2777
2789

خب شما مشورت نمیخوای

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علیک سلام دوستان. من قصدم دوری نیست تصمیمو.گرفتم پس لطفا اجازه بدید تمرکز کنم رو رفتارم و حرفای امشب

شیوا جان تغییر رفتارش به پریود شمام ربط داره وقت نمیشه همه رو بخونم مگه امشب چه خبره فقط همینو بگو😑

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
علیک سلام دوستان. من قصدم دوری نیست تصمیمو.گرفتم پس لطفا اجازه بدید تمرکز کنم رو رفتارم و حرفای امشب

ببين اولين نكته اينه كه به هيچ عنوان عصباني نشو به هيچ عنوان .... سعي كن با ارامش و متانت برخورد كني زياد نخواه در جواب جملاتشون تو هم جمله بگي سعي كن بيشتر سكوت كني و بزاري اونها حرف بزنن

عزيزم فقط اروم باش نخواه خودت رو اثبات كني فقط گوش باش و گوش بده زياد جواب نده من برات امروز نذر حضرت ام البنين مادر حضرت عباس عليه السلام نذر ذكر ميكنم و حتما تا شب ذكرام رو ميگم و هديه به ايشون ميكنم به دلم افتاده به خير ميگذره

ان شاء الله كينه ها به محبت تبديل ميشه توكل بر خدا كن

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

کاش قشنگ توضیح میداادی 

از اول تاپیک فقط کسایی متوجه میشن که تاپیکای قبلت هم بدونن کاش اول یکم توضیح بدی 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
کاش قشنگ توضیح میداادی  از اول تاپیک فقط کسایی متوجه میشن که تاپیکای قبلت هم بدونن کاش اول یکم ...

ایشون چندین سال پیش بدون رابطه ی دوستی و ...  با آقایی نامزد میکنن و مدام اذیتش میکنن اون آقا هم خیلی دوسشون داشته ایشون دو ماه گوشیشون خاموش بوده و سیمکارتشون رو عوض کردن و .. اون اقا هم سه روز بیمارستان بستری میشن تا اینکه خانواده ی پسره یه دختر دیگه رو وارد زندگی پسره میکنن تا ایشون رو از زندگیش بیرون کنن حالا چند وقت دیگه عقدشونه با اون دختره و تو این مدتم با این خانم رابطه داشتن و ... 

تاپیکاشون رو کامل نخوندم ولی فکر کنم حالا میخوان برن دیدن خانواده ی اون اقا 

ببين اولين نكته اينه كه به هيچ عنوان عصباني نشو به هيچ عنوان .... سعي كن با ارامش و متانت برخورد كني ...

عزیزدلم خیلی محبت داری مرسی ازت. امروز کنسل شد ولی بلاخره باید برم دیگه. الانم دارم میرم امامزاده یکم اروم بگیرم خیلی استرس دارم

لطفا درخواست دوستی ندید
کاش قشنگ توضیح میداادی  از اول تاپیک فقط کسایی متوجه میشن که تاپیکای قبلت هم بدونن کاش اول یکم ...

بهار جان نمیشه خیلی مفصله بخصوص که حالمم زیاد خوش نیس تایپ کنم یاداوری شه باز برام. از وسطای همین تاپیک فقط متنای خودمو بخونید تا حدودی متوجه میشید یا فوق شونزده صفحه اخر

لطفا درخواست دوستی ندید
ایشون چندین سال پیش بدون رابطه ی دوستی و ...  با آقایی نامزد میکنن و مدام اذیتش میکنن اون آقا ه ...

مرسی

شیوا جان تغییر رفتارش به پریود شمام ربط داره وقت نمیشه همه رو بخونم مگه امشب چه خبره فقط همینو بگو😑

باید برم خونشون با خانوادش حزرف بزنم و از دلشون دربیارم ولی اونا قصدشون تحقیر کردن خانواده منه زومند رو این قضیه من میخوام طوری حرف بزنم راهشونو برا این موضوع ببندم

لطفا درخواست دوستی ندید

شیوا جان بنظرم ادامه دادن با این آقا به صلاحت نیست 

اگه ایشونواقعا شما رو میتواست مطمین باش اون خانم رو قبول نمیکرد 

دلیل نداره با اون باشه نامزد اون باشه و قرار عقدداشته باشن بعدبا شما هم رابطه داشته باشه 

که با توجه با کامنتای صفحه اولت مشخصه رابطه جنسی هم با ایشون داری 

در هر حال بتظرم ادامه نده باهاش 

بنظرم داره ازت سواستفاده میکنه 

دوستان بنظرم عزیزایی که کسی کامل در جریان نیستن زیاد دچار سو تفاهم بشن موضوع ریز زیاد داره جریانات ما قضاوت اشتباه نکنید با خلاصه خوندن نمیتونید راهنماییم کنید.ازتون ممنونم

لطفا درخواست دوستی ندید