2777
2789
نه نمیگم نخوانم که. میگم خانواده پسر باید بیان دنبال عروسشون تاریخ عقد بذارن دیگه. من که میگم مامان ...

شیوا جون با این شرایط پیش اومده شما باید پیه این حرفها رو به تنت بمالی گلم چه حالا چه ایشالا بعد عقد شرمنده اینو میگم ولی فعلن شرایط زیاد به نفعت نیست اگه شوهرتو میخای باید تحمل کنی خانوادتم خواه ناخواه این وسط حرفهای سنگینی ممکنه بشنون ولی تو اون آقا رو میخای دیگه چاره ای نداری ولی زیاد دست دست نکن گلم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

از عقد و مهریه و این چیزا هم به هیچ عنوان حرف نزنین

اگه خودشون گفتن ک چه بهتر؛ اگه نگفتن حرفی نزنین بزارین این جلسه فقط آشتی کنون باشه

بعدش جلسه بعدو شما به نامزدت بگو دعوتتون کنن

اگه کردن ک حرفا هم مطمئن باش همونجا زده میشه واسه عقد و مهریه

اگه هم نکردن یا احتمالا حتی دعوت شمارو پس زدن دیگه رو خونوادش حسابی باز نکن

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیگم نخوانم که. میگم خانواده پسر باید بیان دنبال عروسشون تاریخ عقد بذارن دیگه. من که میگم مامان ...

منم کاااااملا با این حرفات موافقم 

ولی خب وقتی شما این آقا رو میخوایی و بقول خودت خوار شدنت واست مهم نیس باید پیه این چیزا رو به تنت بمالی عزیزم

چون این آقا رو میخوای این روش بهتره

ما هم دعا میکنیم جواب بده 

فک میکنم به اختلاف خوردم باهاتون بچه ها😄 اینجا قشنگ هرکی داره نسبت به عرف خودش و برخورد خانواده های اطراف خودش نظر میده درست هست ها ولی مناسب من نیست.

الان استرسم فقط اینه که خانواده من هرقدمی الان بردارن اونا با سر میان ولی نه برا اشتی فقط برا تحقیر کردن مادرم این نمیخوام بشه منظورم از تیکه به من نیست به مادرمه. درک نمیکنید😭

لطفا درخواست دوستی ندید
فک میکنم به اختلاف خوردم باهاتون بچه ها😄 اینجا قشنگ هرکی داره نسبت به عرف خودش و برخورد خانواده های ...

چرا بخدا درک میکنم مطمئن باش من اصلن مدل عرف وفرهنگ جایی که توش زندگی میکنم حرف نمیزنم چون اینجا اتفاقا عین حرفای خودت که میگی نباید مامانم زنگ بزنه چون کوچیک میشه منم دقیقا حرفم همینه گلم ولی مشکل اینجاست با اشتباهاتی که تاحالا پیش اومده کار به اینجا رسیده وگرنه اگه به منه که میگم بشین تو خونتون تا اون آقا وخونواده اش بیان التماست کنن گلم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
چرا بخدا درک میکنم مطمئن باش من اصلن مدل عرف وفرهنگ جایی که توش زندگی میکنم حرف نمیزنم چون اینجا اتف ...

کاش زودتر مشکلت حل بشه عزیزم😔

فک میکنم به اختلاف خوردم باهاتون بچه ها😄 اینجا قشنگ هرکی داره نسبت به عرف خودش و برخورد خانواده های ...

خب واضح بگو فک میکنی میان به مادرت چه توهینی میکنن؟ چی بهش میگن ک تحقیرش کنن؟

عزیزم اینجوری ک شما میگی پس فقط صبر کن ببین سرنوشت واست چی میخواد

از قبل خودت و برای برخوردشون آماده کن، دنبال حرف هایی باش که میتونه دهن طرف و ببنده و در عین حال بی ادبی هم بحساب نمیاد، هر بار خواستن شروع کنن جوری جواب بده یا رفتار کن که به خودشون هم ثابت بشه ادامه این روند شخصیت خودشون و میبره زیر سوال .. آدم عاقل دو بار باهاش اینجوری برخورد بشه از ترس ضایع شدن خودش تو جمع هم که شده زبون به دهن میگیره .. اگه میتونی هم کاری کن تعداد کم دعوت بشن در حد حداکثر 5 نفر، خصوصیش کنید که بهتر بشه کنترل کرد

آیلین واقعا ازت ممنونم خیلی حرفات ارامش بخش تو وجود من طوفانه. همین تصمیمو دارم. راستش من احساس میکن ...

عزیز دلم شرمندم ک بیشتر ازین نمیتونم برای آرامشت کاری کنم ولی حال این روزاتو واقعا درک میکنم

اینجوری فکر نکن ک خودش تلاش نمیکنه برای خونوادش و نامزدت همین کافیه ک بدونن پسرشون نمیتونه تورو بی خیال بشه 

حالا شاید نامزدت نمیخواد کارای عقد و اینا با بی حرمتی کردن ب خونوادش پیش بره ک کار درستی هم هست چون بعدا تو هستی ک تو چشم خونوادش منفور میشی ن پسرشون

پس ملایمت نامزدت با خونوادش ب نفع خودت هست

ان شاءالله شب یلدا دعوت کنین از همین الانم بگو بهشون ک جایی قرار نزارن ی شب نشینی و حرف و حدیثا ب خوشی تموم شه بره 

مادرتم اینجوری بگه ک این دوتا جوون همدیگرو دوست دارن وظیفه ما بزرگترا هست دستشون رو بزاریم تو دست هم چندساله بلاتکلیف هستن

بعدشم آدم جلو خدا خار و خفیف نشه مطمئن باش مامانت با این کار اجرش پیش خدا هزار بار بیشتر از مامان اونه ک میخواد دوتا جوون رو از هم جداکنه

اینو یادت باشه در دروازه رو میشه بست ولی دهن مردم رو ن پس بی خیال حرفای مردم شو

با توکل ب خدا بسم الله بگین و ازشون دعوت کنین ان شاءالله بحق محبت حضرت علی و حضرت فاطمه چنان پیوند محکمی بینتون برقرار بشه ک همه انگشت ب دهن بمونن💕💕💕💕❤❤🌹🌹

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

شیواجون منم مثل تو رو پدر و مادرم خیلی تعصب دارم و مامانمم خیلی بی زبونه هرکی چیزی بهش میگی سریع لباش کبود میشه ولی بخدا خدا حواسش ب اینجور آدما بیشتر هست من خودم تو مراسم عقدم تو محضر مادرشوهرم با ی لحنی با مامانم حرف زد مامانم سریع لباش کبود شد دیگه همش ناراحت و توهم بود از همون روز ازش متنفر شدم و مظلومیت مامانم رو سپردم ب خدا ک جوابشونو بده

بخدا مامانم با شوهرم اقد رابطشون شکر خدا خوب شد البته سیاستای خودمم بود ک یاد مامانم دادم و از قول مامانم ی حرفایی ب شوهرم و برعکس میزدم ک ی بار ک مادرشوهرم از مامانمینا گلایه کرده بودن شوهرم طرفداریشونو کرده بود و با مامانش قهرکرده بود

یعنی از طرف پسر خودشون ضربه ناحق گفتناشون رو خوردن

خودت زنگ نزن بنظرم اونا رو حساب بی احترامی نگاه کنن ک بزرگترش زنگ نزده پیشنهاد نامزدتم خوب بوده ی شام درست کنین ی هندونه ی کم تخمه ی کم تنقلات و میوه..... خلاصه سرشونو فقط با شکمشون گرم کنین اونشب ک نتونن حرف زیادی بزنن ان شاءالله ک خودشون سر حرف رو برای قرار عقد باز میکنن

فقط بازم میگم خودتون رو پابند رسم و رسومات الکی نکنین

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
از قبل خودت و برای برخوردشون آماده کن، دنبال حرف هایی باش که میتونه دهن طرف و ببنده و در عین حال بی ...

نمیتونم بخصوص الان که کامل خودمو گم کردم حرف زدنم با عشقمم محدود شده هی مینویسم پاک میکنم چه برسه به خانوادش و تو جمع و حرف زدن اونم با سیاست

لطفا درخواست دوستی ندید