2777
2789
عنوان

پارتنرم جواب پیاممو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 32 پست
فکر کنم پسره از این لوساست مامانشم که همراهیش میکنه حسود محل نذار دیگه

آره لوس که هست واسه مامانش

ولی مامانش ۲ ساله انقدر باهام مهربون بود نمیدونم چرا اینجوری کرد یهو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید حال روحیش،و جسمیش بد بوده رفته حالش بهتر شه چندروز خبری نگیر ببین چی میشه درکت میکنم

اخلاقش اینطوریه بهم نمیگه درباره حالش و هیچی رو نمیگه کلا بهم

ولی درک میکرد همیشه نگرانیمو همیشه میگفت ممنون که حواست بهم هست

فقط این دفعه نمیدونم چی شده

آره لوس که هست واسه مامانشولی مامانش ۲ ساله انقدر باهام مهربون بود نمیدونم چرا اینجوری کرد یهو

چون بهم وابسته ان هر رفتاری ممکنه حتی غیر قابل پیش بینی بکنن حواستو جمع کن

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
اخلاقش اینطوریه بهم نمیگه درباره حالش و هیچی رو نمیگه کلا بهمولی درک میکرد همیشه نگرانیمو همیشه میگف ...

دوسنداره خبر دار شی از کاراش منم یکم مثل دوس پسرته اخلاقم 

ولی مطمئن شو ک با کسی نیست ک اینجوری بدخلقی میکنه یا سرش گرم نیست 

دوسنداره خبر دار شی از کاراش منم یکم مثل دوس پسرته اخلاقم ولی مطمئن شو ک با کسی نیست ک اینجوری بدخلق ...

خب وقتی من قرار نیست بدونم چه اتفاقی افتاده چه معنی داره رابطه:(

اگ برات راحته بزارش کنار

مسلما راحت نخواهد بود

فقط این برام جالبه که مامانش میگه هر وقت راحت بود زنگ میزنه انگار من زاپاسم

کسی که ناراحت باشه کلا گوشیو خاموش میکنه ولی آقا آنلاین هم شده امروز ولی پیامی نداده

مسلما راحت نخواهد بودفقط این برام جالبه که مامانش میگه هر وقت راحت بود زنگ میزنه انگار من زاپاسمکسی ...

اره دیگ این میلنگه وگرنه حالشم بد بود ادم میگف عیب نداره ولی کاراش و اخلاق مامانش این نیست توام دیگ زنگ و پیام نده 

از حرفم ناراحت بشی عب نداره ولی منطقی دارم نظرمو بهت میگم کسی ک اینجوری باهات رفتار میکنه رو دیگه بیخیالش بشو چون داری ارزش وجودیت خودتم میاری پایین به خاطر کی ب خاطر یک انسان دیگه واسه خودت ارزش و احترام قایل بشو بزار متوجه رفتار زشتشون بشن

از حرفم ناراحت بشی عب نداره ولی منطقی دارم نظرمو بهت میگم کسی ک اینجوری باهات رفتار میکنه رو دیگه بی ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم لطف میکنی نظرتو میگی و حق با توعه

حالا خوبه من انقدر بخشیدم فامیلاش پشتم میگن از دماغ فیل افتاده اگه نمی بخشیدم چی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792