2777
2789
عنوان

پارتنرم جواب پیاممو نمیده

420 بازدید | 32 پست

خانما پارتنر من حدود ۳ روز پیش قرار بود بره شهرستان گفت اگه پیام نتونستم بدم نگران نباش منم اون روز تا شب کار داشتم شب گفتم بهش زنگ بزنم دیدم جواب نمیده چند ساعت گذشت نگران شدم چون حتما خبر میداد که رسیده یا نه خلاصه پیام اینا دادم جوابی نداد راه هم خطرناکه ترسیدم اتفاقی افتاده باشه اون شب تا صبح خوابم نبرد

فردا صبح که زنگ زدم برداشت گفتم کجایی داد زد گوشیو قطع کرد بعد نیم ساعت مامانش بهم زنگ زد با یه لحن تند گفت داری اذیتش میکنی با زنگ زدنت منم گفتم آخه چه اتفاقی افتاده که اینجوری میکنه گفت هیچی نشده تو خونش داره استراحت میکنه هر وقت حال داشت بهت زنگ میزنه و بدون خداحافظی قطع کرد گوشیو منم دیگه اهمیتی ندادم چون حس میکنم به قدر کافی کوچیک شدم

ولی دلتنگم از یه طرف نمیدونم چیکار کنم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم عمرا دیگه نه زنگ بزنم نه پیام

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

آخ الهی بمیرم واسه دلت

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

یاخدا چقد عوضی بگو گمشو بابا

ما بحث زیاد داریم ولی اصلا تو این ۲ سال این کارو نکرده بود

حتی من با مامانش خیلی ارتباط خوبی دارم و ناراحت شدم از اینکه برگشت گفت داری اذیتش میکنی و گوشیو یهو قطع کرد

من بودم برای همیشه ولش میکردم هرچقدر هم که دوسش داشتم. چون بی‌شعور. مادرش چکارست از الان؟ مگه تند تند بهش زنگ میزنی که کلافه شده؟ یا مدام چکش میکنی؟ اگه اینجوری نیستی اون اصلا بهت احترام نمیذاره

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
ما بحث زیاد داریم ولی اصلا تو این ۲ سال این کارو نکرده بودحتی من با مامانش خیلی ارتباط خوبی دارم و ن ...

شاید حال روحیش،و جسمیش بد بوده رفته حالش بهتر شه چندروز خبری نگیر ببین چی میشه درکت میکنم

من بودم برای همیشه ولش میکردم هرچقدر هم که دوسش داشتم. چون بی‌شعور. مادرش چکارست از الان؟ مگه تند تن ...

خودش گفت پشت فرمونم نگران نشو منم چندین ساعت اصلا زنگ نزدم یا پیامی ندادم ولی شب شد نگران شدم خواستم بدونم چطوره 

شب دو بار زنگ زدم جواب نداد خیلی دلم گرفت ترسیدم چیزی شده باشه پیام دادم نگرانم

یبار هم فقط صبح زنگ زدم همین