2777
2789

شیوا جان من فکر میکنم نامزدت تصمیمشو گرفته که با دختره ازدواج کنه ولی از طرف تو هم عذاب وجدان داره چون با احساست بازی شده ، بکارتت رفته.میخواد یه کاری کنه خودت بگی نمیخوامت و دیگه عذاب وجدان نداشته باشه. ببخشید اینطوری گفتم ولی به نظر من اینطوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعام کن سارا

به خدا قبل اينكه خودت بگي من هميشه برات دعا ميكردم و دعا ميكنم چون واقعا از تاپيكت دلم ميشكنه و اعصابم خرد ميشه توكل كن به اميد خدا كه لاقل اگه قسمت هم نيستيد خودت اونو بزاري كنار نه اينكه اون بخواد بره😢

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
شیوا جان من فکر میکنم نامزدت تصمیمشو گرفته که با دختره ازدواج کنه ولی از طرف تو هم عذاب وجدان داره چ ...

منم همین فکرو میکنم..داره اذیت میکنه که با پای خودت بری 

⚘خدایا شکرت❣
منم همین فکرو میکنم..داره اذیت میکنه که با پای خودت بری 

تا میام اینجوری فکر کنم میگم پس چرا گلو برد داد خواهرش گفت من فرستادم براش برا چی میگه خونمون همه از تو بدشون اومده میخوام دوستت داشته باشن دارم تلاشش میکنم چرا میگه بابام گفت مهریه چهارده تاها برا اخر هفته که اکیپی میخوان برن شمال پس برا چی با من هماهنگ کرده. ولی دیروز یه جور مطمئني زول زد تو چشمام گفت یکم تحمل کن این هفته همه چی معلوم میشه قشنگ معلوم بود تصمیمشو گرفته. همشم میگه اون خودشو جمع میکنه ولی تو تباه میشی اینده نداری پشتوانه ای نداری

لطفا درخواست دوستی ندید

شیوا جان اگه دیدی نخواستت و رفت سمت دختره میتونی بری ازش به خاطر بکارتت شکایت کنی و مهرالمثل بگیری تا دوشنبه سه شنبه منتظر جوابش باش اگه گفت اون دختر رو میخواد دیگه خودت رو کوچیک نکن برو شکایت کن حالشو جابیاور باید به خاطر بکارتت جواب پس بده و مسئولیتش رو به گردن بگیره مگر شهر هرته که با احساسات یه دختر بتزی کنی و بکارتشو برداری بری سراغ یکی دیگه!بهت مهرالمثل تعلق میگیره مهرالمثل یعنی با توجه به مهریه دختران اقوامتون باید بهت مهریه بده هر چند هیچ مهریه ای هم نداشته باشی اندازه مهریه رو هم قاضی تعیین میکنه 

شیوا جان اگه دیدی نخواستت و رفت سمت دختره میتونی بری ازش به خاطر بکارتت شکایت کنی و مهرالمثل بگیری ت ...

باشه مرسی از راهنماییت

لطفا درخواست دوستی ندید
من گفتم بین دل و عقلش گیر کرده و دست از سر دوتاتونم بر نمیداره وقتی اینجوری حرف میزنه و تو سکوت میک ...

عزيزم عالي بود 

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بعضی وقتا دیگه عشقی وجود نداره فقط یه وابستگیه .. ولی ما نمیخوایم قبول کنیم . فقط یه کم زمان لازمه برای اینکه ترکش کرد و یه عمر راحت شد .. 

اگه واقعا میخواد انتخاب کنه چند روز نباید هیچکدومتون رو ببینه .. این انصاف نیست اخه خدایااااااا 

شیواجان خودتو برای هرجوابی اماده کن محکم باش .. تو خدا رو داری ... 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

نمیدونم یه حسی بهم میگه نامزدت اون دخترو دوست نداره فقط برای سرگرمی میخوادش .. بازم حس میکنم هنوز تورو دوست داره .. 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .