2777
2789
شيوا جون من بهت پيشنهاد ميكنم يكم خودتو عوض كن مثلا تيپ ظاهريت و يه سرى اخلاقات كه ميدونى اون دوست ن ...

شیوا خانوم من تا حالا خواننده خاموش بودم ولی به نطر من ابن دوستمون راست میگن همین کار و کن به خودش واگزار کن اینجوری مطمن باش دلت هم اروم میشه 

هر اتفاقی هم که میافته امیدوارم به صلاحت باشه گلم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1507440/ذکر-برای-رفع-سنگینی?postId=49058799

منتظر جان مرسی از لطفت قطعا هرچی به خدا نزدیکتر شم برا خودم خیلی بهتره. من از همون توبه ای که کردم انقدر نتیجه دیدم که هنوز مات موندم. حتی جوابمم نمیداد، الان میده. یه کار خیییییییلی خوب خیلی خوب که تحصیل کرده هامون آرزوشونه تو یه جای بی نهایت خاص بهم پیشنهاد شده سالها آرزوی دست نیافتنیه من بود میدونم خدا میخواد بهم حال بده واقعا تاثیرات استغفارو به چشم دیدم ولی دلگرم نمیشم ولی من چیز دیگه ای ازش میخوام اونا به جاش شکرشم به جاش کاش خدایا عشقمو برگردونی😢

لطفا درخواست دوستی ندید

هممون یه سری مشکل داریم..ولی ته تهششش میبینیم جز خدا کسی نداریم و جز خودش پناهی نداریم...چنگ بزن به خود خدا .تو تلاشتو کردی و خدا هم دید ...دیگه رهاش کن.اگه سهمت باشه مطمئن باش میاد برای همیشه

ایشالامشکلت حل شه بنطرم خیلی التماسش نکن بدترفراری میشه اگه دلت براش تنگ میشه یه زنگ کوچولوبزن حالشوبپرس یایه پیامک خیلی کوتاه 

رابطه های تموم شده رو اونقدکش ندین که باخیانت تموم شه
ایشالامشکلت حل شه بنطرم خیلی التماسش نکن بدترفراری میشه اگه دلت براش تنگ میشه یه زنگ کوچولوبزن حالشو ...

میخوام تلاشمم دارم میکنم بعضی وقتا نمیشه واقعا

لطفا درخواست دوستی ندید