2777
2789

نزدیکا پریودم خیلی از لحاظ روحی اذیتم 

چیکار می کنید ک حالتون بهتر میشه؟؟ 

اینم بگم یکم مشکل زمینه ای افسردگی دارم

در حال درمانم داروی آسنترا میخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

گریه میکنم هیچی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ویتامین ب۱ بخور چندمدت وازقبلش کلا سردیجات راحذف کن

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

من مواقع با شوهرم دعوا میگیرم دوبار قهر رفتمخونه مادرم بشدت عصبی میشم.بعدش گریم میگیره.خیلی بده

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
من مواقع با شوهرم دعوا میگیرم دوبار قهر رفتمخونه مادرم بشدت عصبی میشم.بعدش گریم میگیره.خیلی بده

پس این درد مشترک همه مون هست چقدر ما زنا باید زجر بکشیم تا آخر عمر تازه بعدشم یائسگی هست و ماجراهای خودش

2790
2778
2791
2779
2792