2777
2789

عزیزم این دعوت برای خونواده منم پیش اومد بعد از خواستگاری دوم ک اختلاف پیش اومد و ی ماهی حدودا طول کشید تا شوهرم خونوادشو راضی کرد و اونا ما رو دعوت کردن و خیلی هم برخوردشون خوب بود..... حالا اگه خیییلی بد میدونین ی جوری با سیاست ب نامزدت و خونوادش بگو ک اونا بیان ن ک بگی ما کوچیک میشیم

و اگه واقعا عاشق نامزدت هستی بنظرم ارزش داره هر سختی رو بخاطرش تحمل کنی یاد روزایی ک گذروندی بیفت و نزار تکرار بشه برات.... 

زندگی با عشقت خیلی شیرینه بخاطرش تلخیهای کوچیک رو تحمل کن و یادت باشه همیشه زندگی همه آدمها پراز فراز و نشیبه بخاطر داشتن ی چیزایی باید از چیزای دیگه بگذری

ان شاءالله ب زودی بیای از عقد و عروسی و بوس و بغل و نی نی بگی عزیزم😛😛😍

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

شیوا جان تبریک میگم فقط خواستم بگم نامزد بازی بسه دیگه انشاالله هر چه زودتر برو به فکر تدارکات عقد و زیاد طولش ندین 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شیوا ببین چقد خدا خدا میکردی دوباره نامزدت برگرده،پس حالا که برگشت سعی کن اونی باشی که دوس داره چون هنوز دو دله،هر جا خواستی بری با نامزدت برو دوستات همیشه نیستن هر کدوم میرن سر زندگیشون تو میمونی وعشقت ،باید به خودت وابستش کنی پس بهش

تکیه کن احساس غرور میکنه مگه دوس نداشتی همیشه پیشت باشه این بهترین فرصت نزدیک شدنه

هنوز بهت شک داره 

خودشو زده به مریضی منم تعارف کردم گفتم اگه کارم زود تموم شه میام پیشت الان موندم توش نه لباسم مناسبه نه سرو وضع و قیافم پولم ندارم چیزی بگیرم برم خونشون میخواستم دو روز دیگه برم. بگم نمیرسم کارم زیاده نه؟

دختره براش سوپ شیر خیلی خوشمزه پخته بود من برم چیکار الان از سرکار خسته کوفته بی پول😲 کمپوت ببرم برا سرماخورده؟😂

لطفا درخواست دوستی ندید
خودشو زده به مریضی منم تعارف کردم گفتم اگه کارم زود تموم شه میام پیشت الان موندم توش نه لباسم مناسبه ...

لیمو شیرین و پرتقال بگیر ، ببر آبشو بگیر براش بخوره

ملک در سجده ی آدم زمین بوس تو نیت کرد/که در حسن تو لطفی دید بیش از حد انسانی

یا میوه بگیر پرتقال ولیمو  یا آب میوه بخر برو، باید کارای دختر رو از ذهنش پاک کنی

تو کجا خسته کوفته ای  روزای قبل همش میرفتی اینور اونور

بعدم نامزدت میخواد بکشونتت اونجا چون دوست داره ،این فرصت خوبیه ،یادت باشه مادر وخواهرش هر دقه بهش میگن ببین مریض بودی دختره سوپ درست کرد برات بردت دکتر.....

خودشو زده به مریضی منم تعارف کردم گفتم اگه کارم زود تموم شه میام پیشت الان موندم توش نه لباسم مناسبه ...

چی بهتر از اینکه تو میخوای بری پیشش😍😍😍 عشق مادیات حالیش نمیشه براش سوپ از رستوران بگیر ببر بگو خودم پختم چیکار داری بگی از بیرون خریدم😁😁😁

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
چی بهتر از اینکه تو میخوای بری پیشش😍😍😍 عشق مادیات حالیش نمیشه براش سوپ از رستوران بگیر ببر بگو خو ...

😂😂😂😂😂😂 دروغ از این بزرگتر؟ من اصلا اشپزی بلد نیستم الویه بلدم درست کنم اونم با نظارت مامان

لطفا درخواست دوستی ندید
😂😂😂😂😂😂 دروغ از این بزرگتر؟ من اصلا اشپزی بلد نیستم الویه بلدم درست کنم اونم با نظارت مامان

خخخخخخ خسته نباشی😆😆😆برو بیرون آبمیوه طبیعی بده برات بگیرن بریز تو این شیشه خوشگلا که روش طرح داره یه شاخه گل رزم بخر ببر براش😙😙😙😙

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

شیواجان از الان اشپزی تمرین کن که کم کم یاد بگیری. باورکن اصن سخت نیست.زودتر یه چندتا غذا یاد بگیر چون نامزدت با اون مقایسه میکنه. هر غذایی هم خواستی بپرس ما اینجا راهنماییت میکنیم عزیزم.