2777
2789
دوستان بنظرم عزیزایی که کسی کامل در جریان نیستن زیاد دچار سو تفاهم بشن موضوع ریز زیاد داره جریانات م ...

ببخشید 

درسته 

با چند خط نمیشه قضاوت کرد

واسه همینم بود گفتم توضیح کامل بده تا راهنمایی کنیم 

انشالله کساییکه در جربان کامل هستن کمکت کنن😍

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
باید برم خونشون با خانوادش حزرف بزنم و از دلشون دربیارم ولی اونا قصدشون تحقیر کردن خانواده منه زومند ...

عزیزم هر کاری کردنی هستی همین امشب بکن غرورتو بزار کنار زیاد حرف نزن بیشتر گوش کن بزار تخلیه بشن

خدایا شیوارو به یارش برسون😢 اشک تو چشام جمع شد شیوا تا حالا به هیچ تاپیکی اینقدر دل نداده بودم شوهرت میخادت شک نکن😢😢😢

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقش خانواده خیلی پررنگ دیگه.درسته گفتن خانواده مهمه اونو برای پسر دخترای کم سن و سال گفتن که میخوان تازه با هم آشنا بشن نه شما ،ماشاله نامزدت همسن همسرمه ما سه تا بچه داریم .بچه که نیست .

شما دوتا عاقلید با شناخت قبلی ،حالا میخواهید ازدواج کنید برید سر زندگیتون خانواده ها مخالف یا موافق بجز گره زدن مشکلاتتون کاری انجام نمیدن.اگر جای شما بودم سعی میکردم کمتر خونه شون برم یا بیاد .تنش کمتر میشه اینجوری. 

قبل از رفتن برای مذاکره اینارو به نامزدت بگو به زبون خودت با خواهش یا همفکری یا هرجور خودت میدونی .بگو برای حفظ حرمت ها نقش خانواده رو کم کنیم بلکه تنش کم بشه  .دوستانه بهش بگو همش استرس اینو دارم به این چی بگم به اون چی بگم .بگو حداقل این کارو میتونی برام انجام بدی.

والا الان دیگه همه به پدر و مادر میگن باشه چشم،اما کار خودشون و انجام میدن ،

عزیزم اونا خیلی زرنگن 😢 تا وقتی از خانوادم مطمئن نبود نامزدم محلم نمیذاشت یادتونه که وقتی گفتم خونم ...

عزیزم من گفتم به جور بگو که خانواده ام از دست من یعنی از شیوا ناراحتن

از رفتاری که من شیوا با شما داشتم ناراحتن

یه بار دیگه اون پست قبلی ام رو بخون 

این که نشون میده خانواده ات درواقع با اون ها توی یه موضع هستن و دارن حق رو به اونا میدن و از تندی های قبلی تو اونا هم ناراحتن .... اونوقت چرا باید نامزدت از این موضوع ناراحت شه بخواد ترکت کنه؟ 

عزیزم هر کاری کردنی هستی همین امشب بکن غرورتو بزار کنار زیاد حرف نزن بیشتر گوش کن بزار تخلیه بشن &n ...

خوندی همه رو نه؟ مرسی امشب که نمیرم گفت خانوادم میان برن جایی منم از خدا خواسته گفتم باشه

لطفا درخواست دوستی ندید
نقش خانواده خیلی پررنگ دیگه.درسته گفتن خانواده مهمه اونو برای پسر دخترای کم سن و سال گفتن که میخوان ...

عزیزم نامزدم پولی برا شروع زندگی نداره یه عمر خرج خانوادش کرده یا سرمایه کرده برا باباش الان که باید جبران کنن نمیکنن. ما پول شروع زندگیمونو نداریم. بعدم اونا صفر و صد هستن اگه راضی نباشن اصلا تو عقدمونم نمیان خب بنده خدا نمیخواد اینجوری رخت دومادی بپوشه حق داره

لطفا درخواست دوستی ندید
نقش خانواده خیلی پررنگ دیگه.درسته گفتن خانواده مهمه اونو برای پسر دخترای کم سن و سال گفتن که میخوان ...

نامزدم حرفمم گوش نمیده اصلا در ظاهر میگه باشه ولی اصلا کمک نمیکنه و برعکس اذیت میکنه. من خانواده هارو همیشه تا حدی دور کردم از همون اول بهش گفتم تو چی میخوای؟ بابامو باباتو ول کن تو مرد منی همینم شد آفت زندگیم پدرش حتی لباسمم انتخاب میکرد کم محلی بهش زندگیمو میزنه به هم همه هم قبول دارن دخالتاش زیادیه و بهش تذکر هم میدادنا حتی دختر و زنش اخه خب سلیقه مرد پنجاه ساله با دختر بیست ساله یکی نبود که. الان شما فک کن الان این ادم رو باید راضی کنم و چه طاقچه بالایی برام گذاشته

لطفا درخواست دوستی ندید
عزیزم من گفتم به جور بگو که خانواده ام از دست من یعنی از شیوا ناراحتن از رفتاری که من شیوا با شما د ...

اهان الان فهمیدم باشه مرسی

لطفا درخواست دوستی ندید
دقیقا 😐😐😐😐 چرا اینجوریه

چون ب بودن تو محل کار و کلا بیرون بودن از خونه عادت دارن زیاد ک خونه باشن کلافه میشن

مخصوصا اگه برنامه ای هم با همسراشون از قبل نریخته باشن و بلاتکلیف باشن

از قبل برنامه بیرون رفتن بریزین اینجور نمیشه

بیرون رفتن خونه مادر زن و مادر شوهر نه ها

پارکی جنگلی

سینمایی تئاتری چیزی

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
خوندی همه رو نه؟ مرسی امشب که نمیرم گفت خانوادم میان برن جایی منم از خدا خواسته گفتم باشه

آره گلم خوندم تو که میدونی من چقدر پیگیرتم نمیدونم چرا بغض کردم😭😭😭

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

شیوا جون اگه تاپیک زدی دوباره خصوصی پیام بده یا ریپلایم کن من اینهمه عقب نمونم ازت😔

نگفتم. اینجا گفتم نمونه تو دلم. الان باز پیام داد گفت نرفتی امروز اصلا بیرون گفتم همه درگیری ذهنیت ف ...

شیوا من فکر میکنم واست بپا گذاشته یا خودش میاد از دور آمارتو میگیره نکنه وقتی بیرونی ازت عکسی چیزی بگیره خیلی مواظب باش شیوا😲😲😲