2777
2789
خانواده شوهرش؟ آخه ایشون هم انقد چزوندشون

اوهوم، چیزی که شیوا توش زیاده روی کرد "فقط" نامزدش و هدف قرار داده بود ولی بقیه اعضای خانواده اون آقا هم خواه ناخواه درگیرش شدن، اما اونا مستقیم و با اختیار، شیوا رو هدف چزوندن خودشون قرار دادن .. اما الان کاش یکی پیدا میشد این دو تا رو بهم برسونه، خانواده اون پسر سر زبون دار تر به نظر میان، خانواده استارتر ساده تر هستن، بعید میدونم حتی اگه توی تلفن حرف تندی بهشون زده بشه اهل مقابله به مثل و جواب دادن باشن

اوایل تاپیک چون حالت خیلی منقلب بود همه حقایق رو اعتراف کردی بخدا من کارایی ک خوندم ک شما کردی با ش ...

شما چه خوب به قضيه نگاه مي كنيد واقعا بين اين همه پاسخ هايي كه براي استارتر نوشتن نظرات شما با اينكه تلخه اما حقيقته

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم، چیزی که شیوا توش زیاده روی کرد "فقط" نامزدش و هدف قرار داده بود ولی بقیه اعضای خانواده اون آق ...

درسته

گاهی اشتباه از روی بدجنسیه گاهی از روی جهل

اشتباهات شیوا و خانواده ش شاید بیشترش از روی جهل بوده نه بدجنسی

هرچند ک بازم اشتباهات خود شیوا رو باید از خانواده ش جدا کرد چون شیوا هر چی کرد بخاطر غرورش کرد

اما بهرحال شرایطی هست ک پیش اومده

و اینکه خانواده شیوا بخاطر سهمی ک خودشون از ماجرا داشتن بزنگن واقعا چیزی ازشون کم نمیکنه

منتها شیوا چون کمی عجب و غرورش زیاده این مساله رو بغرنج می بینه

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

شما چه خوب به قضيه نگاه مي كنيد واقعا بين اين همه پاسخ هايي كه براي استارتر نوشتن نظرات شما با اينكه ...

واقعاچون دلم می سوزه وقتی می بینم میشه یک زندگی سروسامون بگیره

اما فقط بخاطر غرور نابجا این همه آدم دارن اذین میشن

اول از همه خودش

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

شیوا جان اینجا از روی دلسوزی خیلیا بهت نظرات خیلی احساسی و غیر منطقی دادن متاسفاته 

من از خوندن نظرات بعضیا خیلی تعجب میکردم البته بازم میگم از رو دلسوزی بود

ولی اشتباه زیاد راهنمایی شدی

عزیزم میشه یه مردو مقتدرانه تر هم جذب کنی؛ میشه با پنبه هم سر برید 

بخدا مردا میمیرن واسه زنای با سیاست و تا حد کم و اندازه مغرور ک واسه خودشون ارزش قائلن

شما زیادی دیگه داری کوتاه میایی

الانم ماهیو از آب بگیری تازس

شیوا خواهشا ازین به بعد روش دیگه ای پیش بگیر مقتدر با این آقا حرف بزن مطمئنش کن ک دوسش داری ولی بگو دیگه این رویه رو نمیتونی پیش بگیری 

بگو بی اعتمادیشو نمیتونی تحمل کنی؛ مدامم بگو با همه علاقه ای ک بهت دارم ...

چرا اینجا بعضیا میگن از خونه بیرون نرو تا اعتنادشو جلب کنی؛ مگه برده ای دختر

فک کردی تو دلش بهت میگه به به؛ یا دیگه بهت اعتماد میکنه واسه هنیشه با این کارا؛ فقط لحظه ای آروم میشه؛ بچه ک نیس گول بخوره

از اساس کاری کن ک توجه و اعتمادش جلب بشه

باور کن نمیره 

برو بیرون ولی بهش علاقتو نشون بده

بذار ترسش بریزه؛ تو خونه موندن ک هنر نیس

باور کن مردا از زنایی ک مدام کوتاه بیان و همش دنبالش باشن بیشتر فرارین؛ واسه همینم تا الان موفق نشدی همه خوشیتونم فقط واسه همون لحظس

بقول آیناز منم دلسوزتم ک وقت گذاشتم

به من باشه میگم این واست شوهر نمیشه کلا ولش کن

ولی حالا هم ک اینقد میخوایش نمیگم ولش کن

میگم بدستش بیار ولی از راهش شیوا

دیگه خودت میدونی

شب بخیر

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

واقعاچون دلم می سوزه وقتی می بینم میشه یک زندگی سروسامون بگیره اما فقط بخاطر غرور نابجا این همه آدم ...

درسته خدا خيرت بده راهنمايي كن افرادي مثه ما نمي دونم به خاطر سن و ساله يا بي تجربگي همه به نوعي با خانواده همسر درگيرهايي داريم كه كوچيكترينش همين مثلا تيكه انداختن ها و يا مادرشوهره از ما خوشش نياده

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕

عزیزم ناراحتم خز شرایط سختت 

الان که شب یلدا داره نزدیک میشه میتونی به بهونه شب یلدا بکشونیشون خونتون به نامززدت بگو برای ایجا صمیمیت یه چیزی بخره بده خانوادش شب یلدا برات بیارن اگه گفت پول نداره خودت بهش بده اگه نداری براش قرص بگیر بگو میخوام روابطمون عتدی بشه حرف از غرور خانوادت و خودت اصلا نزن بگو رسمه شب یلدا یه چیزی به عروس میدن بیا با این برنامه روابطو به حالت عادی برگردونیم

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

شیواجان ناراحت نباش عزیزم صبر داشته باش مطمئن باش خدا کمکت میکنه همونطور که تا الان کمکت کرده. از رحمت خدا ناامید نشو.  خدا بزرگتر ازین مشکلاست.

ان شاالله که هرچه زودتر خانواده نامزدت سرعقل میان

الهی که بخیر و خوشی همه چی انجام بشه و عقد کنید و عزت و احترام خانوادت هم حفظ بشه به امید خدا.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دختر بلا درسته فقط متنه درسته نمیبینمت ولی کاملا دلسوزیت مشخصه عزیزم حرفت حقه دردمو میفهمی منم از هم ...

وایییییی شیوا بخدا از رو دلسوزی میگم

اگه انتخابش کردی اینو به تنت بمال

همیشه باید کوتاه بیای

همیشه باید بشنوی مگه خودت نخاستی و .........

شیوا یه جورایی کم کم برو رو این فاز که مگه تو منو نمیخای؟

فقط من میخام؟

اگه تو نمیخای خب تموم دیگه

خاستن یه طرفه چه فایده

شیوا اگه واقعا بخادت میگه میخام

لگرم دنبال بهونس تلاشت بیفایدس

یه جایی یه روزی کم میاری در کنارش زندگی مشترک خیلی بالا وپایین داره

اکنم باید کوتاه بیاد اونم باید بخادتتتت از ته قلبش

نه اینکه از رو اجبار درونی

حالا بخاطر اینکه ولت کنی کسی نیست

یا اینکه دختریتو گرفته تو دلش از رو غذاب وجدان نخاد فقط عقدت کنه

بخدا من روزی میبینم بگه عقدت هم کردم دیگه چی میخای

ولم کن

خدایا چرا من نمیمیرم چرا باید بشم وسیله خوار شدن کسایی که از ارامششون زدن از دهنشون زدن که بهترین شر ...

شیوا این رابطه تهش به صلاحت نیست

اگه ولش کنی خانوادت راحت میشن

بخدا از رو دلسوزی میگم

شیوا به نظرم برو مشاور

بررسی کن همسرتو هم قانع کن اگه اوند با هم برین

اگه نیومد تنها برو

همه حرفاتو بزن

ولی یه ادم درست و بدرد خور انتخاب کن حالیش باشه

درک داشته باشه 

احساسی عمل نکن

شیوا چیزایی که تو داری میگی تو داری تعریف میکنی

اتفاقات بینتون چه قبل که تو ناز میکردی چه حالا

اتفاقات کمی نیست

غیر ممکنه تو زندگیتون تاثیر نداشته باشه

غیر ممکنه تو بحثاتون حرفش میش نیاد

ببین منطقی بهت میگم زندگی زناشویی خیلی متفاوته با این جیزی که تا حالا تو تجربه کردی

صیقه بودین و خونه خالی و مسافرت شمال و این ور و اونور

زندگی واقعی زیر یه سقف چیز دیگس

بخدا بعدا میفهمی

چیزایی از طرف میبینی رفتارایی میبینی که مدر و مادر طرف هم ندیده

بالا و پایین و سختی داره

مسولیت داره

زندگی ارامش میخاد

تو دریای اروم میشه قایق هم حرکت کنه

ولی تو دریای طوفانی کشتی هم غرق میشه

یعنی اگه زندگیت همیشه مطلاطم لاشه و مواج و طوفان بیاد

تو اگه تحمل یختیت قد کشتی هم باشه غرق میشی

تیکه های مداوم خانواده شوهر و مادر شوهر و از طرفی انتظارات همسر برای احترام یه طرفه

من کشیدم که دارم میگم

بعدم هر جا کم و زیاد بود شوهرت بگه خودت خاستی

تو میمونی و یه دنیا حسرت

تو میمونی و یه دنیا کاااااش

به امروزت نگاه نکن که اگه عقدت نکنه دختر نیستی هیچ جا جات نیست

ادم یه وقتایی فک میکنه بعضی چیزا چقدر فاجعس و بخاطرش چه کارهایی میکنه که کسی نفهمه

بعدها تو منجلاب گیر کردی میگی کاش اونروز خانوادم میفهمیدن و تموم میشد

من بارها دیدم گفتی فقط میخای باشه

ولی میترسی بهش نزدیک بشه

تو بخاطر خانه هریدن انقد ناز کردی

چی بدست اوردی؟

الان باید خانوادت قبول کنن بری مستاجری

ناز کردی الانم داری خودتو خار میکنی

تو گاملا برعکس عمل میکنی

زیادی نار کردی

الانم زیادی داری خودتو خار میکنی

همینجور که فهمیدی ناز حدی داره

عزیزم خار شدن و کوچیک شدن و کوتاه شدن هم حدی داره