2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 696303 بازدید | 15019 پست
امروز چند تا از کشوهای آشپزخونه رو مرتب کردم یه تعدادی قاشق و چنگال داشتم که دسته هاشون سرامیکی بود ...

وای من دسته سرامیکی دوست داشتم بخرم .گفتم اینا دلمو بزنن چند سال دیگه حتما بخرم

پس نمیخرم🌹🙏

شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

موضوع مورد صحبت امروز❌️❌️❌️ابزارهای عجیب وغریب آشپزخونه[رشته خرد کن،تخم مرغ بپز،کارتر وهر وسیله دیگه ...

من کاتر اشپزخونه و رشته خرد کن و تخم مرغ پز ندارم 

چون به کارم نمیاد

یه دونه قندشکن و قندچین دارم که تو جهیزیه م بوده و همیشه به کارم اومده چون ما تا خیلی سال قند کله میگرفتیم و خرد میکردیم 

الان خونواده به جای قند، نقل استفاده میکنن

قفد شکن رو بعنوان چکش استفاده میکنیم

با قندچین هم نبات خرد میکنم گاهیم نقل،چون مادرشوهرم نقل ریز دوست داره  

پس این دوتا وسیله نیازمه 

قهوه جوش پسرام داشتن و استفاده میکردن، که با خودشون بردن. 

اسکوپ بستنی نیاز نداشتم خیلی وقت پیش دادم زن داداشم 

اسکوپ رو وقتی میخواید استفاده کنید برای هردفعه بزنید تو اب یخ و بعد اسکوپ بزنید 

دوستتون دارم 💕

من یه هاون برنجی سنگین دارم که با وجود آسیاب برقی و زندگی آپارتمانی دیگه نیازی بهش نیستحدود ۶ ماهه ج ...

منم هاون برنجی و سنگی داشتم خیلی سال پیش دادم رفت

مادرم هنوز نمیدونه 

باور میکنی😄

دوستتون دارم 💕

پوست کن، رشته کن، اسکوپ بستنی ،پیتزا بر و رنده آلمانی قدیمی دارم و همگی مصرفی هستند . من خیلی به تزی ...

من پوست کن دوتا دارم 

یکی مال جهیزیه م و یکی هم تو خرد کن بود، خرد کن شکست و رفت خروجی ولی اینو نذاشتم چون یه وقتا کسی خونم تو آشپزی کمکمه دوتا نیازم شده 

پیتزابر ندارم و نیازم نداشتم 

دوستتون دارم 💕

ماشاالله به جونت گلم 💕

❤️😘

هیدوا جون تو تاپیک قبلی گفتین سس خوری رو گذاشتین خروجی .چی جایگزینش کردین؟

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

الان یادم اومد یه ظرف رویی هم دارم که دسته ش از بالاس. فکر کنم ظرف حلیم بهش میگندوران عقد رفته بودم ...

اره از اینها مادر منم واسه جهیزیه م داده بود 

اونام لازم نداشتم و گذاشتم خروجی

یکی از دلایلی که نمیذارم مادرم تو اثاث کشی ها بیاد کمکم همینه 😁

دوستتون دارم 💕

ابزار هایی که من دارم:پوست کن دوتا که قراره یکیش وقتی کهنه شد بره خروجی😅هاون یدونه کوچیک دارم که بر ...

خرد کن و همزن دستی و رنده خیلی کوچیکم رفته خروجی نیازی نداشتم 

توستر نون و پوره کن نداشتم لازمم ندارم 

فرچه روغن مالی

گوشکوب برقی و دستی دارم و لازممه 

گوشکوب دستی هم دوتا داشتم یکیشو دادم کمکیم 

دوستتون دارم 💕

❤️😘هیدوا جون تو تاپیک قبلی گفتین سس خوری رو گذاشتین خروجی .چی جایگزینش کردین؟

کلا مهمونای ما سالاد بدون سس نمیخورن 

از همون تو آشپزخونه سس میزنم و میارم حالا هر سسی که نیازه یا دوتا ظرف میکنم از مثلا دوتا سس  

در عین حال مهمونی که ندونم سلیقه ش چیه نداریم یا اگه مثلا از همکارای همسرم از شهرهای دیگه بیان یا رودربایستی داشته باشیم میریم رستوران که اصولا همون یه وعده ست 

دوستتون دارم 💕

دوستان خوبم من از نی نی سایت یه چیزی رو فهمیدم آدم تا ذهنش آروم نباشه نمیتونه واردش بشه اگه وارد هم ...

اره منم 

یه وقتایی که ذهنم آروم نیست فقط میخونم و رد میشم 

نهایت لایک میکنم 

پستی نمیذارم ولی انرژی میگیرم 

دوستتون دارم 💕

موضوع مورد صحبت فردا[طبق لیست دختر افتاب دارم جلو می رم]

❌️❌️❌️ابزارهای اشپزی که دو یا چندتا ازش داریم طبیعتا از یکی استفاده نمیشن❌️❌️❌️

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

کلا مهمونای ما سالاد بدون سس نمیخورن از همون تو آشپزخونه سس میزنم و میارم حالا هر سسی که نیازه یا دو ...

چه جالب 😁

ولی در کل سس خوری ضروری نیست الان سس هزار جزیره و فرانسوی و ...تو بازار هست همون راه میندازه

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

من کلی لباس مجلسی و مانتوی قدیمی دارم که می‌دونم دیگه استفاده نمیکنم چون هم قدیمی شدن هم تنگ اما دلم ...

راهکاری که برای من جواب داده این بوده: 

در جریان زندگی کسانی قرار گرفتم که نیازهای اساسی واجبی تو زندگیشون داشتن که لباس یا خیلی چیزهای دیگه، براشون دغدغه اصلی نبوده ولی اگه کسی همون نیازهای کوچیکشون مثل لباس و اسباب بازی و بعضی از وسایل آشپزخونه که برای ما غیرکاربردی یا زیاد بوده رو بهشون میرسونده، خیلی خیلی خوشحال میشدن 

اون خوشحالیه رمز قطع وابستگی من نسبت به خیلی چیزها تو زندگیم بوده   

دوستتون دارم 💕

موضوع مورد صحبت فردا[طبق لیست دختر افتاب دارم جلو می رم]❌️❌️❌️ابزارهای اشپزی که دو یا چندتا ازش داری ...

چون گفته شده ابزار منم ابزار میگم تا نوبت وسیله ها برسه

یه قیف متوسط داریم که همسرم خیلییییی استفاده می کنه

یه قیف کوچک تر که کمتر استفاده میشه ولی باز باید دم دستش باشه

یه قیف خیلییی کوچیک که باهاش روغن تو ظرف اش می ریزم کلا زمان خرید همراه ظرف بود.

دوتا چاقو از سرویس چاقو که استفاده نمی کنیم ولی قصد خروج ندارم دراینده لازم میشه.

الان دیگه حضور ذهن ندارم مگر دوستان پیام بذارن یادم بیاد.به نظرم خودم که همین هاست.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈