2777
2789
وااا نکنه با دختره رفته؟ چی می کشی

با دختره که هست ولی نمیدونم کجا خونه دختره یا اطراف شهر. باز از اون عکسا باهم بذارن پروفایلشون معلوم میشه😢😢😢😢 دیگه جونی نمونده برام

لطفا درخواست دوستی ندید
ببين اين نامزد سابقت چه مزيتي داره شيوا كه اينقدر همه دخترها هلاكشن؟! خيلي زيباست؟ خيلي ثروتمنده؟ خي ...

خوبیاشو گفتم که چندتاشو

چند بار پرسیدن خانوما

اخلاق داره ببین کسی که نشناستش اصلا ازش خوشش نمیاد ولی کسایی که بشناسن دیگه ول نمیکننش.این دختره هم دیده کارایی که برا من میکردو برا همین اومد سراغش.الانم که داره برا اون میکنه دیگه. دایم تو خوشی و گشت و گذار.ناز میخره شدید یکی تاپیک زده بپد رفت تو پر بازدیدا من فقط صفحه اولشو خوندم حالم بد شد نامزد منم باهام اونجوری بود مثلا میرفتم خونشون شامو دوست نداشتم پامیشد خودش برام هرچی میخواستم میپخت دست پخت داره هااااااا در حد بهترین غذاهای رستورانی. تو جمع خیلی احترام میذاره انقدر که هیچکس جرات نداره چپ نگات کنه تو جمع دونفره بشدت دوست و رفیقته روانت باهاش تو نهایت ارامشه دیگه اینجوری بگم

لطفا درخواست دوستی ندید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبیاشو گفتم که چندتاشو چند بار پرسیدن خانوما اخلاق داره ببین کسی که نشناستش اصلا ازش خوشش نمیاد و ...

يعني محبت داره محبت ميكنه بلده چطور محبت كنه ولي هيچ كدوم از اين امتيازهاي بالا رو نداره؟

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
يعني محبت داره محبت ميكنه بلده چطور محبت كنه ولي هيچ كدوم از اين امتيازهاي بالا رو نداره؟

نه هیچکدومو نداره. ولی به چشم من بی نهایت زیباست من اصلا پسر خوشگل به اون معنایی که دیگران تو نظرشونه خوشم نمیومد. تو نمیدونی من فقط چقدررررررررررر با بدترین حالت حسرت گریه میکردم فقط برا دستاش یعنی یه بار تا دستشو گرفتم باز گریم گرفت خودش بغض کرد. برا دستاش میمیرمااااااا از دست مردای دیگه بدم میاد. تک تک اعضای صورتش محبوب و جذابن برام. قدش از خودم یه سرو گردن بلندتره من صدوهفتادم اون فک کنم حدس میزنم صدو هشتادو پنجه. خیلیم چهارشونه و هیکلیه بااینکه باشگاه نمیره

لطفا درخواست دوستی ندید

ولی شرایط نداره دیگه فقط خودش خوبه.منم برا همین انقد دو دل بودمو میخواستم تو شرایطش تغییرات ایجاد شه بعد بریم سر زندگی که نشد واقعا تلاششو کرد

لطفا درخواست دوستی ندید
نه هیچکدومو نداره. ولی به چشم من بی نهایت زیباست من اصلا پسر خوشگل به اون معنایی که دیگران تو نظرشون ...

😢😢😢😢😢خیلی شرایطت سخته اگه خدا ی نکرده قبولت نکرد چی .تو روخدا یکم به فکر خودت باش 

گفته تو این هفته. فک کنم دوشنبه سه شنبه بگه

آخه به نظرم اگه واقعا دختره رو نمیخواد دیگه نباید باهاش بره بیرون و هی خاطره جدید بسازه وباهاش خوب رفتار کنه اینطوری که دختره بیشتر وابستش میشه .لا اقل باید باهاش سرد رفتار کنه .

آخه به نظرم اگه واقعا دختره رو نمیخواد دیگه نباید باهاش بره بیرون و هی خاطره جدید بسازه وباهاش خوب ر ...

نظر منم همینه منم از همین دارم عذاب میکشم دارم دغ میکنم

لطفا درخواست دوستی ندید
نه هیچکدومو نداره. ولی به چشم من بی نهایت زیباست من اصلا پسر خوشگل به اون معنایی که دیگران تو نظرشون ...

ميفهمم منظورتو به دلت نشسته حالا دنيا بياد بگه نه اين خوب نيست تو ديگه اين به دلت نشسته واي چقدرم سخته اين حالت! 

نظر منم همینه منم از همین دارم عذاب میکشم دارم دغ میکنم

كاش يه خواهر بزرگتري يا لاقل مادرت نصيحت ات ميكرد اينجوري نميكردي باش .... حالا تا سه شنبه دندون سر جيگر بزار من از اون دختره خيلي حرصم ميگيره واقعا مث كفتار منتظر بود فقط اه اه كاش سه شنبه بياد بگه نميخوامش