2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیدی دارم عروس میشم آتاناز😄

مبارک باشه خانمی ایشاا...همیشه دلت شاد باشه و لبت خندون

امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم

راستی شیوا جون قضیه کار جدیدتم زودتر بهش بگو نذار اینم واسش بهونه بشه البته ناراحت هم بشه حق داره باید زودتر بهش میگفتی

ولی زیاد دیر بشه خوب نیست

شیواااااا شیواااااا شیواااااا هورااااااااااااا حالا دست حالا قر حالا بیا وسط آها آها😀😀😀😀😀😀💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

من الان فهمیدم

تبببببببریک

تبریک به تو

تبریک به من

تبریک به ما

تبریک به همه

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

امشب عروسی داریم💑👰👰👰👰

جشن و رو بوسی داریم💏💏💏💏

ققققققققققققققققققققققققققققققققرررررررر

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خییییییییییییلی خوشحالم شیوا ان شاءالله تک تک لحظاتت پراز عشق ❤❤باشه

دیدی آخرش سوپرایز کاره خودشو کرد 😂😂😂😂

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤

وووواااااسیییییبیی عااااااللللللییییییه من خیللللی خوشحال شدم خیالم راحت شداااا 😍😍😍😍😍😍😎😎😎😎 عزیزم انشالله خوش بخت شی هوووورااااا💃💃💃💃💃💃💃💃میکشمت بری پشت سرتم نگاه نکنیا لحظه به لحظه از کارات گزاررررشش میدی💋💋💋👄👄👄👄👄

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

واااااااااای خدااااااااا شکرت که شیوا جونم و از غصه نجات دادی.ایشالله کن خوشبخت باشید عزیزم.👫بووووووووووووووووووووووس. آخ جون عرووووووسی💏

🌟عجب صبری خدا دارد،که پرده برنمیدارد🌟

واااای شیوا جان,خدا میدونه چقد واست خوشحال شدم.من خواننده خاموش بودم،ولی اومدم بهت تبریک بگم،و بگم که بعد از هر سختی اسونی هست.راستی من مشهدی ام امام رضا واقعا کریمه،واست دعا میکنم همیشه باعشق زندگی کنی

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

شيوا جان بهت تبريك ميگم الهي بهترينها برات رقم بخوره منم كلي استرس داشتم خيالمون را راحت كردي يه كم بآهاش مدارا كن با خوب بودنت و گذشت زمان همه چي اكي ميشه مطمئن باش 

خدایا شکرت 🙏