2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید🥹🥹🥹🥹😭😭😭

58 بازدید | 6 پست

من شعر مینویسم نمیدونم چطور بنویسم که هجا بندی درسته باشه استادم میگه ۸۰ درصد موزون هست منظورش رو از تقطیع نمی‌فهمم تورو خدا کمکم کنید

علوم و فنون دهم انسانی و یازدهم انسانی درس های وزن رو بخونینتقطیع و هجا رو قشنگ توضیح داده

من تجربی ام هیچکس ام کتابشو قرض نمیده میگن درس داریم چیکا کنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم از نت یاد بگیر . سرچ بکن مطالب رو یاد بگیر و تمرین بکن و یا میتونی دانلود بکنی یا دست دوم از بیرون بخر . مباحث اینچنین و دست دوم زیاد گرون نخواهد بود . کتاب های پیام نور هم خوب بود تو گذشته الان نمی‌دونم یعنی یاد گرفتن مطالب بصورت خودخوان. شما باید یه کم راجب وزن و عروض و تقطیع شعر ها ، به عبارتی بخش کردن یه شعر رو و....بدونید تا وزنش رو پیدا بکنید ‌و...یعنی شعرتون یه آهنگ خاص داشته باشه و ...

آخه در حد ساده نمیگن😔

به هر حال عزیزم از یه جایی شروع کن کتاب های مقطع دبیرستان انسانی مربوط به فارسی رو دانلود بکن . در ثانی یه چیزی رو بلد نباشی تو گوگل و ....جستجو کن . هر چیزی در ابتدا سخت هست ولی بعد یاد گرفتن آسون‌میشه . به هر حال عزیزم اگه این رشته رو با علاقه  انتخاب کردی، باید با شور و شوق بخونی .