2777
2789
همون شب گفتم. هرچی خودمو خوب نشون دادم باز فهمید گفت یه چیزی تو دلته نمیگی یه فکری تو سرته ذهنت مشغو ...

اااااااا یعنی اصن احساس خطر نکرد؟!😞😞😞😞😞

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

امروز قرار بود بعد کار برم خونشونو به مادرش بگم که باهم بریم امامزاده و اونجا میخواستم باهاش حرف بزنم.صبح گفت خواهرم رفته عمل زیبایی مامان باباش بااون بیمارستانن و من بعد کار برم عیادت. منم گفتم حتما امروز و فردا خونشون فامیلا هستن صبح اماده شدم تا حدی که میشد و رفتم سر کار. ظهر گفت هنوز نیومدن منم گفتم کارم دو ساعت بیشتر طول میکشه باز قاطی کرد کلی پیام داد که اونجا از ترسم فقط اولی رو باز کردم.صوتی بودن. دیدم باز شک کرده بهش زنگ زدم گفتم بیااینجا دنبالم گفت نمیام گفتم فیلم بگیرم بفرستم گفت نه ولی گرفتم برا وقتی دیدمش اگه لازم شد و نفرستادم بعدم پیام دادم فلان ساعت فلان جا منتظرتم. کارم که تموم شد زنگ زدم گفت کار پیش اومده تا شب سرکارم فردا میبینمت گفت صدا برات فرستادم که منم گوش نکرده بودم گفت برو خونه گفتم باشه گفت ولی فک نکنم اصن هرجا میری برو برام مهم نیست دیگه گفتم رسیدم از خونه زنگ میزنم

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریز به ریز گفتم که شرایطو قشنگ بدونید اگه خواستید راهنماییم کنید در جریان باشید. بعد تو راه صداهاشو گوش کردم انقد بد بود کلی غصه خوردم گفت من بد دل شدم دارم عذاب میکشم نمیخوامت خواستگارم که برا تو میاد ولم کن برو زندگی کن با من روز خوش نمیبینی من تو خودم نمیبینم خودمو بچرخونم چه برسه خانواده تشکیل بدم و اینجوری شد که خواستگاره رو نباید میگفتم همونجور که کارمو نباید فعلا بگم.گفته بود تو همش میگی درست میشه ولی هرچی میریم جلو تر حسم داره بهت بدتر میشه عذابم بیشتر میشه

لطفا درخواست دوستی ندید
امروز قرار بود بعد کار برم خونشونو به مادرش بگم که باهم بریم امامزاده و اونجا میخواستم باهاش حرف بزن ...

وایییییییییی چرا پس ؟؟؟آخر کار دست خودت میدی دختر اونم که دنبال بهونس همه اش😔

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

چقدر بهت بدبین شده شیوا کاش باکمک مشاور این حسشو از بین میبردی که به اطمینان برسه😔خودت فکر میکنی مشکلش چیه؟؟؟اون دختره؟؟؟

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
چقدر بهت بدبین شده شیوا کاش باکمک مشاور این حسشو از بین میبردی که به اطمینان برسه😔خودت فکر میکنی مش ...

نمیدونم مشکلش چیه من همش سلفی میفرستم براش دایم میگم از سرکار دراومدم رسیدم مترو رسیدم خونه از خونه زنگ میزنم ولی درست نمیشه. اون مدتی که نبودم باهاش فک میکنه با کسی بودم دست رو قرانم گذاشتم که نبودم منی که سخت قسم میخورم و حساسم رو قسم. باید بریم مشاوره ولی چشمم ازشون ترسیده وقتی تنهایی میخوان باهاش حرف بزنن خیلی فرق دارن با وقتی با تو حرف میزنن زندگی خراب کنن خیلی از مشاوره ها بخصوص که میبینن عقد نیستیم تجویز جدایی میکنن اصلا دلسوز نیستن

لطفا درخواست دوستی ندید
گیسو در جریان نیستی جونه عشقت برو تاپیکامو از اول بخون اگه هم هستی یادت رفته نامزدمو میگم که میخواست ...

حالا چیکار میخوای کنی؟؟؟؟  یعنی تا الان بخاطر بچه دوباره اومده سمتت؟ تو اول باید یکاری میکردی با اون دختره کات کنه. 

خدا میدونه اصلا قصدم تعریف نیست خودم که خودمو این نمیدونم ولی هممممممه بهم میگن خیلی زرنگ و باهوش و سر زبون داری هرجا کار کردم کلی چیزای سختو خودم یاد گرفتم حتی مادرش همیشه زنای موفقو تو تی وی میبینه به نامزدم میگه شیوام شخصیتش عین ایناس خیلی زرنگه و زبون دارو بی پروا از پس همه بر میاد به هرچی میخواد میرسه.حتی چند روز پیش بهم با غصه گفت خیالت راحت شد برگشتم پیشت به خواستت مثل همیشه رسیدی مگه میشه تو دست رو چیزی بذاری و بهش نرسی. برا همین انقد حس بد داره فک میکنه دارم کاری میکنم یا نقش بازی کردنه کارام و برنامه ای دارم و.... باهام ارامش نداره اصلا

لطفا درخواست دوستی ندید
خدا میدونه اصلا قصدم تعریف نیست خودم که خودمو این نمیدونم ولی هممممممه بهم میگن خیلی زرنگ و باهوش و ...

به نظرم یه مدت هیچ کاری به کارش نداشته باش ببین میخاد چیکار کنه .هروقت زنگ زد یاپیام داد جواب بده ولی خودت اصلا بهش زنگ نزن وپیام نده ..هیچ وقتم بهش نگو بیا پیشم یاکجایی من بیام یا باهم بریم بیرون یا من خیلی تنهام یاکی اون دخترو دیدی وپیشش بودی.فقط احوالپرسی کن ووالسلام .اگرم گفت چرادیگه سراغی از من نمیگیری بگو خواستم یه کمی باخودم خلوت کنم وتنها باشم بلکه بتونم خودمو پیداکنم تو هم بدون استراحت فرصت فکر کردن داشته باشی ...به نظرم اینجوری یه ذره ذهنش آرومتر میشه از تشویش وراحتتر میتونه تصمیم بگیره .امتحان کن انشاالله هرچی به صلاحته پیش بیاد  

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
خدا میدونه اصلا قصدم تعریف نیست خودم که خودمو این نمیدونم ولی هممممممه بهم میگن خیلی زرنگ و باهوش و ...

شیوا جان برعکس حرفای خودت که میگی نه... به نظر من باید هرچی زودتر پای خانواده ها کشیده بشه وسط با مادرتم صحبت کن وحقیقت  رو بهش بگو رک بهت میگم همه چی رو به مادرت بگو دیگه پنهون کاری فایده ای نداره چون نامزدت سخته براش اعتماد کردن به تویی که مامانتم درجریان همه کارهات نیست اول مادرت روتوجیه کن وبعد با مادر اون صحبت کن اگه بزرگتری، آدم مطمئنی ،دوست مشترکی ،فامیلی چیزی هم داری اونو بفرست تا تکلیفت رو معلوم کنن من کم کم دارم از آینده ات میترسم عزیزم خودت با این آقا به جایی نمیرسی انگار معذرت میخام اینو میگم ولی این ماجرا اینجوری پیش بره عاقبتش جداییتونه دست بجنبون دختر😔😑

به نظرم یه مدت هیچ کاری به کارش نداشته باش ببین میخاد چیکار کنه .هروقت زنگ زد یاپیام داد جواب بده ول ...

عزیزم تا الانم همین بوده ولی من هرجا باشم بهش زنگ میزنم میگم رسیدم فلان جا فقط همین

لطفا درخواست دوستی ندید