2777
2789
عنوان

شام هجومی😉😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 187 پست
هجومی چیه توروخدا بگین

یه خانمی رفته بود موهاشو رنگ‌کرده بود میگفت نامزدم تو ماشین بهم هجوم آورد

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما املت داریم احتمالا     میدونم خیلی هجومیه ولی دیگه چه میشه کرد😅

اینکارو با شوهرت نکن گناه داره😂😂😂

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
هجومی چیه؟؟؟یکی توضیح بده پلیز

درباره تاپیك شیوا كه رفته بود هایلایت كرده بود نامزد سابقش كه بلاكشم كرده بود و میخواست با یه دختر دیگه عقد كنه دوباره عاشقش شد و تو ماشین همش بهش هجوم میاورد 

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه 
عزیزم یه خانم موهاشو هایلایت کرد نامزدش که نمیخواستش یهو متحول شد بهش تو خیابون تو ماشین هجوم آورده

شما که در جریان.نیستی زود قضاوت نکن عزیزم

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
اینکارو با شوهرت نکن گناه داره😂😂😂

تو حسودی نمیخای همسرم هجوم بیاره😅

مرگ بر ضد هجوم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

خوبه ولی فلفل قرمز اضافش کن همچین تا فرداش مورد هجوم واقع میشید

فقط مواظب عواقب هجوم باشید 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
درباره تاپیك شیوا كه رفته بود هایلایت كرده بود نامزد سابقش كه بلاكشم كرده بود و میهواست با یه دختر د ...

تخیلاتشون چقدر مضخرفه 😐😐😐😐

تاپیک قبلیش رو خونده بودم میدونستم سرکاریه تاپیک دیشبش که تو پاربازدیدها بود رو اصلا نخوندم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧