2777
2789

میدونی بعدش چطوری میشه ؟

هر وقت دلشو زدی بگه ب سلامت اینم ۱۴ تا سکه ات 😑

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه میگن اون دیگه ادم سابق نمیشه هممممه چه اینجا چه دوستام چه خودش ولی هیشکی نمیگه منم اون ادم سابق ...

عزیزم بخاطر اون غرورتو کنارنگذاشتی برا خودت و علاقه و عشقت بوده

غرور رابطه رو خراب میکنه 

خودت تجر به اش کردی

کی گفته ادم مغرور انسانه یا زنه؟!!!!!!

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤
نمیدونم عزیزم من شمالی نیستم ولی خب تو ی مناطقی اومده برف  یعنی عکس خودشو دختره رو پروفایلشه&n ...

نه فقط منظرشه یکی دوتا ماشین تو جاده هست زوم کردم فهمیدم عکس نت نیست ایرانه وقتی جفتشونم گذاشتن خب توش خاطره مشترک هست دیگه

لطفا درخواست دوستی ندید

عزیزم به نظر من این آدم ثبات شخصیتی نداره تکلیفش باخودش معلوم نیس 1 روز خوبه 1 روز بد.میدونم دوسش داری ولی به نظرمن منطقی فکر کن و خیلی سمتش نرو تا به ثبات برسه اگه نشد تمومش کن.تو میتونی با کسی باشی که از بودن با تو لذت ببره و کنارش احساس ارامش کنی نه کسی که ارامشتو بگیره.توکل به خداکن عزیزم قوی باش

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
عزیزم بخاطر اون غرورتو کنارنگذاشتی برا خودت و علاقه و عشقت بوده غرور رابطه رو خراب میکنه  خود ...

غرور نه ولی عزت نفس لازمه. من به باباش التماس کردم به خواهرش التماس کردم گریه کردم قسم خوردم روم نمیشه ببینمشون

لطفا درخواست دوستی ندید
از خداشه یکیمون بره کنار انقد عذابه انتخابو نکشه. من انقدر رفتم و دور شدم که کارم شده این نمیخوام با ...

نمیگم برو و دور باش میگم اینقد خودتو کوچیک نکن و اجازه نده هرجور دوست داره دنبال خودت بکشونتت

بخدا واسه هیچ مردی این طور زنا جذابیت ندارن

مطمئن باش اون تا الان انتخابشو کرده ؛ اگه انتخابش اون باشه ک هیچی

اگه تو باشز ک گربه رو دم حجله میکشه چون نقطه ضعفتو پیدا کرده

تنها راهش همینه ک گفتم چون دیدم کسی ک شرایطش تقریبا شبیه تو بود 

من فقط قصدم کمکو راهنمایی به توئه عزیزم

دیگه خود دانی صلاح کار خودتو عزیزم

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

ولی بعدا میزنم زیرش میگم وا دختره مگه واقعی بود با خنده مگه دوست فاطمه نبود مگه نمیخواستید حس زنانمو تحریک کنید حداقل جلو خانوادش بگم😖

لطفا درخواست دوستی ندید
غرور نه ولی عزت نفس لازمه. من به باباش التماس کردم به خواهرش التماس کردم گریه کردم قسم خوردم روم نمی ...

درسته....

کاریه که شده دیگه عزت نفستو نشکن عزیزم 

و اینو بسپار دست خدا

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤
نمیگم برو و دور باش میگم اینقد خودتو کوچیک نکن و اجازه نده هرجور دوست داره دنبال خودت بکشونتت بخدا ...

امروز ناراحت شدم ازش گفتم اگه این روش رو میخوای برا زندگیت انتخاب کنی که همش زبونی اذیتم کنی و زخم بزنیییییییییییی گفت خبببببب؟؟ منتظر اینکه بگم پس منو بیخیال برو پی زندگیت قشنگ اومده بود جلو با یه لبخند چشم به دهن من.منم گفتم خیلی از دستت ناراحت میشم کلی خندید گفت فک کردم میخوای خوشحالمون کنی

لطفا درخواست دوستی ندید

شیوا جان واقعا دلم واسه دلت میسوزه به خدا اینقد خودتو اذیت نکن توهم یه مدت ولش کن مگه عشق الکیه اگه عاشقته مطمین باش خودش میاد سمتت یه مدت واسه خودت زندگی کن ازخدا میخوام بهترینو واست رقم بزنه ولی خودتو بهش تحمیل نکن بابا ماهم عاشق بودیم درحد جنون ولی دیدیم در صلاحمون نیست به فراموشی سپردیم 

👶👶
شیوا جان واقعا دلم واسه دلت میسوزه به خدا اینقد خودتو اذیت نکن توهم یه مدت ولش کن مگه عشق الکیه اگه ...

چرا همه میگن اگه عاشقت باشه دوستان عاشقم نیست دیگه از دلش رفتم اینو در نظر داشته باشید 

لطفا درخواست دوستی ندید