2777
2789
ایشالله یه خوشگل تپل مپلشو بهت بده عزیزم😍😍😍

خدا از زبونت بشنوه گلم 😔

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهور جون یادتون باشه بچه دار شدن آرزوی همه ی ولی پز دادان نداره افتخار کردن داره ایشالله به همه بده حالا یکی پز بده یکی مثل من افتخار کنه ولی من گفتم از مشکلات یا خدایی نکرده اتفاقهای ناخاسته اطلاعات به دست بیارم

فک کنم تاثیر دارو بود و 3 پسر سلامتیشون صلوات راستی امامت رسیدن امام زمان هم تبریک هم صلوات هفته 18 ...

اگراینستا دارین پیج هایی هست مال چندقلوها...یکی هم هست خارجیه استرالیاییه...همیشه هم سرحال و شادهستن!

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
ماهور جون یادتون باشه بچه دار شدن آرزوی همه ی ولی پز دادان نداره افتخار کردن داره ایشالله به همه بده ...

بالاخره خیلیا هستن که در آرزوی بچه دار شدنن اینطوری ممکنه حسرت بخورن .

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
آخه اسمش یادم نیست اگه دفترچه رو پیدا کنم مینویسم

اخه من این ماه کلوموفین وسینال اف زدم میخواستم ببینم با اینا هم امکانش هست

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم