2777
2789
ایشون نمونه بارز زن بی عزت نفس هست😓 موندم انقد تحقیر شده چرا بهش برنمیخوره؟ اقا پسرم شناختش هرکار ...

چون جریان از بیخ مشکل داره😕

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 
اره میدونه هرکاری کنه حتی با یه دختر دیگه باشه بهش برنمیخوره هر کار دلش میخواد میکنه😕

استارتر هم دلش نمیخواد دل دختررو بشکونه و ناراحتش کنه چون اونم یه زنه احساس داره😷😷😷😷😷😷😷

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینمگه تاحالاخیانت کردی بهش؟

نه اصصصصصلا هیچ وقت ولی چون قبلش با هیشکی نبودم اون باهرکی بود بهم گفت،گفت میگم که تو هم بگی من گفتم نبودم باور نکرد چون خیلی به خودم میرسیدم زیر بیست سال هم کاشت داشتم هم موهام بلوند بود پسرونه میزدم موهامو و.... خب سنم کم بود الان خیلی خانومانه تر شدم.  دوبار تو این همه سال گوشیمو گرفت تا گرفت چک کنه ازش قاپیدم😢 خریت کردما اه همش من گند زدم تو این رابطه. چرا قاپیدم؟بخاطر حرفای جنسی خصوصی دوستم با دوس پسرش که تو چتم بود یه بارم دنبال کار بودم نمیخواستم تا جدی شدنش بگم😭

لطفا درخواست دوستی ندید

ولی خودش دیده بیرون از خونه طبق عادت واقعا سرم پایینه اصن دوس ندارم چشم تو چشم شدنو ماشینارو نگاه کردن و... رو ولی اونا مونده تو ذهنش دیگه

لطفا درخواست دوستی ندید

منم نظرمو بدم

استارتر من عقيده دارم آدم چيزي رو كخ بالا آورده رو دوباره نمي خوره حتي اگه از گشنگي بميره

بندازش دور اينطوري دو ماه حالت بده بعد خوب مي شي

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
نمیدونم چرا انقد بهم شک داره هیچ وقت هیچی ازم ندیده ها بددل هم نیست نمیدونم چرا همش فک میکنه بهش خیا ...

کسی که خودش خیانت می‌کنه همیشه شک و استرس داره که بهش خیانت کنند

البته ببخشیدا ناراحت نشی

من که جز عشق تو چیزی نخواستم...