2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه نامزد پسرشما بی دلیل ولش کنه و بره و به قول خودش کارش به بیمارستان بکشه و پیداشم نشه دختره.حالاا ...

من قبول دارم اشتباه کردم برا همین لالم برا همین دنبال جبرانم. وقتی خودش میگه من تو رو میخوام بااون خوشبخت نمیشم نگاش میکنم ولی تو فکر خاطره هام با تو ام وقتی پیش تو حالم خوبه باهات خیلی راحتم وقتی من بااین ادم بزرگ شدم از سن کم باهاش بودم دیگه میشناسمش چرا برم؟ چرا نخوام که برگرده 

لطفا درخواست دوستی ندید

میدونی ایراد کارت کجاس شیوا ؟ 

اگه چیزی که داری میگی واقعی باشه ینی پسره همین کارا رو واقعا انجام داده تو کلیت ماجرا رو‌تعریف میکنی و کردی 

و اینکه سرش یه جورایی شیره مالیدی که من حامله هستم ازت !!! عمق افتضاح این ماجرا بوده !!! 

پسری که دهسال طبق گفته خودت ازت بزرگ‌تره و خودش رابطه داشته و واسه تو تعریف کرده اینو مطمئن باش در مورد بارداری هم میدونه اگه خودش تجربه نداشته اطرافیانش داشتن و ایشون شنیده !!! پس در واقع شما اونو با این کلک بدست نیاوردی موقتا برگشته !!! 

در مورد تیپ زیر بیست سالتم چیزی که مال گذشته اس و ایشون دیده شما رو بازززز بهونه خوبی برای قطع کردن و شکاک بودن ایجاد نمیکنه 

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️
جونم برات بگه قضیه اینه که استارتر بایه پسره نامزد بوده که صیغه بودن رابطه کامل داشتن😐 بعد باهم دع ...

نگو نامزد دیگه باز من عین دیشب تا صبح باید توضیح بدم خواستگاری هم نرفتن پیشنهادم از طرف دختره بوده😣

لطفا درخواست دوستی ندید
من بجای نامزد استاتر لایکت کردم😂😂😂

نی نی دال شدنت مبارک حلماگلی😍😍😍

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
بعضی هاچقد بی ملاحظه و بی فرهنگن شیوا جان اول تاپیکت بنویس دوستام بیان

مینویسم ولی بیکارن دیگه کلا خوش شانسم انگار اینم عذابه دیگمه بعضیاش خوبه خودمم میخندم از شیطنتاشون ولی چند تاش دلمو شکست امیدوارم سر عزیزاشون نیاد

لطفا درخواست دوستی ندید
مرسی دوست جونم😍😘😍😘

عضویتمو نگا نکنا من پارسال عضو بودم ولی بخاطر بارداریم زیاد به نت وصل نشدم کاربریمو فراموش کردم بی نی نی یارم گفتم جواب نداد.😍😘😘😘😘

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

بنظرم باید باهاشون رک حرف بزنید، و کلماتی که انتخاب میکنید خیلی مهمه، یه بار برای همیشه از خطاهایی که کردید بگید و اینکه الان دارید سعی میکنید جبران کنید و همراهیش و لازم دارید، بگید اگه برام مهم نبودی سعی نمیکردم با بی محلی توجهت و جلب کنم اما الان فهمیدم راهم اشتباه بود، بگید تجربه نداشتم و کسی نبود راهنماییم کنه و ..

اما اینا به کنار، کاش اون دختر یه کم دیرتر وارد میشد، نمیدونم باید با اون چکار کنیم، رسیدیم به جایی که نوبت این آقاست تصمیم بگیره   

مینویسم ولی بیکارن دیگه کلا خوش شانسم انگار اینم عذابه دیگمه بعضیاش خوبه خودمم میخندم از شیطنتاشون و ...

ما بیکاریم شما خیلی پرمشغله ای هر شب میای اینجا داستان تعریف میکنی😂😂😂

ببخشید نمیدونستیم شما اینجا اتم کشف میکنی😆😆😆

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

یساعته منتظر جوابمم استارتر عزیز

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)