2777
2789

شیواجان ازروزی که اولین تاپیکت روزدی پیگیر ت بودم کلی دعاکردم تاهرچی صلاحته وخوشبختت میکنه برات اتفاق بیفته ولی شیواجان ازاین اتفاق درس بگیرواگه برگشت دیگه قدرشو بدون چون تو این شرایط اگه به تو برگرده یعنی واقعا عاشقته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گفت هرجوریم فک کنی لیاقت اون این نیست که بشکنه تویی که دیگه حقی از زندگیه من نداری تویی که اشتباه کر ...

به نظرم بهش بگو 

تو اگه باهاش ازدواج کنی بیشتر خردش میکنی، چون از روی ترحم باهاش ازدواج میکنی و نه از روی عشق

و همیشه هم ته ذهنت من هستم و این یعنی خیانت به اون

و هیچ دختری نه ترحم میخواد نه خیانت

ولی من فکر میکنم حتی اگه باهات ازدواج هم کنه به هر حال همیشه خزر برگشت اون آدم یا روابط پنهانی با اونو داره 

بالاخره تو هم آدمی ، همیشه که این مدلی نیستی .... یه روز ممکنه بی حوصله باشی یا باهلش دعوا کنی .... ممکنه به خودش مجوز بده که هر وقت تو باهاش تندی کردی یا به مشکلی تو زندگیتون خوردین، بره سمت اون آدم.

به همه اینا هم فکر کن

جالبه ها

دختری ک با برنامه ریزی یک ماه اومده اگه جدا بشه ازش میشه دل شکستن و نامردی و چوب دل شکستن خوردن

اما دختری ک تو خونش نشسته بود اومدن خواستگاری صیغش کردن واسه آشنایی اما تو  همون صیغه باکرگیشو گرفتن ک بمونه و نره

حالا چون دختر قهرقهرو بوده ناز میکرده ی مدتی نبوده درست تو همین زمان دخترخانوم سو استفاده کرده و نزدیک شده،شده فرشته نجات کنار بعد ۵سال کنار گذاشته بشه نه نامردی نه دلش میشکنه چوبشم نمیخورن

میگم شیوا تو ام بگو اگه ولم کنی خودکشی میکنم

مثل دختره

اما من مطمئنم بخاطر پول دختره نمیتونه ازش جدا بشه نه دل شکستنش

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

عزیزم منم تاپیکت رو میخونم الهی بگردم خیلی چیزاست که دلم میخاد بهت بگم خدا الان شاهده من بغض کردم ولی صبر میکنم و دعا برات میکنم انشاالله وقتی همه چی به میل.تو و به مصلحتی که دلخواهته شد برات میگم بدون اینجا یه خواهر بزرگ تری داری که برات دعا میکنه 

بچه ها باهاش حرف زدم گفت حالم بده میخوام رها شم خسته شدم دیگه توانشو ندارم بذارید برم تنها زاشم برم ...

معلومه که دختره حسابی نشسته زیر پاش و کلی تو گوشش خونده  و آخرشم باهم بحثشون شده و زده به سیم آخر

❤تو تنها کسی هستی که در کنار منی❤ لا حول و لاقوة الا بالله العلي العظيم❤❤
جالبه ها  دختری ک با برنامه ریزی یک ماه اومده اگه جدا بشه ازش میشه دل شکستن و نامردی و چوب دل ...

گل گفتی 

چقد حرصم میگیره ها

من بودم جد وآبادشونو میاوردم جلو چششون 

❤تو تنها کسی هستی که در کنار منی❤ لا حول و لاقوة الا بالله العلي العظيم❤❤

ببین درد عاشقی چقد بده، پدرشو در آوردی ولی دوست داره

من پسر خالم وزننش مثل شما هستن پسر خالم برا همه قلدره ولی جلو زنش هیچ ،رفتارای زنش همش مثل رفتار گذشته تو با نامزدته

ولی اونا ازدواج کردن یه پسر 7 ساله دارن 

جالبه ها  دختری ک با برنامه ریزی یک ماه اومده اگه جدا بشه ازش میشه دل شکستن و نامردی و چوب دل ...

یه بار قرص هم گرفتم گفت بکش همه راحت شن بهتر 😓 بچه ای و...

اره پول بی نهایت روش اثر داشته چون تو شرایط مالی خیلی بدیه اونم که همش داره پول نشونش میده خونه و ویلا و هدیه و....

لطفا درخواست دوستی ندید
عزیزم منم تاپیکت رو میخونم الهی بگردم خیلی چیزاست که دلم میخاد بهت بگم خدا الان شاهده من بغض کردم ول ...

مرسی مهربون 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

لطفا درخواست دوستی ندید