2777
2789
مینویسم ولی بیکارن دیگه کلا خوش شانسم انگار اینم عذابه دیگمه بعضیاش خوبه خودمم میخندم از شیطنتاشون و ...

اقا ما بیکاریم شما که اتم میشکافی چرا دم به دیقه تاپیک میزنی

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه چی بگم برم...من اگه تو دوستی هم اندازه یه روز شیوا جان بی عزت میشدم طرفمو میذاشتم کنار .نه که دور نامزدی...الان همه چیز با قانون حل میشه خودش بکارت رو زده خودشم تاوان میده مردی که خیانت میکنه نمیشه بهش اعتماد کرد...چرا میخوایی کلی هزینه بر دوش پدرومادرت بزاری بری  ونتونی بمونی برگردی.

عضویتمو نگا نکنا من پارسال عضو بودم ولی بخاطر بارداریم زیاد به نت وصل نشدم کاربریمو فراموش کردم بی ن ...

کدوم کاربر بودی؟؟ 

من بدون نت نمیتونم زندگی کنم 😂 تو چجوری تونستی 😀

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
کدوم کاربر بودی؟؟  من بدون نت نمیتونم زندگی کنم 😂 تو چجوری تونستی 😀

اسمم روشا بود.به سختی خیلی سخت بود انگاری فلج بودم😂😂😂😂😂😂

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
اسمم روشا بود.به سختی خیلی سخت بود انگاری فلج بودم😂😂😂😂😂😂

الان دومی نینی رو بارداری؟؟؟؟ مبارک باشه😘😍😘

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
من قبول دارم اشتباه کردم برا همین لالم برا همین دنبال جبرانم. وقتی خودش میگه من تو رو میخوام بااون خ ...

واسه اینکه بین رابطه ای...ممکنه یه روزم این اتفاق واسه خودت بیفته...اون دختر یه بار طلاق گرفته واقعا ظلمه درحقش.بذار اگه میخوادت خودش برگرده....هرکدوم از ماها ممکنه همسرامون قبلا بایکی دوست و یا نامزد بوده باشن و حالا که باما تو رابطس طرف برگرده اونوقت ماباید بگیم حق اونه چون اون اولی بوده؟ازاینکه بچه ها احساساتی برخوردمیکنن حق رو به خودت نده.خودتو بکش کنار حقت باشه برمیگرده

وااااای نوتلا جونم سلام😍😍😍

سلام از بندس عزززیزم.مامان شدنت مبارک

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

من چندتا از تاپیکاتو بودمو و خاموش خوندم و هربار بیشتر متأسف شدم ازاینهمه حقارتی که یه پسر 35ساله بی مسئولیت برات پیش آورده خجالتم نمیکشه که بکارتت رو گرفته و تازه داره فکر میکنه تورو انتخاب کنه یا کس دیگه ای رو و جالبتر اینکه بش حق میدی پس از نظر منم حقته بیشتر ازاین بلا سرت بیاره و تحقیرت کنه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
الان دومی نینی رو بارداری؟؟؟؟ مبارک باشه😘😍😘

😂😂😂😂نه بابا خدا خیرت بده تیکر تولد دخترمه بچم تازه پنج ماهشه

واسه اینکه بین رابطه ای...ممکنه یه روزم این اتفاق واسه خودت بیفته...اون دختر یه بار طلاق گرفته واقعا ...

دقیقااااا الان شیوا نفر سوم این رابطه اس بدون اینکه خودش بخاد و البته ب لطف اون عاقا

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️
من چندتا از تاپیکاتو بودمو و خاموش خوندم و هربار بیشتر متأسف شدم ازاینهمه حقارتی که یه پسر 35ساله بی ...

خیرببینی گل خانوم تو حداقل سن آقا دومادمون گفتی.پسره۳۵ساله در حد نوبلوغ تازه سیبیل سبز کرده داره رفتار میکنه چرا.قبلا مردا پخته تر بودن یا ایکه از بین پیغمبرا جرجیسش نصیب ای بیچاره شده

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)