2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 696287 بازدید | 15019 پست
سلام 😍چقدر هیجان انگیزه دوستان قدیمی دوباره پست میذارنخوش برگشتید❤️

ممنون از لطفتون 🌹

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ایجانم لایکتون کردم بیاین ازتون خیلی چیز یاد گرفتم🌹

شرمنده میکنید😅

الان که اوضاعم خوب نیست و بین کلی انباشتگی گیر کردم 

بیام و بخونمتون و انگیزه بگیرم

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دوستان عزیزم خداقوت لذت بردم از همه ی پست ها💖

من طوری بدنم دردمیگیره ساعت مسکن ها که نزدیکه تموم شه نگم براتون 

امروز همش دراز کشیدم وجسته گریخته دستی به خونه کشیدم

الهی شکر از وقتی این شده سبکم 

هرچیم ریخت وپاش بشه یکی دوساعته میشه مرتب کرد 

ی آش درست کردم 

ی نظمی به خونه دادم ی جارو کشیدم ظرفا روگذاشتم ماشین 

ی دورلباس ریختم ماشین چایی درست کردم 

خونه مرتبه خداروشکر فقط بایداتاق بچه ها مرتب تربشه 

یکم لباس هس تا کنم 

ظرفای بزرگتر مطبخ هست فردا بشورم. 

حالا اگر سابق بودی روزمیفتادم چ چیزا که بیرون نمیومدومعلوم نبود تاچن روزبایدمیگشتم وجمع میکردم حال روحیم هم خراب میشد الهی شکــــربرای پناه بردن به این سبک شیرین 💓

سلام خانم های عزیز امیدوارم همگی خوب باشید و ایام به کام باشه مدتزیادیه فعالیت نکردم ولی تک تک پست هاتون رو خوندم انرژی و تجربهکسب کردم👌👌 و همچنان رو ورودی ها کنترل دارم 

امروز چند تا از کشوهای آشپزخونه رو مرتب کردم یه تعدادی قاشق و چنگال داشتم که دسته هاشون سرامیکی بود و شکسته بود و به نظرم قاشق چنگال دسته سرامیکی انتخاب اشتباهیه ! چند تاش رو گذاشتم تو ظرف نمک و آرد و شکر بقیه رفتن بیرون چون قابل استفاده نبودن 

دو عدد کفگیر و ملاقه چوبی که خراب شده بودن رفتن خروجی!!!!

دستمال هایی که قابل استفاده نبود 

در مورد پلوپز و چای ساز چقدر نظرات برای من شخصا متفاوت بود و از نظر من کارآمد بودن یا نبودن این دستگاه ها مونده به استفاده و سلیقه ی هر شخص 

شخصا در منزل ما این دو وسیله از پرکاربردترین وسیله های آشپزخونه است 

پلوپز عصای دست منه همیشه برنج رو تو پلوپز میپزم حتی وقتی مهمون دارم تا ۷ -۸ نفر من لوبیا پلو ، باقالی پلو هم میپزم 

و فر ندارم کیک هم تو پلوپز میپزم خیلی خوب میشه 

سماور هم ندارم و کلا با چای ساز چای درست می‌کنیم 

و چقدر برام عجیب بود گفتید زود خراب میشن من الان ۶ ساله مداوم استفاده میکنم 

من ی فرچه عروسکی دارم که کلا چندبار ازش استفاده کردمچاقو تیز کن سرویس چاقو خیلی کم استفاده شدهرنده ا ...

من از این چای صاف کن برای همه چی استفاده کردم الا صاف کردن چای😂

برای صاف کردن دمنوش

الک کردن بکینگ پودر و پودر کاکائو 

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

من از این چای صاف کن برای همه چی استفاده کردم الا صاف کردن چای😂برای صاف کردن دمنوشالک کردن بکینگ پو ...

درسته هراز گاهی لازمه برای بعضی چیزا ولی خب من ی الک استیل دارم این کارا رو با اون انجام میدم

سلام به دوستان گل مینیمال. ماشالله این تاپیک هم جلو رفته . من فقط فرصت کردم چند صفحشو گذری بخونم . ا ...

لطف داری بزرگوار 

اینجا منم از همه شما خیلی چیزها یاد میگیرم 💕

در مورد کتابهای بچه ها

من کتابهای پسرم رو تا دو هفته اول مهر نگه میدارم تا اگه نیاز به مرور درسهای سال قبل بود داشته باشه

بعد همه رو با دفترها و جزوه ها و کتابهای کمک درسیش تحویل مدیرمدرسه میدم که اگه تو طول سال دانش اموزی کتابش گم یا پاره شد یا به خاطر مسایل مالی نمیتونه جزوه و کتاب کمک درسی بگیره بهش بده، یا میدن به معلمی که مطالب کتابهای تدریسش قدیمی شده و با دانش آموزاش هماهنگ نیست

دوستتون دارم 💕

امروز چند تا از کشوهای آشپزخونه رو مرتب کردم یه تعدادی قاشق و چنگال داشتم که دسته هاشون سرامیکی بود ...

منم چاقو و چنگال دسته سرامیکی داشتم که چاقو هاش شکستن و چنگال هارو بعد مینیمال شدن گذاشتم خروجی

درسته هراز گاهی لازمه برای بعضی چیزا ولی خب من ی الک استیل دارم این کارا رو با اون انجام میدم

الک بزرگه اخه مثلا برای یه قاشق مربا خوری بخوای بیاری دم دست و بعد استفاده هم بشوری سخته

البته مال ما بزرگه شاید مال شما از این سایز های متوسطه

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈