2777
2789

چقدر جالبه ی پسر انقدر خوردت میکنه و عکس العملی نداری 

چقدر جالبه ی ذره غیرت نداری ، کسی که باهاشی بهت میگه میرم پیش فلان دختر😒😒

اونوقت اینجا از برخورد بقیه ناراحت میشی 

یعنی بهت برمیخوره؟؟🤔🤔بعید میدونی ادمی باشی که بهت برخوره چون اگر اینجوری بود انقدر اویزون ی پسر نبودی

اونایی که میخوایین هجوم بیارین بگین دوست نداری نخون😂😂😂خدمتتون عرض کنم تاپیک عمومیه همه حق دارن نظر بدن شما ناراحتی پست منو نخون😄😄😄

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
دقیقا همینکارارو دارم میکنم دیگه بانو. الان چون دوستام پیام میدادن پیگیر بودن تاپیک زدم که جریاناتو ...

شيوا جان مردا از سكوت زن اذيت ميشن و بيشتر سعي ميكنن كنجكاوي كنن يه زماني رو مشخص كني براي سكوتت نسبت به نامزد سابقت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر جالبه ی پسر انقدر خوردت میکنه و عکس العملی نداری  چقدر جالبه ی ذره غیرت نداری ، کسی که با ...

👏👏👏👏👏👏👏

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
حتما دختره باز محبت کرده این هوایی شده  به نظرم زیادی باهاش تا کردی امروز رو  دیگه حق ند ...

وای حرف دلمو زدی از این دارم میسوزم ولی هروقت تیکشو انداختم که دربارش حرف بزنیم نشده ولی همش بهم میگه بهم زمان بده

لطفا درخواست دوستی ندید

😐😐😐😐😐

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
چقدر جالبه ی پسر انقدر خوردت میکنه و عکس العملی نداری  چقدر جالبه ی ذره غیرت نداری ، کسی که با ...

حالا از اون جالب تر راهکارهای بعضی کاربراست😕 

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

ایشون نمونه بارز زن بی عزت نفس هست😓

موندم انقد تحقیر شده چرا بهش برنمیخوره؟

اقا پسرم شناختش هرکار دوست داره باهاش میکنه😕😕😕😕

اه 

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!
ایشون نمونه بارز زن بی عزت نفس هست😓 موندم انقد تحقیر شده چرا بهش برنمیخوره؟ اقا پسرم شناختش هرکار ...

مردم تو رویاهاشون هم غرور و غیرت ندارن😂😂😂

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
ایشون نمونه بارز زن بی عزت نفس هست😓 موندم انقد تحقیر شده چرا بهش برنمیخوره؟ اقا پسرم شناختش هرکار ...

همینا باعث میشن مردا به خودشو حق و اجازه ی خیانت بدن😈😈😈

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

اره میدونه هرکاری کنه حتی با یه دختر دیگه باشه بهش برنمیخوره هر کار دلش میخواد میکنه😕

چندوقت باهم بودین استارتر؟چندسالتونه؟شادومادمون چندسالشونه؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)