2777
2789
چرا انقد حساسه ؟.خودش میتونه بیرون بره اما تو نمیتونی؟

چی بگم والا. جالبه جوابشم که میدم اصلا جواب نمیده انگار فقط میخواد پیامم بیاد بدونه زندم. بهش میگم فیلم دوس ندارم ولی نشستم جلو تی وی. یادته فیلمی که باهم دیدیم خیلی خوش گذشت رو؟ اصن ج نداد

لطفا درخواست دوستی ندید

الانم صدا فرستاد بیرون بود و عصبانی گفت چاره ندارم باید بلاکت کنم شب درمیارم فعلا. منتظر جوابم نشد بلاک کرد 

هوفففف خدایا صبر

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم صدا فرستاد بیرون بود و عصبانی گفت چاره ندارم باید بلاکت کنم شب درمیارم فعلا. منتظر جوابم نشد ب ...

😒😒😒😒😒😒😒😒به نظرمن که قدرت تصمیم گیری نداره یعنی چی که چاره ندارم خودش به پدرش گفت حرف تو دهن من نذارید از اون ورم که میگی هنوز خواستگاری نرفته .خب چرا رابطه رو قطع نمیکنه خودش بره بیرون بعد تو توی خونه زندانی بشی

شيوا نامزدت شغلش چيه كه دائم تو گشت و گذاره؟؟

نمیتونم بگم دقیق. ولی قبلا هم گفتم پروژه ایه. وضعش خوب نیست اصلا اکثرا بیکاره ولی یه جمعه خارج شهر رفتن که هزینه بر نیست

لطفا درخواست دوستی ندید
تو هم پاشو برو بیرون با دوستات تا شب

هیشکی نیست باهاش برم. ولی بعد ناهار اگه دلم بگیره که قطعا میگیره حتما میرم قدم میزنم خیلی دوست دارم قدم زدنو شاید رفتم به دوستمم سر زدم حالش خوش نیست اگه خونه باشه

لطفا درخواست دوستی ندید
که دختره اگه گوشیشو دید من تو بلاکیا باشم دیگه حتما

ببين اين نامزد سابقت چه مزيتي داره شيوا كه اينقدر همه دخترها هلاكشن؟! خيلي زيباست؟ خيلي ثروتمنده؟ خيلي تحصيلات بالايي داره؟ شغل و مقام خيلي بالايي داره؟ چيه؟

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
هیشکی نیست باهاش برم. ولی بعد ناهار اگه دلم بگیره که قطعا میگیره حتما میرم قدم میزنم خیلی دوست دارم ...

اره برو بشيني خونه چيكار كني اونم كه تا شب نيستش برو ي كم حال و هوات عوض شه

هیشکی نیست باهاش برم. ولی بعد ناهار اگه دلم بگیره که قطعا میگیره حتما میرم قدم میزنم خیلی دوست دارم ...

خیلی زور میگه اخه خودش بره با اون دختره خوش بگذرونه اون وقت تو همش خونه باشی حتما یکاری بکن که دلت نگیره