2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش از خودم بخوان از خانوادم نخوان فقط خانوادمو نخوان کوچک کنن خورد کنن همین فقط این برام غیر قابل ت ...

خب همینا رو به خودشون هم بفهمون

اینجوری بگو که من میدونم خیلی اشتباه کردم. خیلی رفتارهای بدی داشتم و از این بابت هم خانواده شما و هم خانواده خودم رو اذیت کردم.

برای همینم هم از شما از هم خانواده خودم شرمنده ام .

ولی از قدیم گفتن بخشش از بزرگانه و برای همین هم امیدوارم هم شما و هم خانواده ام منو ببخشید و به من فرصت اصلاح و جبران بدین.

اینا رو که بگی یعنی خودت رو توی یه موضع گذاشتی (موضع مقصر) و خانواده اون و خانواده خودت رو در موضع دیگه (موضع بزرگواری و گذشت)

حالا فایده اش چیه؟ 

اگه خانواده ات و خودت برید یه طرف و خانواده اون یه طرف ، خانواده ات هم مقصر محسوب میشن و به پای تو تحقیر میشن.

حتی اگه پدرشوهرت گفت تقصیر بابا مامانته تو رو درست تربیت نکردن، بگو من از روی اونا بیشتر از شما شرمنده ام 

چون سالها زحمت و نصیحت اونا رو خوب و درست عمل نکردم و اینجوری باعث شدم اونا رو هم در اشتباهم سهیم بدونید. ولی اونا هیچ تقصیری ندارن

اونام پدر و مادرن مثل شما که فقط خوشبختی بچه هاشونو میخوان 

خب همینا رو به خودشون هم بفهمون اینجوری بگو که من میدونم خیلی اشتباه کردم. خیلی رفتارهای بدی داشتم ...

اه چقد سخت اینجوری بگه نزنم تو دهنش صلوات😩 منو بد تربیت کردن؟ بخدا انقد بچه هاش بی ادب و هارن من نمیتونستم تحملشون کنم فقط نامزد من خیلی فرق داره باهاشون. وای یه بار قبلا گفته بودم به نامزدم بابات پاشو بذاره خونه ما یه کشیده نوش جونش میکنم.تصریبا هرروز داره میگه. حالا منه خاک بر سر برا چی گفتم؟ ب ا اینکه عشق منو از خونه بیرون کرده بود کاسه داغ تر از آش شده بودم الان باید جواب پس بدم به خودشم.

لطفا درخواست دوستی ندید
خب همینا رو به خودشون هم بفهمون اینجوری بگو که من میدونم خیلی اشتباه کردم. خیلی رفتارهای بدی داشتم ...

عزیزم اونا خیلی زرنگن 😢 تا وقتی از خانوادم مطمئن نبود نامزدم محلم نمیذاشت یادتونه که وقتی گفتم خونمون همه چی درست شده تازه مشکل اینکه خانواده منم تو باید راضی کنی رو گذاشت جلو پام. الان من بگم خانوادم ناراحتن که همون جا نامزدم پامیشه برا همیشه میذاره از تهرانم میره چه برسه ترک کردن من

لطفا درخواست دوستی ندید

دوستان لطفا بگید من چی بگم بهش یکم دیگه باید برما همه حرفام عین قبله نمیدونم چه جوری باید حرف بزنم عین یه بچه دازه به دنیا اومده باید حرف زدنم یاد بگیرم. مثلا یکی از چیزایی که دغدغه اصلیمه اینه که گفت حالا عیب نداره بابا پاشو برو با خانوادت صحبت کن اونا اگه راضین به ما زنگ بزنن تا ببینیم چی میشه من اینجا جواب چی بدم؟

لطفا درخواست دوستی ندید
گیسو در جریان نیستی جونه عشقت برو تاپیکامو از اول بخون اگه هم هستی یادت رفته نامزدمو میگم که میخواست ...

این آدم هنوز خودشو پیدا نکرده تو دوراهیه شدیدی گیر کرده به نظرم از یه مشاور کمک بگیر

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

سلام شیوا جان من تاپیکت رو تازه دیدم نشد همش بخونم تا الان کجا بودی میدونم توضیح دادی شاید ولی من الان رسیدم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

واقعا شیوا جان ارزشت انقدره؟؟

گلم تو که انقدر مهربونی فقط واسه اینکه دوسش داری میخوای کل زندگیت رو خراب کنی 

به خدا از این مرد برات شوهر در نمیاد

به خدا مردای الان که تو دوستی و نامزدی برای طرف مقابلشون گریه هم میکنن بعد ازدواج میشن دیو سه سر این آقا فهمیده دوسش داری داره بازیت میده 

گلم به خدا تو همجنس منی میدونم گه ازش بگذری تا آخر عمرت حتی اگه بهترین ازدواجم داشته باشی میشه برات حسرت اما به خدا حسرت بهتر از زندگی با رنج و بدبختیه

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم
دوستان لطفا بگید من چی بگم بهش یکم دیگه باید برما همه حرفام عین قبله نمیدونم چه جوری باید حرف بزنم ع ...

ببین یکم برای خودت ارزش بزار یکم تو دوری کن بزار تکلیفت مشخص بشه آخه چرا به زور میخوای بیاد باهات ازدواح کنه باید اون مشتاق بشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

تکلیف خودتو خودت معلوم کن بکش کنار دور باش اگه عزیر باشی میاد سمتت اگرم نه نمیاد 

سلام

سلام