2777
2789
وقتی از صبح تا شب پیام نداده حالا به هر علتی و مبعد کلی ساعت اومده پیام داده تا باهات صحبت کنه فقط و ...

اتفاقا دو دل بودم یکم امشب خودمو براش لوس کنم بوس بخوام و...  بعد بگم شب بخیر که یکم دوری امروز جبران شه بیشتر از این چیزی به ذهنم نمیاد😀 اخه من صبح بهش گفتم یادته کدوم فیلمو باهم دیدیم خیلی بهمون کیف داد اصلا جواب نداد. اخه من اصلا اهل فیلم نیستم اون روز ولی خیلی خوش گذشت فکرش رو دختره و قرار امروزش بود

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا دو دل بودم یکم امشب خودمو براش لوس کنم بوس بخوام و...  بعد بگم شب بخیر که یکم دوری امروز ...

درکت میکنم عزیزم میفهممت

میدونم با این رفتار اون خیییلی سخته تو خوب رفتار کنی

اما تو الان پی نتیجه خوب باش

بیشتر فک کن چیا جذبش میکنه که ادامه بده باهات حرف بزنه

و وقتی صحبتاتون ادامه پیدا کرد بازم از چیزای خوب حرف بزن بزار یه شبو عاشقونه باهم بگذرونین بدور از فکر و خیال تا امشبو با خاطره خوب و افکار خوبی نسبت به تو بخوابه...

ذهن ادم به هرچی قبل خواب فک کنه تا صبح ناخواسته تو ذهنش مرور میشه و باون فکر ازخواب بیدار میشه

پس تو این دقایق اخر که خیلی تو جوابش و انتخابش تاثیر داره سعی کن به افکار منفیت ورود ممنوع بزنی 

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤
برو بیرون از تاپیکم. انقد دوستام بهم پیام میدن تک به تک جواب میدم خسته شدم یه تاپیک نمیتونم بزنم از ...

عزیزم تاپیک نیمه خصوصی بزن بعد هر کی رو خواستی توی تاپیک باشه به تاپیک دعوت کن .

دعوت اینجوریه که بالای تاپیک میزنی مشاهده افراد آنلاین و اونی کیخوای رو انتخاب میکنی و میزنی دعوت 

شیوا مردا از گلایه بیزارن در عوض بهش حس احترام و قدرت بده 

میخوام ولی خودش هر دفعه هرررررر دفعه همون حرفای دفعه قبلو میزنه و گلایه میکنه من همش دارم سکوت میکنم یا با ارامش جواب میدم

لطفا درخواست دوستی ندید
میخوام ولی خودش هر دفعه هرررررر دفعه همون حرفای دفعه قبلو میزنه و گلایه میکنه من همش دارم سکوت میکنم ...

تو میتونی عزیزم تو میتونی

ادامه بده تا الان صبوری کردی پش بازم ادامه بده تا بجواب برسی

موقعی که بی قرار شدی ذکر بخون و صلوات بفرست جهت ارامشت

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤

بچه ها باهاش حرف زدم گفت حالم بده میخوام رها شم خسته شدم دیگه توانشو ندارم بذارید برم تنها زاشم برم شهرستان زندگی کنم تنهایی

گفتم من بهت احتیاج دارم تو نباشی چیکار کنم میدونی چقدر تنهام.گفت اره من میدونستم که نمیرفتم ولی تو ولم کردی دیگه نمیخوام هیچکسو دوست داشته باشم بدم میاد احساساتیم میکنی حس تنفر میکنم بدم میاد تحریک شم

لطفا درخواست دوستی ندید

گفتم یکبار دیگه اعتماد کن ارزششو داره همیشه میتونی بری و تنهایی و انتخاب کنی. گفت شب بخیر

بچه ها بنظرم اونی که داره امادش میکنه تا دوشنبه ردش کنه منم نه اون دختر😢

لطفا درخواست دوستی ندید
گناه داره مشخص خيلى اذيت ميشه گير كرده بين شماها

چیکار کنم منصوره میفهمم همینطوره ولی چارشو پیدا نمیکنم. بهش بازم گفتم بیا یه مشاوره بریم حرف بزن شاید اروم شدی برا من اثر داشته توجهی به این حرفم نکرد باز

لطفا درخواست دوستی ندید
خوب گفتی نه نمیشه به راحتی گفت تویی

چقدررررر ناراحتم لاوین چقدر غم و بغض دارم که نشست کرده تو وجودم خواب و خوراکو ازم گرفته از این بی قراری دایمی کلافم

لطفا درخواست دوستی ندید