2777
2789
این تصمیمو دارم ولی نه زود شاید یکبار دیگه هم برم بعد نامزدم اگه باز گفت بگم دیگه شرمنده این دفعه نو ...

شیوا سلام عزیزم ببین در برابر تیکه های بقیه اگه ناراحت شدی ازته دل فقط بسپار ب خدا خدای صدای شکستن دلت رو میشنوه عزیزم.... و همیشه سعی کن در برابر حرفاشون سکوت کنی اینجوری نامزدت همیشه این دفاع کردن رو داره ولی اگه ببینه تو خودت جواب میدی یا کم محلی میکنی میگه ب من چ این از پس خودش بر میاد.... خودتو مظلوم بگیر برای نامزدت

خدا جواب تیکه هاشون رو میده مطمئن باش

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
یه نسخه برا همه روابط نپیچیم 😕 چون من تو فامیلم دیدم پس همه قطعا همینن درستم بخونید حداقل در جریان ...

آفرین عزیزم نسبت ب سنت خیلی هم پخته هستی بنظرم و چ چیزی بهتر از این ک آدم از سن کم بفهمه ک باید بعضی از اخلاق و رفتارهای زننده ش رو عوض کنه اونم بخاطر عشقش چیزی از این زیباتر وجود نداره تو میتونی 

از حرف کسی ناامید نشو با توکل ب خدا کاراتو بکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به امروزت نگاه نکن که اگه عقدت نکنه دختر نیستی هیچ جا جات نیست ادم یه وقتایی فک میکنه بعضی چیزا چقد ...

شیوا جان باور کن قصدناراحت کردنت رو ندارم منم با ایشون موافق هستم 

نمیدونم منو یادته یا نه من همونیم که اوایل گفتم زندگیت مثل ده سال پیش منه فقط اون موقع نامزدم جای شما بودو ناز میکرد منم جای نامزدت و ناز میخریدم و ذلم کرد 

من هیچ وقت نتونستم اون ادم ستبق بشم حتی اومد زندگیشو به پام بریزه هزار تا واسطه فرستاد افتاد به دست و پای خانوادم ....... آخر سر دید اینطوری نمی تونه کارش رسید به تهدید 

ولی من دیگه نمی تونستم نه دوستش داشته باشم نه اعتماد کنم دیگه انرژی برام نمونده بود 

شرایطت رو بسنج واقعا  ببین این آقا راحت میتونه همه چیو فراموش کنه یا نه اگر نه داری انرژی الکی هدر میدی خوب فکر کن ماهیو هر وقت از آب بگیری تازست

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

میگه شب یلدا جمعشون کن تموم شه خسته شدم

شیوا عزیزم من نمیدونم چی بگم ولی انگار نامزدتم از این بلاتکلیفی خسته شده

اگه میبینی واقعا خونواده از خدا بی خبرش هیچ جوری پا پیش نمیزارن ب جهنم شما بزرگتری کنین بخاطر آرامش خودتون هم ک شده تمومش کنین زود عقد کنین😳

بعدشم مطمئن باش بهترین عروس دنیا هم ک باشی از طرف خونواده شوهر حرف و حدیث برات همیشه هست برای خونوادتم هست بی خیال

از همین الانم آیه یاس برای آیندت نخون دختر..... ان شاءالله همه چی درست میشه خوشبخت میشی با همین اخلاقایی ک شوهرت میپسنده زندگی کنی اونا هم از حسادت میترکن حرفشونم باد هواست چ درمورد خودت چ درمورد خونوادت

شیوا جان باور کن قصدناراحت کردنت رو ندارم منم با ایشون موافق هستم  نمیدونم منو یادته یا نه من ...

عزیزم دنیای زنها با مردا متفاوته شما چون زن بودی عکس العملت اینجور بوده ولی نامزد شیوا اگه این مرحله رو بگذرونه وایشالا برن زیر یه سقف دیگه بستگی به شیوا داره اگه بتونه از پس زندگی وشوهرش بر بیاد ودلش روبدست بیاره این مسایل براش پیش نمیاد یعنی امیدوارم پیش نیاد😔

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
شیوا عزیزم من نمیدونم چی بگم ولی انگار نامزدتم از این بلاتکلیفی خسته شده اگه میبینی واقعا خونواده ا ...

آیلین واقعا ازت ممنونم خیلی حرفات ارامش بخش تو وجود من طوفانه. همین تصمیمو دارم. راستش من احساس میکنم خودشه که تلاشی نمیکنه خانوادشو راضی کنه شایدم میکنه اونا نمیشن. فقط امیدوارم جلو مادرم چیزی نگن و گذشته رو پیش نکشن

لطفا درخواست دوستی ندید
آیلین واقعا ازت ممنونم خیلی حرفات ارامش بخش تو وجود من طوفانه. همین تصمیمو دارم. راستش من احساس میکن ...

عزیزم به نظر من به مناسبت شب یلدا خودت زنگبزن و خانوادشون رو دعوت کن خونتون...مادرت زنگ نزنه خودت بزن به مادرشوهرت اگه سراغ از مادرت گرفت بگو بله اینجا هستن بعد گوشی رو بده مامانت

به شوهرتم بگو که شب یلدا دعوت میکنیم تاریخ عقد معلوم بشه! و مهریه برون بشه به مادرش بگه!

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

نامزدتم الان عصبی هست عقد کنید دیگه مثل شیر پشتت هست خانوادش زیاد نمیتونن مثل الان زبون درازی کنن یه کم صبور باش خیلی ازشون بدم میاد

عزیزم به نظر من به مناسبت شب یلدا خودت زنگبزن و خانوادشون رو دعوت کن خونتون...مادرت زنگ نزنه خودت بز ...

نامزدم که میگفت یه شام همینجوری دعوت کنه مادرت که کدورتا از بین بره بیشتر من میگفتم تاریخ عقدو باید شما بیاید تا بذاریم نه اینکه ما بگیم بیاید ببرید دخترمونو. الان میبینم حرفش منطقیه ما فقط برا اشتی بگیم بیان. راست میگی خودمم زنگ میزنم ولی میترسم اگه نخوانم بیان گله و دعوا اینجوری بهشون بر بخوره با دل پر بیان

لطفا درخواست دوستی ندید
نامزدم که میگفت یه شام همینجوری دعوت کنه مادرت که کدورتا از بین بره بیشتر من میگفتم تاریخ عقدو باید ...

عزیزم بلاخره دور ازجون مرگ یه بار شیونم یه بار توکل به خدا کن و یا علی رو بگو ایشالا خدا پشت وپناه زندگیته نگران نباش

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
نامزدم که میگفت یه شام همینجوری دعوت کنه مادرت که کدورتا از بین بره بیشتر من میگفتم تاریخ عقدو باید ...

عزیزم اگه نخوانم چیه؟؟ اگه شوهرت بخوادت حله دیگه

شیوا جون اگه خونوادش  نخوانت که اصلن نمیان شک نکن

راست میگه شیوا خوب حرف بدی نزده که دوستم

میگه یه دعوت بکنه کدورتها بره

به نظر منم یه کم بدبین هم شدی

چون هی تیکه انداختن اینجوری شدی ولی مثبت اندیش باش یه مهمونی خودمونی و شاد بگیر کدورتها بره بعد به نامزدت بگو خوب الان نوبت خانواده توست میدونی اینجوری بهتره

نه نمیگم نخوانم که. میگم خانواده پسر باید بیان دنبال عروسشون تاریخ عقد بذارن دیگه. من که میگم مامان دعوت کنه ولی در کل چون میدونم هر جفت خانواده ها بشدت رو این مسایل با جزییاتش و رسوم و عرف و... حساسن بعدش خیلی عواقب داره

لطفا درخواست دوستی ندید

بنظر من شما خودت زنگ نزن

مادرتون زنگ بزنه اینجوری محترمانه تره

شیوا آخه خودت زنگ بزنی احتمال داره دعوتتو پس بزنن

زنگ زدن مادرت یعنی پادرمیونی؛ زنگ زدن خودت یعنی زود بیایین آشتی ک بعدش منم ببرین

فک نکنی دارم آیه یاس میخونم؛ ان شاءالله ک میان و به شادی همه چی تموم میشه

ولی این احتمالم بده

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...