2789
عنوان

میشه کمکم کنید🥹🥹🥹🥹😭😭😭

58 بازدید | 6 پست

من شعر مینویسم نمیدونم چطور بنویسم که هجا بندی درسته باشه استادم میگه ۸۰ درصد موزون هست منظورش رو از تقطیع نمی‌فهمم تورو خدا کمکم کنید

علوم و فنون دهم انسانی و یازدهم انسانی درس های وزن رو بخونینتقطیع و هجا رو قشنگ توضیح داده

من تجربی ام هیچکس ام کتابشو قرض نمیده میگن درس داریم چیکا کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم از نت یاد بگیر . سرچ بکن مطالب رو یاد بگیر و تمرین بکن و یا میتونی دانلود بکنی یا دست دوم از بیرون بخر . مباحث اینچنین و دست دوم زیاد گرون نخواهد بود . کتاب های پیام نور هم خوب بود تو گذشته الان نمی‌دونم یعنی یاد گرفتن مطالب بصورت خودخوان. شما باید یه کم راجب وزن و عروض و تقطیع شعر ها ، به عبارتی بخش کردن یه شعر رو و....بدونید تا وزنش رو پیدا بکنید ‌و...یعنی شعرتون یه آهنگ خاص داشته باشه و ...

آخه در حد ساده نمیگن😔

به هر حال عزیزم از یه جایی شروع کن کتاب های مقطع دبیرستان انسانی مربوط به فارسی رو دانلود بکن . در ثانی یه چیزی رو بلد نباشی تو گوگل و ....جستجو کن . هر چیزی در ابتدا سخت هست ولی بعد یاد گرفتن آسون‌میشه . به هر حال عزیزم اگه این رشته رو با علاقه  انتخاب کردی، باید با شور و شوق بخونی .