؟؟!! اینکه زشت تره میخوای دعوتشونو رد کنی؟ باز جنگه گفت پس محضر همدیگرو میبینیم 😥

لطفا درخواست دوستی ندید

خیلی از اونا بدش میاد و حرصیه همین که دو تا عروس یکی با چهارده تا سکه عین زن صیغه ایا و یکی چون فامیله بالای هفتصد تا خب کم چیزی نیست ما کلی از این مشکلا داریم منو خیلی اذیت کردن خانوادش بی گناه و بی دلیل که منم بعدش اونجوری شدم باهاشون دیگه😢

لطفا درخواست دوستی ندید

بهش بگم مامانم قبول نکرد تا مامان اون زنگ بزنه دعوتمون کنه؟ بعد مامانم به مامانش بگه درستش اینه که شما تشریف بیارید و دعوتشون کنه. اینجوری هم اونا پیش قدم شدن هم ما نرفتیم که زشت شه

لطفا درخواست دوستی ندید

واقعا موندم چی بگم شیواجون

فقط دوست دارم یدفه جمعه بیام تو تاپیکت کلی خبرای خوب باشه مادرتم حق داره بنده خدا..... 

ان شاءالله ک ب خیر بگذره

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
بهش بگم مامانم قبول نکرد تا مامان اون زنگ بزنه دعوتمون کنه؟ بعد مامانم به مامانش بگه درستش اینه که ش ...

اوووووووف

دست بردارید بخدا سر این چیزا اصلا ارزش بحث نداره

خیلی بزرگ‌میکنید جریان

ما بریم اونا بیان

واقعا اینقد پیچیده نیست

به نوع زندگیتون نمیخوره اینقد درگیر مسایل سنتی و قدیمی باشین

اونوقت چطور اخه قبل عقد رابطه کامل برقرار کردین؟

من که موندم تو کار شما

اوووووووف دست بردارید بخدا سر این چیزا اصلا ارزش بحث نداره خیلی بزرگ‌میکنید جریان ما بریم اونا بی ...

یواشکی دور از چشم این ادما و این رسم و رسوم😐 سوال بعد😅

لطفا درخواست دوستی ندید

دوستان اگه استیکر قر دادن دارید لطفا همکاری کنید از طرف من بذارید😂😂😂😂😂😂😂😂

دنبال یه متن صبح بخیر خوشگل بودم امروز متفاوت صبح بخیر بهش بگم چیزی گیرم نیومد

یهو دیدم اون صبح بخیر گفت!

اونم یه متن بی نهایت عاشقانه و قشنگ

وای اصن چه حالی شدما الانم دارم ذوق مرگ میشم

گفتم خیلی دوستت دارما اقاییم این چند وقت تو جوابش میگفت ای باباولی امروز گفت عزیزم منم دوستت دارم و کلی حرفای قشنگ زد بهم

😁😄😅💖

البته فک میکنه یلدا دعوتن😄 شب بهش بگم شما دعوت کنید باز قاطی نکنه صلوات بلند پسند بفرستید

لطفا درخواست دوستی ندید
دوستان اگه استیکر قر دادن دارید لطفا همکاری کنید از طرف من بذارید😂😂😂😂😂😂😂😂 دنبال یه متن صبح ...

سلام عزیزدلم 😀😀😀😀😀

ان شاءالله همیشه خوش باشی خداروشکر

خیلی آروم و باسیاست بهش بگو

قبلش چندتا صلوات نذرکن ک عکس العملش خوب باشه😍😍

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
دوستان اگه استیکر قر دادن دارید لطفا همکاری کنید از طرف من بذارید😂😂😂😂😂😂😂😂 دنبال یه متن صبح ...

ایول هوووووووووووهوهوهوهو حالا دست👏دست👏دست👏💃💃💃💃💃

ولی شیوا کاش دوباره قاطی نکنه😐😐😦😯😓😓😓

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤