2777
2789
شیوا جون تو الان هم باید خیلی مهربون باشی هم سیاست داشته باشی هم غرورتو حفظ کنی تو باید بزاری دلش ب ...

بعد اینکه رفتم گفت اول به اون زنگ زده

لطفا درخواست دوستی ندید

ازاولین تاپیکت خوندم نمیدونم چی بگم بهت چون حالتودرک میکنم اماعزیزم بدون راهوداری اشتباه میری البته ازاول اشتباه رفتی امافرصت هست جبران کن اشتباهتووقتی یه چیزی که جنسش ازشیشه است میشکنه دیگه نمیشه درستش کردامیدوارم منظورموبفهمی

روزی کسی راپیداخواهیدکردکه گذشته شما برایش اهمیت نداشته باشد     چون میخواهدآینده ی شماباشد.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شیواجان چ خبر؟دوباره زنگ نزده؟

نه دیگه یه شب بخیر ساده و سرد و یه صبح بخیر ساده و سرد. چند روز بود یه عزیزم میذاشت بغلش باز اونم ورداشته

لطفا درخواست دوستی ندید
خود شیوا زیر بار عقد نمیرفته تو تاپیک های قبلیش گفت

شیوا احتمالا اون اوایل ک کوچیک بود زیر بار نمیرفت

بعدش چی؟! اصن چرا نره ؟ دلیلش چی بوده واسه عقد نکردن؟ فقط ناز!!!؟؟؟ سنشم ک کم نیست ماشاالله ۲۵ سالشه

پسره اگه واقعا شیوا رو واسه زندگی میخواست زودتر ازین حرفا عقدش میکرد

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

خب چرا از همون اول عقد نکردین که الان اینجوری نشه  خیلی حرص میده ادمو نامزدت

توضیح دادم قبلا. من دلم راضی به عقد نبود هم اوایل احساس میکردم انقدر که نیازه شناخت ندارم ولی پردمو از دست داده بودم دو دل بودم بخاطر یه سری مشکلات به هم بزنم و کلی مشاوره رفتم بعد تصمیم گرفتم تا نامزدمو نازم خریدار داره مشکلات رو حل کنم بعد وارد زندگی بشیم و... خودم لفتش دادم

لطفا درخواست دوستی ندید
توضیح دادم قبلا. من دلم راضی به عقد نبود هم اوایل احساس میکردم انقدر که نیازه شناخت ندارم ولی پردمو ...

خیلی سخته اینطوری دعا میکنم ایشالله زودتر مشکلتون حل بشه و هرچی به صلاحته همون بشه عزیزم

شیوا جان من تا الان فقط خوندمت و نظری ندادم,این چند روز همش بفکرت بودم نمیدونستم تاپیک جدید زدی ,بنظرم تو دیگه تا اینجا خودتو به نامزدت ثابت کردی و بهش فهموندی چقدر میخوایش .از این ببعد بسپار به اون که بالاخره با خودش کنار بیاد که میخواد با کدومتون بمونه ,دیگه خیلی به پر وپاش نپیچ تا وقتی تصمیم نهایی رو بگیره .امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
شیوا جان من تا الان فقط خوندمت و نظری ندادم,این چند روز همش بفکرت بودم نمیدونستم تاپیک جدید زدی ,بنظ ...

مرسی عزیزم دارم سعی میکنم همینطور باشم

لطفا درخواست دوستی ندید

امروز با تعطیلم و استرس داره برم ببیرون. یه صبح بخیر گفته یه ساعت بعدشم پرسیده چیکار میکنی دیروزم چند بار پرسید تا بفهمه دارم میرم بیرون یانه امروزم فک کنم برنامه همینه تا شب هی میخواد بپرسه

لطفا درخواست دوستی ندید