2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی....

انقدر حالمو گرفت امشب😢

گفت اول به اون زنگ زده اونم گفته مامانم نمیذاره و مهمون داریم و... بعد نفهمیدم چی شد اومدم اینوری گفتم زنگ بزنم تو بیای😣😣😣

رفتنی هم گفت داری میری تا یکشنبه دیگه خبری ازت نباشه ها دارم با دوستام میرم گشت و گذار یکشنبه ام با دختره ام تولد دوستشه مهمونیم باهاش😭😭😭😭😭😭😭😭 منم گفتم حالا برو خدا بزرگه خیلی عصبانی شد بد نگام کرد باید باز میگفتم چشم. اخه قبلش کلی حرف زد گفت اون چشم میگه همونجا دیگه برای همیشه سر حرفشه چشم گفتناش مثل تو نیست که گوش نمیدی چی بشه گوش کنی هم الکی فقط از سرت باز میکنی

ولی خب تا یکشنبه هیچ حرفی بهش نمیزنم که جمع کنم قضیه رو

بعد گفتش که تو این هفته معلوم میشه تصمیمم چیه

بعد تو حرفاش اینم گفت که دختره تحت فشار گذاشتتش گفته مامانم میگه پس اینا چرا نمیان فهمیدم خواستگاری هم نرفتن

ولی انقد حرص خوردم گفت کادو اینارو که برده باباش گفته چهارده تا سکه بیشتر حق نداری مهرش کنیا این ادم باز دو روز دیگه میخواد بذاره بره خودشم میگه تو فقط برا مهر تو شناسنامت خوردن باز برگشتی قصد موندن نداری😥 وای بچه ها خیلی نگرانم من به مامانم گفتم هیچی مهریه نمیخوام و... چند بارها ولی میترسم باز اونا اومدن بگن چهارده تا مامان بابام نه بیارن یا بحثی بشه ابروم بره یا خانوادم خورد شن اونام که از خدا خواسته شرایط خیلی بدیه😭😭😭😭😭 دعام کنید واقعا حالم بده امروز هرچی تلاش کردم باز نتونستم غذا بخورم

لطفا درخواست دوستی ندید

انقد بدم میاد همش میگه جفتتون برا من یه اندازه اید آخر جفتتونو میگیرم😤 منم باز شدم همون شیوا دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم جدی شدم یه چپ نگاش کردم گفتم بسته جمع کن خودتو از قصد با حرفاش عذابم میده ها بیشعور میگه من دیگه به دوتاتون عادت کردم یه دونه نمیتونم بعد کلی میخنده😡😡😡😡 منم سکوت میکنم و تو دلم میگم صبر کن عقد کنیم جرات داری از این حرفا بزن

لطفا درخواست دوستی ندید
ولی.... انقدر حالمو گرفت امشب😢 گفت اول به اون زنگ زده اونم گفته مامانم نمیذاره و مهمون داریم و... ...

بدجور داره تنبیهت میکنه

چرا با جزئیات میگه واست ک کجا میخواد بره و با کی میخواد بره

چرا درک نمیکنه عذاب میکشی

وای من خوندم اذیت شدم چ برسه ب تو ک اصل ماجرایی

تا وقتی با اون دختر بره و بیاد چطور میخواد جدا شه

انگار رفت دید اون نمیتونه بیاد واسه اینکه حوصلش سر نره اومد سمت تو

داره بدجنسی میکنه

حس بدی دارم ب رفتارش

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

ولی یه جام باز از این حرفای عذاب بده زد ناراحت شدم هیچی نگفتما بقول خودش دماغم اویزون شد سریع معذرت خواهی کردو مهربون شد از دلم دراورد

همش فک میکنم هر وقت بخواد طلاقم میده با چهارده تا سکه اومدنش از اون اومدنا نیست که بوی تا ابد موندن بده دل قرص کن نیست

لطفا درخواست دوستی ندید

چرا انقدر خودتو کوچیک میکنی دختر،من در جریان ماجرات هستم،تو هرچقدر خودتو کوچیکتر کنی بخدا بیشتر اذیتت میکنه،عاشقشی درست،بکارتتو از دست دادی درست،اشتباه کردی ولی تاوانش این نیست،ببین خودتو بکش کنار،چشم گفتن واسه اینکه اون به چشمش نیاد؟اون اگه عاشقته پس چرا دارع بتو خیانت میکنه؟اگه عاشق اونه چرا داره به اون خیانت میکنه؟این اقا فقط تنوع طلب شده،به دو تا دوتا خوشش اومده،سرعقل بیا،اگه تورو بخاد لحظه ای حاضر نیست به غیر از تو خوش باشه،پس خودتو بکش کنار،تو بهش ثابت کردی عاشقشی و اشتباهتو پذیرفتی،حالا دیگه اون باید با خودش کنار بیاد که تورو میخاد یا نه

پایان شب سیه،سپید است...🌿amir❤
درسته حرفات😢

باید حسابی چپ و راست بشه

کتک حسابی میخواد تا عقلش بیاد سرجاش

نکنه دختره چیز خورش کرده

اول اونو در نظر میگیره بعد تو رو

الان ک دیده تو اومدی دیگه باید اونو ول کنه

چیزی ام ک بینشون نبوده

اصلا نمیفهممش😡😡😡😡

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

راستی بچه ها امروز اومدم بدجنسی کنم خوب درنیومد 😟

یه فال تا روت برا ماه تولد خودمو خودش فرستاده بود برام تو مال جفتمون گفته بود یکی مانع رسیدن به هدفمونه و یکی سد راهمونه و...

بعد من امشب از اون استفاده کردم گفتم دختره ها

اخه داشت تعریفشو میکرد گفتم ببین اول راهی چند سال دیگه کم نیاره شرطه من بعد چند سال بدبختی باز پات وایستادما

گفتم الان اینجوریه ها بعد عقدشو نمیتونی بدونی از الان قضاوت نکن

گفتم منم فک میکردم دختر خوبیه ولی بهم ثابت شد ساده تر از خودم وجود نداره گفت چرا گفتم یادته گفته من ولم گفت اونکه نمیدونه منو تو چه جوری بودیم نمیتونستیم از هم دور شیم دنبال بهونه بودیم شبام باهم باشیم و... گفتم اره ولی خودت شاهدی بااینکه الان بین منو توه من نحواستم از چشمت بندازمش هیچ وقت همش میگم تو انتخاب کن تو چشماتو باز کن ولی اون یه حرف میزنه نتیجش میشه بدبینیه تو گفت اره بهت بدبینم ربطیم به اون نداره گفتم چرا داره من که زنم میدونم یه کلمه حرفم چه جور میتونه تو مغز مرد نفوذ کنه دیگه دیدم داره یه جور میشه که پشتش دربیاد ادامه ندادم که اونه که هنو هیچی نشده دنبال خوابیدن باهاته ولی گفتم من هرکاری کردم با شوهرم کردم پشیمونم نیستم چون با رضایت خدا بوده

لطفا درخواست دوستی ندید
باید حسابی چپ و راست بشه کتک حسابی میخواد تا عقلش بیاد سرجاش نکنه دختره چیز خورش کرده اول اونو در ...

شیما دست رو دلم نذار دلم میخواد خفش کنم. امروز دوباره تاکید کرد که تا دعاهه باطل نشه عشقمو باور نمیکنه ولی یه چیزی گفت منظورشو نفهمیدم! گفتم دعا چهل روز اثر داره این دعا نیست که ما پیش همیم این لطف خداست عشقه گفت مگه چهل روز شده! گفتم وا نشده گفت نه! گفتم یعنی چی گفت من نمیدونم تا باطل نشه دل من اروم نیس باید بریم پیش اون اقا گفتم باشه

لطفا درخواست دوستی ندید

دسته گلم برده داده خواهرش گفته من برا اون فرستادم گفتم باور کرد گفت نه ولی باید خانوادمو نسبت بهت مثبت کنم دیگه همه از تو بدشون میاد اینجوری پیش بره نمیشه که

لطفا درخواست دوستی ندید

واااااي خدايا يه عقلي به اين نامزد شيوا بده يه صبري هم به خودش اين پسره خييييييلي كينه اي 

مگه يه ادم چقد تحمل داره ديگه محلش نزار 

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 
واااااي خدايا يه عقلي به اين نامزد شيوا بده يه صبري هم به خودش اين پسره خييييييلي كينه اي  مگه ...

الان بهش ویس دادم گفتم عزیزم دقت کرده باشی من هیچ وقت بهت پیام نمیدم تا تو ندی چه برسه زنگ زدن. قرارم که تو میذاری همیشه پس سپردن نمیخواست که. بعدم گفتم مگه قرار نبود پنج شنبه جمعه بریم پیش دعانویسه کنسل شد؟ من از این تعجب کردم که اونجوری گفتم

لطفا درخواست دوستی ندید