2777
2789

ببخشید من روم نمیشه از کسی بپرسم،گفتم اینجا بگم شاید کسی این مشکلو داشته باشه

ممنون میشم بعد گزارش بزنید

شماهم خوابای جن..سی میبیند؟

تقریبا 3سال پیش برای اولین بار به اشتباه تو ی ربات تلگرام عضو شدم،و کلیپای ...داشت،برای اولین بار ک دیدم،ی حالت خوبی داشت،من واقعا هیچ کاری با خودم نکردم،فقط با دیدن اون کلیپ این شکلی شدم،بعدشم ی چنبار از سر کنجکاوی دیدم،و بعدش تموم شد،اما من گاهی وقتا خوابای بد میبینم،گاهی وقتا این اتفاق تو خواب برام میوفته،

عذر میخوام،ینی فک کنم...میشم،بازم فقط تو خوابه و هیچ مایعی نیست..

الان ینی ار...ضا میشم تو خواب؟من چیزی از این موارد نمیدونم

19سالمه،هم احساس گناه دارم

این اتفاق هم دقت کردم بیشتر چن روز قبل از پریودیم رخ میده یا وقتی ک خیلی عصبانی میشم و استرس دارم

:)

اگر بعدا این تاپیکو گزارش میزنن تا بگم
بله منم میدیدم یه مدت و حتی الان خوابای دیگه هم میبینم و بله لذت بردن هم هست داخلش
دیگه اون کلیپ ها و فیلما رو نگاه نکن
موقع خواب قبل خواب فکرت رو خالی خالی کن..باز باز مثل یه صفحه سفید ، داخل خواب ارضا شدن بعضی موقعا بخاطر فشار جنسی زیاد هم هست ، محض احتیاط اگر دیدی ارضا شدی یه غسل برو..
اگر هم نه که هیچ
😅 احساس گناهت طبیعیه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟احساس میکنم دارم کار بدی میکنم😑😑😑

دیدن کلیپ ها رو متوقف کن
😉😉 خوب میشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اگر بعدا این تاپیکو گزارش میزنن تا بگمبله منم میدیدم یه مدت و حتی الان خوابای دیگه هم میبینم و بله ل ...

عه خب خداروشکر

ی مدت فک میکردم دیگه با..کره نیستم😑😂

عه خب خداروشکری مدت فک میکردم دیگه با..کره نیستم😑😂

باکرگی به این نیست
😐😐 یکم منطقی باش

اونکه اره ولی خوابه گناهم نیست نوش جونت

😂🤣 یکی از تفریحات سالمم همین خواباس

دیدن کلیپ ها رو متوقف کن😉😉 خوب میشی

من واقعا کلیپای پور...ن رو نمیبینم،همونا تو ذهنم هست،ذهنم تو خواب خودش کلیپ درست میکنه بخدا😂🚶‍♂️

اصلا ی سناریوهایی میده،تو پو...رن هاب هم قفله بنظرم