2777
2789
منظور حرفتو ماهور جون نفهمیدم ولی اگه کسی اطلاعاتی در باره ماهای آخر داره بهم بده و دعا کنه منم دعا ...

اسم هاشونو انتخاب کردی گلم؟😍😍😍

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمایی که دنبال داروهستین دعاکنین خداهمون یه قلشم بهتون بده ولی سالم و صالح باشه.خیلی سخته چندقلو داشتن خیلی سخت.

حالا یه نفردارو برا مشکلش مصرف میکنه و خدا بهش چندقلومیده بحثش جداست.ولی هیچ وقت زورکی ازخدا چیزی رو نخواین.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
بالاخره خیلیا هستن که در آرزوی بچه دار شدنن اینطوری ممکنه حسرت بخورن .

این چه حرفیه عزیزم ربطی نداره بچه ست دیگه خدا به هرکی داده براش ببخشه هرکی هم میخواد خدا بهش بده.این بنده خدا کمک خواست سوالاتشو بپرسه

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
ابجیم کلومیفن خورد 3 قل باردارشد دوتا پسر ی دخملی

ای جان خداحفظشون کنه.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
عزیزم متولد ۷۳ هستی؟چند وقته ازدواج کردی؟؟؟

اره گلم بهمن میشم ۲۳ ساله . ۳ ساله ازدواج کردم 

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

به به سه قلو پسر.خدا برات حفظشون کنه عزیزم.دوست من سه قلو حامله بود دوتا پسر و یه دختر.خیلی سختی کشید از اول تا آخر بارداریش ولی الحمدولله الآن بچه هاش صحیح و سالمن.حدود یه سال و نیمشونه

اره گلم بهمن میشم ۲۳ ساله . ۳ ساله ازدواج کردم 

همسنیم عزیزم هنوز خیلی وقت داری واسه بارداری ایشالله هرچه زودتر به خواستت برسی☺☺☺

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
همسنیم عزیزم هنوز خیلی وقت داری واسه بارداری ایشالله هرچه زودتر به خواستت برسی☺☺☺

فدای تو گلم انشالله همه به خواسته هاشون برسن😚😚😚

اییی جونم چه قدرخوب منم اینجوری دوس دارم همیشه یعنی میشه ...ابجیت مشکلی نداشت ؟

ن یکم تنبلی تخمدان بعد ک رف دکی بش کلومیفن داد شبی دوتا 13 سیکلشم رف امپول اچ سی جی زداون ماه ک ن ماه بعدشفقط قرص خورد وامپول نزد باردار شد