2777
2789
باشه حتما مرسی از راهنماییت

اين پسر بياد سمت تو تا ته قي به توقي بخوره ميگه كاش اون دختره رو گرفته بودم و فيلش ياد هندوستان ميكنه دستي دستي خودت رو داري بدبخت ميكني براي چي براي كي؟! براي ادمي كه برميگرده ميگه جفت شما تو يه سطح هستيد برام؟؟؟؟؟؟!!!!!! عزيزم ناصرالدين شاه ملعون كه شاه يه مملكت بوده و دلش حرمسرا بوده به سوگلي حرم ميگفته فقط تو و بقيه هيچ تصدقت گردم!!!!!... نكن با خودت اينجوري... حالا كه اونم اومده و تقريبا درگير احساسي شده بزن تو برجكش و ولش كن...پسري كه بره پيش دعانويس!!!!!! يعني خاك چقدر خاله زنك و بدبخت اخه يه مثقال فكر كن خودت!!!! 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

بعد حالا تو هيچي ميگم پنج سال عمرت بوده و هزار حرف ديگه اما اون دختره اه اه اه

يعني من همچين كه از اون دختره ميگي حالم بهم ميخوره چقدر بايد يكي بدبخت و ذليل باشه؟ امثال همين ها هستند كه پسرها رو پررو ميكنن!!!!

شيوا اين پسره به درد نميخوره اما كاش اون دختره رو هم بچزونه و ول كنه از بس بي ارزشه طرف و لج دربيار

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تورو خدا یکم دقت کنید به پیشنهاداتتون...ایشون زن 20 سال زندگی مشترک با 4 تا بچه نیست که دنبال این با ...

عزیزم میدونم حرفتون درسته،ولی این خانوم با ایین آقا رابطه داشته،این تو جامعه ما عادی نیست بخاطر این مسءله باید با ملاحظه عمل کنه

اصلا مساله کوچکی نیست نمیشه شعارگونه عمل کرد

عزیزم میدونم حرفتون درسته،ولی این خانوم با ایین آقا رابطه داشته،این تو جامعه ما عادی نیست بخاطر این ...

اظهار عجز در برابر ظالم روا مدار 

اشک کباب موجب طغیان اتش است ..

بله حرف شما کاملا درسته . ما بخاطر همینه که میگیم تلاششو بکنه اما دیگه چقدر اخه . شیوا هرچی بیشتر محبت میکنه و کوتاه میاد اون جری تر میشه .. اون طرف خودش باید انصاف و وجدان داشته باشه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

شیوا واقعا این پسره با این خلق و خوش بدرد زندکی نمیخوره

بهت قول میدم

برو خدارو شکر کن اخلاق گندشو زود فهمیدی

شیوا به جریان از زاویه دیگه نگاه کن

نگو من مقصرم زیادی نار کردم

اصل جریانات خودت میدونی ما نمیدونیم که قضاوت کنیم

ولی الان این اقا کارش منطقی تیست اصلا اینو تامیم بده به کل زندگیت

چطور میخاد پناهت باشه

چطور میخای بهش تکیه کنی؟

کسی که ح ف عقد با کس دیگرو بزنه

بگه برام یه جورید

پس فردا هر وقت بحثتون شه میگه تو منو مجبورم کردی

اگه با فلانی ازد میکردم الان بهترین زندگی داشتم

مطمین باش بعدها خون گریه میکنی میگی کاش همون روز تمومش میکردم

فقط اینو بدون این آقا تو سنی نیست که ای وای احساس داشته باشه

متاسفانه مردا مرموزترین آدمهای هستن که من تو عمرم دیدم عین برگ رو درخت که با جریان باد هزار جور میشن

اگه دخترا بدونن مردا انقد ارزش ندارن جامعه به این روز نمیافتاد به قول یکی که میگفت وقتتی دختری مثل پادشاهی وقتی عقد کردی میشی سلطان وقتی ازدواج کردی میشی با خاک یکسان

یه خانوم با تجربه اینو میگفت یه مامان بزرگ

من از اول گفتم بجنگ و صبور باش اما بنظرم تو جنگیدن رو با التماس اشتباه گرفتی و داری دیگه خیلی خودتو حقیر و کوچیک میکنی اگه جات بودم دیگه به هیچوجه بهش پیام نمیدادم و باهاش قرار نمیذاشتم

زندگیتو بکن و سعی کن خودتو کنترل کنی الان سختته و فقط تمام تلاشتو بکن که بهش زنگ و پیام ندی یا اگرم اون پیام داد عادی جوابشو بدی زمان همه چیو درست میکنه

ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !

نه عزيزم برأي عشق بجنگ أصلا هم خودت را تحقير نمي كني مگر اون برأي تو همه كار نكرده بود كه به دستت بياره اگه اينطوره اونم خودش را تحقير كرده أينما حرف دله اگه به حرف دلت گوش نكني يك عمر خودت را سرزنش مي كني از دست دادن عشق آرامش آدم را مي گيره 

خدایا شکرت 🙏

دیروز از شماره دختره عکس انداختم الان همینجوری از دل پر داشتم عکسه رو نگاه میکردم یهو چشمم خورد به عکس پروفایلش😭😭😭😭😭😭 با پروفایل عشقم ست بود. چرا؟ 😭😭😭😭 مگه نمیگه منتظرم یا تو بری یااون پس چرا باهم خوبن چقد حسم بده چقد بده اه. اسمامونو که جفتمونو یه جور سیو کرده بود.😭😭😭😭😭😭😭😭 میگه بینمون گل و بلبل نیست همش سر تو جنگه خمش بهم گیر میده ولی چرا نشونه ها چیز دیگه ای میگه

لطفا درخواست دوستی ندید
دیروز از شماره دختره عکس انداختم الان همینجوری از دل پر داشتم عکسه رو نگاه میکردم یهو چشمم خورد به ع ...

عزیزم 😢😢😢😔😔😔

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

یه جاده زمستونیه درختای برفی انقد خوشگله تو پروفایل خودش بود فک میکرذم نتیه الان زوم کردم ماشیناش مال ایرانه.باهم بودن.اونجا😳 خدایا

لطفا درخواست دوستی ندید
یه جاده زمستونیه درختای برفی انقد خوشگله تو پروفایل خودش بود فک میکرذم نتیه الان زوم کردم ماشیناش ما ...

عزیزم، آروم باش کشتی خودتو، هیچ کسی انقد ارزششو نداره ها

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم