2777
2789

شيوا جون من فكر ميكنم هنوز دوست داره ولى ميترسه تو دوباره رفتارايع قبلتا ادامه بدى ديگه جورى حرف نزن كه به قول خودش احساساتى بشه باهاش جدى حرف بزن بگو دوسش دارى  نميخواى به هيچ صورتى ازش بگذرى بگو ديگه ادم قبل نيستى بگو اگه ميخواستى تنبيه بشم شدم ميشم اونى كه تو ميخواى 

شيوا جون من فكر ميكنم هنوز دوست داره ولى ميترسه تو دوباره رفتارايع قبلتا ادامه بدى ديگه جورى حرف نزن ...

منصوره جان دایم دارم میگم اینارو

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدررررر ناراحتم لاوین چقدر غم و بغض دارم که نشست کرده تو وجودم خواب و خوراکو ازم گرفته از این بی قر ...

خییییلی درکت میکنم که الان دارم بهت پیام میدم

درکت میکنم چون منم اینجور تجربه هایی تو زندگی داشتم....

حس تنهایی بی کسی نا امیدی درعین امیدواری

بلاتکلیفی انتتتتتتتتتتتظار  و   و    و   و   .....

💞ای دل غم دیده حالت به شود

دل بد مکن...💞

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤

یه چیزایی گفتم که اشک از چشمای خودم همینجوری میریخت قلبم خیلی درد میکنه سخت نفس میکشم

بهش گفتم بخاطر قلب مهربونت چشم رو اشتباهم ببند همه عمرم جبران میکنم

اگه میشه ببخش

تنبیه شدم بابایی بزرگ شدم دستات همه دنیای این دختره نگیر دستاتو نذار تموم شم دیگه خوددانی

لطفا درخواست دوستی ندید
یه چیزایی گفتم که اشک از چشمای خودم همینجوری میریخت قلبم خیلی درد میکنه سخت نفس میکشم بهش گفتم بخاط ...

عززززززززززززززیزم بغضم گرفت حس میکنم حرفاتو

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤

میگفت نمیخوام باز دل بدم باز تا عاشق شدم طرف بذاره بره تنها شم دغ کنم میگفت تو اینکارارو با من کردی چرا میخوای من نکنم هی گفتم تو بزرگتری اشتباهای منو تکرار نکن من پشیمونم

لطفا درخواست دوستی ندید
نگفتم. اینجا گفتم نمونه تو دلم. الان باز پیام داد گفت نرفتی امروز اصلا بیرون گفتم همه درگیری ذهنیت ف ...

تیکه نندازززز شیواااااا عه😑😑😑

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️

خب پا میشه بادختره میره صبح تا شب اونم که عین من محدود نیست تا میرم طرفش میگه نچسب دیگه نمیخوامت بهش محبت میکنه گلایه نداره که به اون کنه بهشون خوش میگذره هوایی میشه😭

لطفا درخواست دوستی ندید