2777
2789

وااااااااي شيوا جووووني خيلي خوش حال شدم عزييييزم انشالله هميشه حال دلت شاد باشه و خوشبخت بشي 

عرووووس چقد قشنگه ايشالا مباركش باد 

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شیواجان من تاپیکاتو خاموش میخوندم و نظری ندادم.الان از خوشحالیت خوشحالم و امیدوارم عشقتون پایدار باشه.شما تفاوت سنی دارین همسرت انتظار رفتار بچگانه ازت نداره.امیدوارم از این به بعد منطقی تر برخورد کنی که کار به جاهای باریک نکشه دوستم.

یه دنیا ممنونم از تک تکتون دوستا جونیا😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘

چشم لحظه به لحظه میام میگم. حالا پروژه خانواده ها مونده هنوز😰

ولی ان شاءالله از این به بعد خوشیارو مینویسم

لطفا درخواست دوستی ندید

چه جالب ب تو ميگه با حجاب باش با كسي نباش با بزرگتر برو بيرون بعد خودش ب ي زن راضي نيست؟😂عزيزم جات بودم تف مينداختم تو صورتش😊

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

عاشقت ك نيست 

ازت دلخوره 

با ي دختر ديگه هم هست 

تو رو هم تحقير و كوچيك ميكنه 

بعد ميشه بگي چرا باهاش موندي؟؟؟؟؟🤔

راستي من فك ميكردم ١٥سالته اخه از نوع حرف زدنت نه احساسيه نه عقلاني كلا نميتونم درك كنم ولي ان شا..هرچي ب صلاحع🙄

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
یه دنیا ممنونم از تک تکتون دوستا جونیا😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘 چشم لحظه به لحظه میام میگم. حالا پروژه خ ...

سلام شیوا جون عزیزم من پیگیرت بودم لطفا حرفامو بخون ی کم طولانیه

واقعا از ته دل خوشحال شدم برات ولی ب همون اندازه هم نگرانم برات چون با اینهمه تلاش و زجری ک کشیدی برای ب دست آوردن دوباره نامزدت نگرانم بعد از عقد و ب قول خودت خیالت راحت شد بخوای کوچیک شدناتو جبران کنی و توصیه های بعضی از دوستان اینجا رو ک خیلی ب حرفش گوش نکن پررو میشه یا مهریه رو کم نکن میزاره میره و...... روت تاثیر بزاره 

اول ک مهمترین چیزی ک بدست آوردی تو این مدت خدا بود و سعی کن دیگه از دستش ندی😍و بدون همون خدا هم دوست داره زن ک زیباترین مخلوقش هست زیباییش فقط برای شوهرش باشه پس بخاطر رضای خدا هم ک شده و اگه شوهرت حساسه سعی کن بیرون آرایش نداشته باشی و موهات بیرون نباشه همین منظم و مرتب بودن و نجیب بودن بهترین آرایشه برای یک زن❤

دوم اینکه بخدا مهریه سنگین ضامن خوشبختی هیچکس نیست نزار این مسئله تو رفتارت تاثیر بزاره مردی ک از زنش خسته بشه با هزارتا سکه هم میره حداقل خودشو جای دیگه سرگرم میکنه و آفرین ک ب نامزدت گفتی ۸ سکه...عالی بود ب عنوان سیاست

حتما قبل از رو در رو شدن خونواده ها با مامان و بابات صحبت کن و بگو هیچ سنگی جلو پاتون نندازن بگو دوسش داری و رسیدن بهش از همه چی برات مهمتره چون خونواده اون الان منتظر ی تلنگر هستن ک مخالفت کنن با کوتاه اومدن شماها هم هیچوقت کوچیک نمیشین و یوقت ب مامانت نگی دعوت رو قبول نکنه وقتی اون زنگ زده دعوت کرده یعنی اونا پیش قدم شدن پس فکر کوچیک شدن پدر و مادرت اشتباهه در کل خونوادت رو آماده کن ک یوقت دعوا پیش نیاد خونواده عروس معمولا باید متین باشن حتی اگه اونا بی فرهنگی کردن و مهمون نواز نبودن شماها باید خیلی متین و مهربون رفتار کنید دوروز دیگه نامزدت خودش خجالت میکشه ازین چیزا....

ی چیز دیگه ببین شیوا جان زندگی متاهلی خیلی محدودیت داره اینجوری نیست ک دیگه هروقت حوصلت سررفت بری با دوستت بگردی یا حتما بری بیرون قدم بزنی تا وقتی شوهرت با رضایت کاااااملللل اجازه نداده تنهایی بیرون نرو ان شاءالله اعتمادش ک جلب شد همه اینا درست میشه فقط صبور باش

اون ازین ب بعد همه جوره میخواد تورو امتخان کنه توروخدا هیچوقت درباره بیرون رفتنت یا سرکاررفتنت بهش دروغ نگو اون پنج سال زجر کشیده اینو یادت نره طول میکشه تا یادش بره غرورش شکسته شاید بخواد تلاش کنه غرورش رو برگردونه مردونگی کنه و اینا همه باعث بشه محدودیت تورو بیشتر کنه

باید صبوری کنی یادت ب این همه زجری ک کشیدی بیفته و یاد روزایی ک اونهمه اونو اذیت کردی......

و مهمتراز همه اینکه درمورد خونوادش هیچچچچچچی نباید بهش بگی جز خوبی ب خونوادش فقط محبت کنی جواب نداد فقططط احترام از طرف تو هیچ بی احترامی نباید بشه خصوصا جلو نامزدت.....ب بلاک کردنو بی محلی و اینا هم اهمیت نده اصلا این رفتاراشونو نادیده بگیر حتی اگه ازشون متنفری بهشون فقط احترام بزار این باعث میشه نامزدت خودش ازت دفاع کنه

خلاصه اینکه هیچی ب اندازه محبت کردن مردا رو رام نمیکنه شخصا تجربه کردم

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
سلام شیوا جون عزیزم من پیگیرت بودم لطفا حرفامو بخون ی کم طولانیه واقعا از ته دل خوشحال شدم برات ولی ...

😲😲😲😲

چقدر دراز شد حرفام😛😛

ولی اینا همش تجربه بود ک برات گفتم خودمم خونواده شوهرم مخالف بودن و شوهرم بخاطر اونا نمیخواست ازدواج کنیم البته میخواست کلا از پیش خونوادش هم بره منم ک خییییلیییی دوسش داشتم ازش خواستم بمونه و بالاخره مامانش ک آرزوی ازدواجش رو داشت راضی شد

بماند ک الان باهامون قهرن و همشون بلاکم کردن ولی من حتی از گل کمتر هنوز نگفتم و بخاطرهمین شوهرم خودش هوامو داره و اصلا جرات ندارن بد منو بگن

شیوا حرفامو لطفا عمل کن ضرر نمیبینی مطمئن باش ان شاءالله عقد هم ک کردین ب همین روش ادامه بده فقط ب هم محبت کنین مادیات خودش جور میشه خونه مامانشم برو کاری ب دعوت نداشته باش بالاخره خوب یا بد خونواده شوهر خونواده دوم آدم هستن

خوشبخت بشی عزیزم😍😍😍😍

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
سلام شیوا جون عزیزم من پیگیرت بودم لطفا حرفامو بخون ی کم طولانیه واقعا از ته دل خوشحال شدم برات ولی ...

من کاااااااااااااملا با راهنمایی این دوستمون موافقم امیدوارم شیوا جون حححححححتما حتما عمل کنی

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤